How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adam Fawer-Olaslksz

olasılıksız ve empati!!! adam fawer'a adeta taptım bu romanlarla.benim zevkime göre bi yazara kitap yazdırsaydım anca bu şaheserler ortaya çıkardı.3.kitabi için bekle bekle nereye kadar opuyorumnanaktan

Kitabı aylar önce aldım ama bir türlü okuyamadım. Biraz okumuştum sonra devam edemedim, okuduğum yerleride unuttum, inş yeniden başlayacağım.

ya rakadaşlar, bu kitabı okuyamıyorum ben ya..
ilk bölümünde (hani şu adamın kumar masasında sara kriz geçirdiği bolüm) kitaptan bir koptum.. bidaha elime almak gelmedi..
sonra bıraktım..4 ay felan geçti aradan. hala elime alasım gelmiyo..
biraz daha zaman geçsin.. okuyacağım ama..
bazı konularda kafamın biraz karışık olduğu bir dönede başlamıştım kitaba..tam kendimi vceremedim heralde sanırım bundan dolayı bir kopukluk oldu.

kızlar okumadıysanız Empati'yi de tavsiye ederim. Adam Fawer'dan etkileyici bir kitap...

Okumak istedim ama bir türlü tamamlayamadım.
Her elime aldığımda sarmadı zorladım ,sonu gelmedi.

eşimin yoğun isteği üzerine sırf onun gönlü olsun diye başladığım ve sonuna kadar büyük bir merak ve heyecanla okuduğum bir kitap.. harika bir aksiyon- macera filmi çıkar bundan..

Olasılıksızı okula gidip gelirken otobüste okudum ve gerçekten beni çok etkiledi kitapta sürekli bahsettiği kokuyu hala otobüse bindiğimde alıyormuşum gibi geliyor zaman zaman.

Empatinin de ilk 5 sayfasını okuyup bıraktım ve elime almak gelmiyor içimden.

çok kısa bi sürede okuyup bitirdim süper bi kitaptı herkese tavsiye ederim

o son sayfalarında kendimi adeta kitabın içinde hissttim kalbm küt küt atıyrdu :) bi solukta okumuştum harika birkitap herkese tavsiye ederm :)

harika bir kurgu müthiş bir akıcılık var kendinizi kitabın içinde hissediyorsunuz

yakında onunda filmini izleriz

bence de çok akıcı adeta yaşananları izliyorsunuz okurken ama bana bu duygu rahatsızlık veriyor sanki kitap tutsun da sonra filmi çekilsin parayı kırıyım gibilerindeni, son zamanlarda moda oldu da :olmaz:

ılk başlarda biraz sıkıcı gelmişti ama sonrasında çok keyifle okudum. Sanırım biraz sakin kafa ile okunması gereken bir kitap..

Back