How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Adam Fawer-Olaslksz

bu kıtabı okumaya yenı basladım
basları sıkıcı gercekten ama ılerledıkce surukleyıcılıgı artar umarım

Selam arkadaşlar bende okudum... çok beğendim başlarda nekadar sıkıcı gelsede sonunu iple çektim ve filminin olmasını çok isterim...

Şu anda okuyorum.Merak ettim aslında herkes okuyor.Ne var bu kitapta?
diye onun için okumaya başladım.Akıcı bir kitap içindeki olaylar hızlı
bir şekilde gelişiyor.Dolayısı ile okurken siz de hızlı oluyorsunuz.4 günde
yarısını okudum bile.ıçinde ruhsal,bilimsel olgular söz konusu.
Bana uzak değil açıkça bunlar.Beğendim doğrusu güzel yazılmış................................

çok güzel kitap ama biraz emek istiyor yani bi çırpıda okurum dediğimiz romanlara benzemiyor emek verip dikkatetmek gerekiyor okurken en kolayı iki kez okumak ikinci okuma daha zevkli eminolun

kitap kurgu olarak sinema tadında güzel.. bir kitabı okuyup bitirdiğim zaman bana bir şeyler katmalı..sadece okumus oldugum kitaplar arasında yani....

ıĞrenÇ bır kıtap.. HıÇ tavısye etmıyorum. Umarım sen beĞenırsın ama..
Ben de herkesın dılınde dıye aldım.. Çok merak ettım Çok gÜzel Çok gÜzel dıyorlardı.. Pehh. Yalann.. Reklam kokan hareketler bunlar..

Kitabı almadan önce çok olumsuz eleştiri okudum-duydum.Ama başladığımda 3 günde bitirilecek kadar sürükledi beni.
Beğenerek ve bol bol şaşırarak okudum :) Şaşırtıcı kitapları okumak eğlenceli oluyo

hayatım boyunca okuduğum kitaplar arasında en sürükleyici olanı diyebilirim. şimdi de empatiyi okumaya başladım bakalım. ilk başta sıkılabilirsiniz ama bence harika bir kitap

beni sarmamıştı,çok ticari bir iş-film senaryosu gibi acayip reklam yapıyor...

arkadasım dıkkatsızlıgımdenmıdır bılmem ama neyın reklamı yapılıyor ben pek cakmadım yenı bıtırdıgım halde kıtap superdı macera bılım aksıyon matematık cok ıyı sentezlenmıstı bence

arkadasım dıkkatsızlıgımdenmıdır bılmem ama neyın reklamı yapılıyor ben pek cakmadım yenı bıtırdıgım halde kıtap superdı macera bılım aksıyon matematık cok ıyı sentezlenmıstı bence

biryerde starbucksa oturdum diyor bi yerde de sony vaio laptop falan..bayaı marka ismi gördüm..

Back