adam evliymiş.

Valla at karısına mesaj, senin sığırını ben besledim abla paramı geri sitiyorum de. Evli olduğunu bilmiyordum kandırdı beni. Bunu eve bağla sokağa salma ortaya düşmüş kızları kandırıyor yaz.

Memursa da işyerine de şikayet et bence böyle sapıkları vergilerimle beslemek istemiyorum. Daha iyisini işyerine git paranı geri iste

yazdıklarınıza kesinlikle.kizmadim hatta teşekkür ederim. bende beyefendi oluşuna dürüst sandığım için ne dürüst adam diyip hayran olurdum. işi gücü yerinde biri. yoksa onuna rastgele çıkan biri değildi. hayal kirikligim bu durumlara güvenmem oldu. enayi gibi hissediyorum kendimi

utanırım maalesef bunları yapamam

yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan

telefonunu kurcalamana gerek yokmuş adamın evli olduğunu anlamak için

Aynı kişiler filan yazmayın ya göz göre göre. Eski konularınız görünmesin diye profilinizi kapayabilirsiniz ama aratmasını bilen bulur:

Bu konunuzda demişler size "Adam evlidir" diye. Bu kadar "Aaaa boh çıhtı" olmaya gerek yok. Belliymiş.
Aynı anda da iki kişiyi idare etmişsiniz ayrıca gayet, 10 gün öncesinin konusu bu. Hiç öyle tekti mekti demeyin.

utanırım. ayrıca yuva yıkan olmak istemiyorum sadece parayida geçtim güvenmek ve geçen zamanima üzülüyorum. nasil güvenirim ah ah

Ablacım adam karısını aldatıyor basbayağı ne yuva yıkması? Söylemezsen o kadını da aptal yerine koymaya devam edecek. Kadın evde çocuktu işti uğraşıyor bu adam soytarı olmuş ortalığa dökülmül ortada geziyor. Mutlaka söylemelisin karısına.

Ayrıca paranı iste. Yatırma paranın üstüne bu iğrenç herifi. Bir daha da kimseye para falan yedirme.

Karısına söyleyemem dersen işyerine dilekçe yaz, şikayet et kurumunuzda böyle şerefsiz biri çalışıyor yaz. Onlar gereğini yaparlar.

ben iste bunları yapabilecek biri olsam heralde enayi yerinede konmazdim

Rica ederim.. kavun değil bunlar koklayamıyoruz insan sanıp iletişim kuruyoruz çürük çıkıyorlar. Sen kendini kötü hissetme bir deneyim olarak düşün. Sende ben bir enayilik görmedim sen sadece fazla güvenmişsin. üstte arkadaşlar demiş git rezil et diye aynen katılıyorum git rezil et karısına yada iş yerindekilere ulaş nasıl bir rüzgar gülü bilsinler.

detay bilmiyorsunuz ama sizin düşünceniz

uste çıkar ve etrafinca sevilen sayılan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…