- 23 Ağustos 2012
- 49.840
- 231.365
Böylesi şerefsizler tonla malesef ortalıkta. Yediği paralar içini dışını boyasın. Yiğidiken yıkılasıca deyyus
hata bende böyle enayi olunursa herkes yolarBöylesi şerefsizler tonla malesef ortalıkta. Yediği paralar içini dışını boyasın. Yiğidiken yıkılasıca deyyus
yazdıklarınıza kesinlikle.kizmadim hatta teşekkür ederim. bende beyefendi oluşuna dürüst sandığım için ne dürüst adam diyip hayran olurdum. işi gücü yerinde biri. yoksa onuna rastgele çıkan biri değildi. hayal kirikligim bu durumlara güvenmem oldu. enayi gibi hissediyorum kendimiKonu sahibi gözünü geçde olsa açmışsın. Bu adam ahlaksız, midesiz, yalancı söğüşçü ağlak sığırın teki, ve manipülatör. Sizi saf bulmuş iyi miyetinizi kullanmış. İyi niyetli olmak var fazla iyi niyetli olup bunu kullandırmak var. Kırmızı çizgileriniz olsun dürüstlük, aklı başında olması ve eli yüzü düzgün olması gibi. Bir adam davranıştan ofsaytsa (size saygı duymuyorsa, hesabı ödetiyorsa, ağlaklık yapıyorsa, yalancıysa, ahlaksızsa) hemen notu verilip iletişim kesilmelidir. Napıp napmadığın konusunda ikileme düşüyorsan kesinlikle arkadaşlarına yakınlarına sorup dinlemelisin onları, onların öngörüleri asla yalnış çıkmaz.Seni uyaranlara kulak tıkama çünkü kötülüğünü istemezler. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hatanız size ders olsun. Adam size yalan söylemiş kandırmış sizi. Size bir kere yalan söylemekten çekinmeyen erkek her konuda yalan söyleme potansiyeli yüksektir ve muhtemelen daha çok yalan söyleyecektir. Size yalan söylemekten çekinmeyen kandıran bir profil için bir dknızı dahi heba etmeyin. Çünkü hayatta yapılacak çok hatalar, okunacak kitaplar ve izlenecek flimler var. Aynı hatayı yapmakta diretmeyin. Evli ve karısını aldatan bir erkek bu örnekte görüldüğü üzere kötü bir insandır ve kötü insanların pisliğini kendinize sıçratmayın. Her sakallıyı dedeniz sanmayın. Bu hatayı ders alacağın bir deneyim olarak gör ve her yerden engelle onu ve asla cevap verme eğer sana ulaşırsa. Adam demeye dilimin varmadığı dangoz, seni malesef kandırmış ve kullanmış.. Böyle dangozların suratına tükürmek istesem tükürüğüme acırım ve hangi suratına tüküreceğimide bilemem öyle bir fırıldak olur böyleleri... Konu sahibi dilim fazla keskin net ancak seni kırma niyetiyle yazmıyorum gerçekleri gör gözünü aç diye yazıyorum umarım kırıcı olmamışımdır. Ben bu kadar iyi niyetli kızların, bu tür fırıldaklar tarafından böyle üzülmesine hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum... kötü şeyler yaşamışsın ancak bundan kurtulduğuna sevin ve bundan sonrası için bir kazanım olarak say.
utanırım. ayrıca yuva yıkan olmak istemiyorum sadece parayida geçtim güvenmek ve geçen zamanima üzülüyorum. nasil güvenirim ah ahYapılacak şey belli, kredi kartından yaptığın harcamaların sliplerini al, karısına gönder paranı geri iste.
utanırım maalesef bunları yapamamValla at karısına mesaj, senin sığırını ben besledim abla paramı geri sitiyorum de. Evli olduğunu bilmiyordum kandırdı beni. Bunu eve bağla sokağa salma ortaya düşmüş kızları kandırıyor yaz.
Memursa da işyerine de şikayet et bence böyle sapıkları vergilerimle beslemek istemiyorum. Daha iyisini işyerine git paranı geri iste
yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan
daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
baya olduNe kadar zamandir birlikteydiniz?
inanın sizde tanısanız konduramazsınız yok ya derdiniztelefonunu kurcalamana gerek yokmuş adamın evli olduğunu anlamak için
biri var yaslarimiz aynı fakat geçmişte surekli borç isterdi neyse ise girdi bu sefer kumar oynayıp borclara girdi ağızı cok bozuk sorumsuz biri. simdide benle evlenmek istiyor ama güvenmiyorum maddi olarak biraz ailemden para gelecek ondan dolayı mi bu ısrarı bilmiyorum.
bir başka biri karşıma cıktı yaşca büyük fakat olgun güven veriyor ama o da resmî nikah hemen yapmayalım falan diyince işkillendim. 10 yaş üstü bir yaş farkımız var. ama bu kişiye karşı sevgi güven huzurlu hissediyorum yanındayken mutluyum ama sanki ikisiylede mutsuz olacakmışım gibi aslında yazca büyük olanla evlensem mutlu olurum gibi ama o da ilgili değer vermesine rağmen resmi nikah şimdi kalsın diyor
Baya derken 6 ay mi 2 sene mi? Ne kadar yani?baya oldu
utanırım. ayrıca yuva yıkan olmak istemiyorum sadece parayida geçtim güvenmek ve geçen zamanima üzülüyorum. nasil güvenirim ah ah
ben iste bunları yapabilecek biri olsam heralde enayi yerinede konmazdimAblacım adam karısını aldatıyor basbayağı ne yuva yıkması? Söylemezsen o kadını da aptal yerine koymaya devam edecek. Kadın evde çocuktu işti uğraşıyor bu adam soytarı olmuş ortalığa dökülmül ortada geziyor. Mutlaka söylemelisin karısına.
Ayrıca paranı iste. Yatırma paranın üstüne bu iğrenç herifi. Bir daha da kimseye para falan yedirme.
Karısına söyleyemem dersen işyerine dilekçe yaz, şikayet et kurumunuzda böyle şerefsiz biri çalışıyor yaz. Onlar gereğini yaparlar.
Rica ederim.. kavun değil bunlar koklayamıyoruz insan sanıp iletişim kuruyoruz çürük çıkıyorlar. Sen kendini kötü hissetme bir deneyim olarak düşün. Sende ben bir enayilik görmedim sen sadece fazla güvenmişsin. üstte arkadaşlar demiş git rezil et diye aynen katılıyorum git rezil et karısına yada iş yerindekilere ulaş nasıl bir rüzgar gülü bilsinler.yazdıklarınıza kesinlikle.kizmadim hatta teşekkür ederim. bende beyefendi oluşuna dürüst sandığım için ne dürüst adam diyip hayran olurdum. işi gücü yerinde biri. yoksa onuna rastgele çıkan biri değildi. hayal kirikligim bu durumlara güvenmem oldu. enayi gibi hissediyorum kendimi
detay bilmiyorsunuz ama sizin düşüncenizAynı kişiler filan yazmayın ya göz göre göre. Eski konularınız görünmesin diye profilinizi kapayabilirsiniz ama aratmasını bilen bulur:
Bu konunuzda demişler size "Adam evlidir" diye. Bu kadar "Aaaa boh çıhtı" olmaya gerek yok. Belliymiş.
Aynı anda da iki kişiyi idare etmişsiniz ayrıca gayet, 10 gün öncesinin konusu bu. Hiç öyle tekti mekti demeyin.
inanın sizde tanısanız konduramazsınız yok ya derdiniz
uste çıkar ve etrafinca sevilen sayılan biriRica ederim.. kavun değil bunlar koklayamıyoruz insan sanıp iletişim kuruyoruz çürük çıkıyorlar. Sen kendini kötü hissetme bir deneyim olarak düşün. Sende ben bir enayilik görmedim sen sadece fazla güvenmişsin. üstte arkadaşlar demiş git rezil et diye aynen katılıyorum git rezil et karısına yada iş yerindekilere ulaş nasıl bir rüzgar gülü bilsinler.
evet çok ahlaklı dürüst edepli konusan rol yapan biri çünküevladım adam nikah yapmayalım demiş.
hayır kendin tanımış gibi sizde tanısanız konduramazsınız diyorsyn birde
evet çok ahlaklı dürüst edepli konusan rol yapan biri çünkü