Kıyamam.orası öyle... gurur yapıp parasını yemedim en ufak bir su mu aldı ücreti neyse öderdim. hatta kendisine ısmarlardım. sıkışıklık durumu biter toparlar diye
yok istedim direk ver dedim vermek istemediçok da akıllı değilmiş telefonu kaptırdığına göre. mal herif salla gitsin
Hala safsın bu kadar ısrarcı olma bu konuda ,abi ne ya...bu abiyle zaten uzun zamandır konuşuyordum safça davranıp dediklerine kanmıştım
maalesef üzüleceksinz ama aynı sizin için farklı biri diyebilirim oyle mutlu olacaksanizBu ay içinde açtığın, uzun ilişkin olduğunu iddia ettiğin bir sevgilin var. Şu açmıyor diye 40 kere aradığın.
Aynı kişiler mi bunlar? Şimdi kesin aynı olurlar, neyse.
bu şekilde üslupta yazdigi için boyle yazdimHala safsın bu kadar ısrarcı olma bu konuda ,abi ne ya...
birde bu adam meslek sahibi biri o yüzden insan konduramiyor işsiz güçsüz olsa hadi tamam diyeceğimArtik gozunuzu tam acarsiniz. Para yedirmek nedir?
Onlar da bu isin ustasi, buluyorlar iste
Her yerden engelleyin. Vakti gelir boşanma evraklarını da gösterir size. Daha geçen hafta uzaktan tanıdığımızın birinin 2 yıllık sevgilisi olduğunu üstelik kızın ailesi ile tanıştığını öğrendik. Kıza boşanma evraklarını göstermiş (sahte). Kızdan ayrılınca kız adamın iş yerine gidip beni evlenme vaadiyle kandırdı diyor olaylar patlıyor. Hepimiz şok yaşadık asla öyle biri değildi. İşi müsait diye eşine acil işim var diyip evden çıkıyormuş vs ki arkadaşımız da çok güveniyordu eşine. Geçen yaz tatile gitmişti adam erkek arkadaşlarıyla meğer gidip kızın ailesi ile tanışmış. O kadar midemiz bulandı ki, Allahtan kızın işi gücü var durumu yerinde. Şimdi de yalvar yakar barışmaya çalışıyor. Kızı kötüleyip duruyor. O kadar çok şeyle karşılaştım ki herkesten beklerdim ama bu kadar ilgili ne bileyim Güler yüzlü birinden ben bile beklemiyordum. 2 yıl hem o kızı oyalamış (20’li yaşlarında kız) hem herkese rol yapmış. Eşinin affedeceğini sanmıyorum zaten herkese rezil oldu. O şahısı tanıyan ve sizi uyarmayan birileri de varsa lütfen ama lütfen o insanlardan da uzak durun. Ben artık bıktım böyle olaylarla karşılaşmaktan Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ve onları da iyi insanlar eylesin. İyilere tebelleş olan pisliklerden olmasın.daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Bi bardak soğuk su içindaha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
öncelikle yazınız için çok teşekkür ederim. Şok oldum bugün bende beklemiyordum. dışardan bakan işinde gücünde beyefendi biri der. hem evli hemde sıkışigim yalanları ortaya çıkınca inanamadım.cocuklar için birlikteymismis mutlu değilmiş. yalanlari sıraladı. sonrada ben ineceğim diye bağırdım. hediye almıştım doğum günüydü o nuda arkamdan atti adi adam. yanarım yanarım bu kadar saftirik olduguma ve hayaller kurduguma yanarimHer yerden engelleyin. Vakti gelir boşanma evraklarını da gösterir size. Daha geçen hafta uzaktan tanıdığımızın birinin 2 yıllık sevgilisi olduğunu üstelik kızın ailesi ile tanıştığını öğrendik. Kıza boşanma evraklarını göstermiş (sahte). Kızdan ayrılınca kız adamın iş yerine gidip beni evlenme vaadiyle kandırdı diyor olaylar patlıyor. Hepimiz şok yaşadık asla öyle biri değildi. İşi müsait diye eşine acil işim var diyip evden çıkıyormuş vs ki arkadaşımız da çok güveniyordu eşine. Geçen yaz tatile gitmişti adam erkek arkadaşlarıyla meğer gidip kızın ailesi ile tanışmış. O kadar midemiz bulandı ki, Allahtan kızın işi gücü var durumu yerinde. Şimdi de yalvar yakar barışmaya çalışıyor. Kızı kötüleyip duruyor. O kadar çok şeyle karşılaştım ki herkesten beklerdim ama bu kadar ilgili ne bileyim Güler yüzlü birinden ben bile beklemiyordum. 2 yıl hem o kızı oyalamış (20’li yaşlarında kız) hem herkese rol yapmış. Eşinin affedeceğini sanmıyorum zaten herkese rezil oldu. O şahısı tanıyan ve sizi uyarmayan birileri de varsa lütfen ama lütfen o insanlardan da uzak durun. Ben artık bıktım böyle olaylarla karşılaşmaktan Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ve onları da iyi insanlar eylesin. İyilere tebelleş olan pisliklerden olmasın.
bende öyle yaptım yedirdigim paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim.Bi bardak soğuk su için
Kendi mi itiraf etti orayi kacirdim benöncelikle yazınız için çok teşekkür ederim. Şok oldum bugün bende beklemiyordum. dışardan bakan işinde gücünde beyefendi biri der. hem evli hemde sıkışigim yalanları ortaya çıkınca inanamadım.cocuklar için birlikteymismis mutlu değilmiş. yalanlari sıraladı. sonrada ben ineceğim diye bağırdım. hediye almıştım doğum günüydü o nuda arkamdan atti adi adam. yanarım yanarım bu kadar saftirik olduguma ve hayaller kurduguma yanarim
maalesef evetBu adam mi?
E hani evlilik konisiyodunuz bu adamlabende öyle yaptım yedirdigim paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim.
hayır telefonunu aldim detaylıca mesajlara baktim vermek istemedi zorla aldimKendi mi itiraf etti orayi kacirdim ben
Ondan acmiyomus telefonlarimaalesef evet
Böylesi şerefsizler tonla malesef ortalıkta. Yediği paralar içini dışını boyasın. Yiğidiken yıkılasıca deyyusbende öyle yaptım yedirdigim paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim.
işte maddi durumu vs zorda diye şuan ondan istemiyorduE hani evlilik konisiyodunuz bu adamla