adam evliymiş.

Bu ay içinde açtığın, uzun ilişkin olduğunu iddia ettiğin bir sevgilin var. Şu açmıyor diye 40 kere aradığın.

Aynı kişiler mi bunlar? Şimdi kesin aynı olurlar, neyse.
maalesef üzüleceksinz ama aynı sizin için farklı biri diyebilirim oyle mutlu olacaksaniz

Her yerden engelleyin. Vakti gelir boşanma evraklarını da gösterir size. Daha geçen hafta uzaktan tanıdığımızın birinin 2 yıllık sevgilisi olduğunu üstelik kızın ailesi ile tanıştığını öğrendik. Kıza boşanma evraklarını göstermiş (sahte). Kızdan ayrılınca kız adamın iş yerine gidip beni evlenme vaadiyle kandırdı diyor olaylar patlıyor. Hepimiz şok yaşadık asla öyle biri değildi. İşi müsait diye eşine acil işim var diyip evden çıkıyormuş vs ki arkadaşımız da çok güveniyordu eşine. Geçen yaz tatile gitmişti adam erkek arkadaşlarıyla meğer gidip kızın ailesi ile tanışmış. O kadar midemiz bulandı ki, Allahtan kızın işi gücü var durumu yerinde. Şimdi de yalvar yakar barışmaya çalışıyor. Kızı kötüleyip duruyor. O kadar çok şeyle karşılaştım ki herkesten beklerdim ama bu kadar ilgili ne bileyim Güler yüzlü birinden ben bile beklemiyordum. 2 yıl hem o kızı oyalamış (20’li yaşlarında kız) hem herkese rol yapmış. Eşinin affedeceğini sanmıyorum zaten herkese rezil oldu. O şahısı tanıyan ve sizi uyarmayan birileri de varsa lütfen ama lütfen o insanlardan da uzak durun. Ben artık bıktım böyle olaylarla karşılaşmaktan Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ve onları da iyi insanlar eylesin. İyilere tebelleş olan pisliklerden olmasın.

Bi bardak soğuk su için

öncelikle yazınız için çok teşekkür ederim. Şok oldum bugün bende beklemiyordum. dışardan bakan işinde gücünde beyefendi biri der. hem evli hemde sıkışigim yalanları ortaya çıkınca inanamadım.cocuklar için birlikteymismis mutlu değilmiş. yalanlari sıraladı. sonrada ben ineceğim diye bağırdım. hediye almıştım doğum günüydü o nuda arkamdan atti adi adam. yanarım yanarım bu kadar saftirik olduguma ve hayaller kurduguma yanarim

Konu sahibi gözünü geçde olsa açmışsın. Bu adam ahlaksız, midesiz, yalancı söğüşçü ağlak sığırın teki, ve manipülatör. Sizi saf bulmuş iyi miyetinizi kullanmış. İyi niyetli olmak var fazla iyi niyetli olup bunu kullandırmak var. Kırmızı çizgileriniz olsun dürüstlük, aklı başında olması ve eli yüzü düzgün olması gibi. Bir adam davranıştan ofsaytsa (size saygı duymuyorsa, hesabı ödetiyorsa, ağlaklık yapıyorsa, yalancıysa, ahlaksızsa) hemen notu verilip iletişim kesilmelidir. Napıp napmadığın konusunda ikileme düşüyorsan kesinlikle arkadaşlarına yakınlarına sorup dinlemelisin onları, onların öngörüleri asla yalnış çıkmaz.Seni uyaranlara kulak tıkama çünkü kötülüğünü istemezler. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu hatanız size ders olsun. Adam size yalan söylemiş kandırmış sizi. Size bir kere yalan söylemekten çekinmeyen erkek her konuda yalan söyleme potansiyeli yüksektir ve muhtemelen daha çok yalan söyleyecektir. Size yalan söylemekten çekinmeyen kandıran bir profil için bir dknızı dahi heba etmeyin. Çünkü hayatta yapılacak çok hatalar, okunacak kitaplar ve izlenecek flimler var. Aynı hatayı yapmakta diretmeyin. Evli ve karısını aldatan bir erkek bu örnekte görüldüğü üzere kötü bir insandır ve kötü insanların pisliğini kendinize sıçratmayın. Her sakallıyı dedeniz sanmayın. Bu hatayı ders alacağın bir deneyim olarak gör ve her yerden engelle onu ve asla cevap verme eğer sana ulaşırsa. Adam demeye dilimin varmadığı dangoz, seni malesef kandırmış ve kullanmış.. Böyle dangozların suratına tükürmek istesem tükürüğüme acırım ve hangi suratına tüküreceğimide bilemem öyle bir fırıldak olur böyleleri... Konu sahibi dilim fazla keskin net ancak seni kırma niyetiyle yazmıyorum gerçekleri gör gözünü aç diye yazıyorum umarım kırıcı olmamışımdır. Ben bu kadar iyi niyetli kızların, bu tür fırıldaklar tarafından böyle üzülmesine hem çok kızıyorum hem çok üzülüyorum... kötü şeyler yaşamışsın ancak bundan kurtulduğuna sevin ve bundan sonrası için bir kazanım olarak say.

Kendi mi itiraf etti orayi kacirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…