Ama ben demiştim sana. İmam nikahı kıyalım resmi olmasın diyendi di mi bu?daha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
Sliplerin yok mu onları göster mesajlar aramalar onları da gösterebilirsin yada karısına sosyal ağlardan mesaj at yolla hepsini slipleri ve diğer ayrıntıları içeren sslerle birlikte. Üste çıkar diyorsan tek yapacağın şey hiçbirşey olmamış gibi davranıp hayatına devam etmen ama bunları silme bu arada birdaha rahatsız ederse ona hiçbirşey demeden her yere rezil edersin.uste çıkar ve etrafinca sevilen sayılan biri
Ablacim bayagidir ne kadardir birlikteydin tam olarak, 1 yil oldu mu daha mi az? Ay bu cvp vermilmemesine gicik oluyorum
Bazen insan oyle bir duygusal boslukta oluyor ki canim cok sacma yalnlara kanabiliyor. Kendine haksizlik etme. Karsi taraf bu isin kurdu olmustur. Gecmis olsun. Bu kadarla kurtulmussun. Yedirdiklerin de zaten ondan cikar merak etme sendaha önce konu açmıştım yaşi benden büyük biriyle 14 15 yaş var cok ilgili davranıyordu evlilik düşünüyorduk falan neyse gruptakiler beni uyandırmıştı. Adam evliymiş, benle yuva kurmak isteyip maddi anlamda rahata kavuşamadım demisti. Sıkışigim zordayım falan diyordu. Yüz yılın enayisi ben de kıyamayıp her şeyi hemen hemen ben ısmarlardım. neyse hem evliymiş hemde karısıyla altin birikimi vs yapıyormuş ben telefonunu ele geçirdim ve bunları öğrendim. Bu kadar saf miyim ben ya dedim bu kadar mı kör oldum. neyse mutlu değilmiş çocuklar içinmiş standart klasik yalanları sıraladı. Parada oğlunun birikim parasıymış falan da filan hayatımda hiç bu kadar enayi hissetmemistim ya o çok profosyoneldi yada ben kördüm. yanarım yanarım geçirdiğim zamana yedirdigim paralara..
evet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeliAma ben demiştim sana. İmam nikahı kıyalım resmi olmasın diyendi di mi bu?
Abi derkenbu abiyle zaten uzun zamandır konuşuyordum safça davranıp dediklerine kanmıştım
kesinlikle orası öyle. geçen zamanima yanıyorum. birde çok yoğun duygular beslerken böyle çıkmasına inanamıyorum sahtekarmis tamBazen insan oyle bir duygusal boslukta oluyor ki canim cok sacma yalnlara kanabiliyor. Kendine haksizlik etme. Karsi taraf bu isin kurdu olmustur. Gecmis olsun. Bu kadarla kurtulmussun. Yedirdiklerin de zaten ondan cikar merak etme sen
ya yorum yapan kişi boyle yazmış ondan öyle yazdimAbi derken
Ben dediğimde yok değil demiştin. Öylelerinden korkacaksın. Bu devirde kim istemez resmi nikah? Uzak dur böyle tiplerden.evet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeli
hic bir şekilde muhattap olmamayı düşünüyorum. benim başım ağrıya bilir karısı da nasil biri bilmiyorum. Ettigini bulsun enayi gibi pesinden kostum onca yas farkini gormezden geldim bir de ustune para yedirdim onuda gectim zamanim ziyan oldu. ben olsam hende beni severdimSliplerin yok mu onları göster mesajlar aramalar onları da gösterebilirsin yada karısına sosyal ağlardan mesaj at yolla hepsini slipleri ve diğer ayrıntıları içeren sslerle birlikte. Üste çıkar diyorsan tek yapacağın şey hiçbirşey olmamış gibi davranıp hayatına devam etmen ama bunları silme bu arada birdaha rahatsız ederse ona hiçbirşey demeden her yere rezil edersin.
maddi yonu one suruyordu altin biriktiyormusBen dediğimde yok değil demiştin. Öylelerinden korkacaksın. Bu devirde kim istemez resmi nikah? Uzak dur böyle tiplerden.
Bilerek görmezden geliyor.Ablacim bayagidir ne kadardir birlikteydin tam olarak, 1 yil oldu mu daha mi az? Ay bu cvp vermilmemesine gicik oluyorum
oylede oldu. avladi bir guzel o degil bendede ne bu istikrarsa adamı hep melek gibi gordum. hatta adam yerine kendim bahane buluyordum. bu ay şundan dolayı sıkışmıştır. masraf yapmasın ben şunu alayımNe desem ne desem..
Bayağa dil döktüm sana bacım dilimde tüy bitti. Gafil kuşun avcısı çok olur diyeyim bari..
Of cok yogun duygular beslerken baskalariyla da konusuyodun Aysel yeme beni. Niye soruyorum ille de ne kadar sürdü iliski diye, bu kadar ah vah edecek kadar surdugune inanmiyorum çünkü, senelerin gitmemistir bu adama, neyse senin yerinde olsam, benden 13 14 yas buyuk bi adamla birlikte olmam, adama sürekli olarak para yedirmem, telefonları sebepsiz acmiyosa killanirim. Bundan sonra daha dikkatli olursun sen de, en azindan farketmişsin yol yakinken.kesinlikle orası öyle. geçen zamanima yanıyorum. birde çok yoğun duygular beslerken böyle çıkmasına inanamıyorum sahtekarmis tam
Ah onlar ne sahtekar olurlar. Seytan gorse imana gelir.kesinlikle orası öyle. geçen zamanima yanıyorum. birde çok yoğun duygular beslerken böyle çıkmasına inanamıyorum sahtekarmis tam
Gecen zaman ne kadar Aysel, hasta ettin benikesinlikle orası öyle. geçen zamanima yanıyorum. birde çok yoğun duygular beslerken böyle çıkmasına inanamıyorum sahtekarmis tam
maalesef seneler sürdü daha evvel yazdim ne kadar sürdüğünü tekrar yazma gereği duymadigim icjn cevaplamadim. başkasıyla konuşmuyordum daha evvelden konuştuğum kişi vardı onun bazı davranışları vardi sonradan evlenmek istediğini beyan etti ama bu kişiyede ilişki halindeydim ama bazı soru işaretlerinden dolayı diğer kişiye karşı acaba olur mu demistim. linçlemeye devam edebilirsiniz istediğiniz gibi yorumlayıp istediğinizi düşünebilirsinizOf cok yogun duygular beslerken baskalariyla da konusuyodun Aysel yeme beni. Niye soruyorum ille de ne kadar sürdü iliski diye, bu kadar ah vah edecek kadar surdugune inanmiyorum çünkü, senelerin gitmemistir bu adama, neyse senin yerinde olsam, benden 13 14 yas buyuk bi adamla birlikte olmam, adama sürekli olarak para yedirmem, telefonları sebepsiz acmiyosa killanirim. Bundan sonra daha dikkatli olursun sen de, en azindan farketmişsin yol yakinken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?