Aylık gelirinizi merak ettim, özel değilse eğer öğrenmem mümkün mü?oylede oldu. avladi bir guzel o degil bendede ne bu istikrarsa adamı hep melek gibi gordum. hatta adam yerine kendim bahane buluyordum. bu ay şundan dolayı sıkışmıştır. masraf yapmasın ben şunu alayım
Sen muhatap olmamayı düşünüyorsun doğru düşünüyorsun da yüzsüz birşeye benziyor bu. Sağlam stalkla karısını az çok çözersin ama bulaşmak istemezsen sen bilirsin fakat nolur nolmaz silme elindekileri. Ben senin yerinde olsan umursamayıp yoluma devam ederdim taki bir daha yoluma çıkana kadar. O zaman dünya kaç bucak kendiside etrafındakilerde görürdü. Ben koştum ben yaptım ben ettim demeyi bırak artık olan oldu bitti önüne bak ama dikkatli adımlar at.hic bir şekilde muhattap olmamayı düşünüyorum. benim başım ağrıya bilir karısı da nasil biri bilmiyorum. Ettigini bulsun enayi gibi pesinden kostum onca yas farkini gormezden geldim bir de ustune para yedirdim onuda gectim zamanim ziyan oldu. ben olsam hende beni severdim
aylık gelirim o kişiden cok çok daha az. o kişi belki 7 8 alıyordur. ama özel durumu vardi he o da doğruysa ondan sıkışıktıAylık gelirinizi merak ettim, özel değilse eğer öğrenmem mümkün mü?
Bu kadar düşüncesiz ve dikkatsiz olmamayı öğrendiniz bu olayla. Umarım artik insanlara şüpheyle yaklasirsiniz zira etraf avcı dolu
yooo normalde zaten burnundan kıl aldırmayan tiptir hep arayan koşan ben oldum peşinden. zaten bu tavırları yüzüne inandımSen muhatap olmamayı düşünüyorsun doğru düşünüyorsun da yüzsüz birşeye benziyor bu. Sağlam stalkla karısını az çok çözersin ama bulaşmak istemezsen sen bilirsin fakat nolur nolmaz silme elindekileri. Ben senin yerinde olsan umursamayıp yoluma devam ederdim taki bir daha yoluma çıkana kadar. O zaman dünya kaç bucak kendiside etrafındakilerde görürdü. Ben koştum ben yaptım ben ettim demeyi bırak artık olan oldu bitti önüne bak ama dikkatli adımlar at.
Yok linclemiycem, seneler olduysa gecmis olsun Ayselmaalesef seneler sürdü daha evvel yazdim ne kadar sürdüğünü tekrar yazma gereği duymadigim icjn cevaplamadim. başkasıyla konuşmuyordum daha evvelden konuştuğum kişi vardı onun bazı davranışları vardi sonradan evlenmek istediğini beyan etti ama bu kişiyede ilişki halindeydim ama bazı soru işaretlerinden dolayı diğer kişiye karşı acaba olur mu demistim. linçlemeye devam edebilirsiniz istediğiniz gibi yorumlayıp istediğinizi düşünebilirsiniz
Asgari ücret aldığınızı varsayarak diyorum ki aşkın gözü hakikaten kör değıl. Insan bu ezayı kendine niye reva görür?aylık gelirim o kişiden cok çok daha az. o kişi belki 7 8 alıyordur. ama özel durumu vardi he o da doğruysa ondan sıkışıktı
seneler oldu ona yanıyorum zatenYok linclemiycem, seneler olduysa gecmis olsun Aysel
enayi olunca iste görüyor yeterki sevsin modunda olunca kör oluyor. halbuki karşıdaki her anlamda seni yoluyor. sende yalnızlık ve sevgiye o kadar muhtaç oluyorsun ki iki güzel lafı gözünde dağ olup hic bir şey gormuyorsunAsgari ücret aldığınızı varsayarak diyorum ki aşkın gözü hakikaten kör değıl. Insan bu ezayı kendine niye reva görür?
safinaz olarak adımı değiştirmeyi düşünüyorumYavrum senin konularının hepsi mi "Aysel silahımı getir" cinsten oluyor.. Çekiyor musun bunları kendine nedir?
E bu adamla aksam hic cikmadiniz mi, hic aksam telefonda konuzmadiniz mi senelerce suren iliskide?safinaz olarak adımı değiştirmeyi düşünüyorum
Bu kadar hata tercih oluyor ya hani aç gözünü artık Aysel..safinaz olarak adımı değiştirmeyi düşünüyorum
E bu adamla aksam hic cikmadiniz mi, hic aksam telefonda konuzmadiniz mi senelerce suren iliskide?
Telefonla konusmadiniz mi aksamlari? Kerpeten lazim senin de agzindan laf almayaakşam buluştugumuz cok nadiir oldu ama oldu
en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydiBu kadar hata tercih oluyor ya hani aç gözünü artık Aysel..
normal ilişki gibiydi telefonla konuştuk hatta başka ile geziye gittik yani normaldi herseyTelefonla konusmadiniz mi aksamlari? Kerpeten lazim senin de agzindan laf almaya
en çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydiTelefonla konusmadiniz mi aksamlari? Kerpeten lazim senin de agzindan laf almaya
Alalalala e karisi nerdeydi bunun siz konusurkennormal ilişki gibiydi telefonla konuştuk hatta başka ile geziye gittik yani normaldi hersey
Ne almistin, kirilmadiysa iade et artik bari daha fazla masraf etmis olmaen çok zoruma giden hediye almıştım doğum günüydü adamın ne pislik olduğunu anlayıp ineceğim arabadan diye bağırdıktan sonra arabayı kenara çekip inerkende arkamdan hediyeyi fırlatması oldu o an ne güzel kullanildim tertemiz enayiyim hissiydi
iste huylandigim nokta bir kaç kez defalarca aradım açmadı trip atıyorum ayağına yatıyormuşAlalalala e karisi nerdeydi bunun siz konusurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?