- Konu Sahibi angel_whom
Parayı naptigini nerede topladıgini size göstersin bende göster demiştim göstermedi geçiştirdi ve sonunda farklı olaylar çıktı bence bu konuda ısrar edin sonunuz benim gibi olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette çalışıyorsanız alın ücretsiz izin geçin biraz sıkısırsinz maddi olarak ama haddini bilir siz de evle uğraşacak vakit bulursunuz. Zaten kendinize harcadığınız bir para yok anlaşılanMerhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var doğum sonrası kaygı bozukluğu tedavisi gördüm kendimi iyi hissedince pandemiden doktora gidemeyip ilaçlarımı bıraktım aynı zamanda bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan hal böyle olunca kartlarımı şişti iyice maaşımdan ona verdiğim ev kredisi hariç 1000 tlyi kesince para mevzuları başladı evde ne zaman markete gitsem söylemeleri fatura kontrol etmeler evden çıkmadığım corona günlerinde istediklerimi sorgulamak geçiştirmek bebeğim çok huysuz ilgi bekler hep iş yapamayınca eleştirmeler söylenmeler durumu anlatıyorum ben duş almaya vakit bulamıyorum tuvalete zor gidiyorum diyorum ama yok hep eleştiri tartışma kenarda paramız var ama ne kadar bilmiyorum hesapları göster diyorum tamam diyip sürekli geçiştiriyor kendimi paramatik gibi hissediyorum o kendine vakit ayırır sporuna gider duşunun alır kendi bakımlarını yapar bana da kendine bakmıyorsun der bebek uyuyunca saat 9 10 oluyo evi topla bulaşık yıka yarına bebek yemeği yap ev yemeği yap 11 11.30 oluyo akşam ben kendime nasıl vakit ayırayım yorgunluktan ölüyorum ama anlamıyor şimdi işe başladım diye anneler dönüşümlü gelip bakıyor evde hiç yalnız kalamıyoruz iki yabancıya döndük iyice annesi bizimle aynı ilçede oturuyor yine de bizde kalıyor bebeği ona bırakıp alalım diyorum yok sanırım annesi evine istemiyor dağılacak pislencek diye hoş çenesini tutan bir annesi olsa hadi neyse evde mutfak düzenimi yemeğimi eşimle konuşmalarıma herşeye karışıyor sabah tartıştık hemen bağırma benim oğluma diyo tahammülü olmayan bir insanım iki yıl nasıl geçer böyle para sorun evimize kredi hariç 6bin ya da 7bin maaş giriyor bu arada anne sorun anlayışlı sorun ilgisizlik sorun bebeğe yemek yapıyorum onu bile kıskanıyor benle ilgilenmiyosun diyor ama evde yok sporda o gelince ben uyukluyor oluyorum önceden yaptığımdan tek farklı şey eve yemek yapamıyorum çoğunlukla napacağız ben hiç bilemiyorum soğudum herşeyden eve gitmek istemiyorum resmen hele annesinin bakma zamanında kaçasım var
Haklısınız galiba nasılsa olur"eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan"
İşte cevabınız bu cümlede. Siz bebek sahibi olmuş ama bunun sorumluluğunu eşinizle paylaşmamışsınız. Ev işlerini ve bebeğin ihtiyaçlarını kısaca herşeyi tek başınıza yapmaya alıştırdığınız için adam kendi hayatını dilediğince yaşamaya devam ediyor. Sporunu da eksik etmiyor kendine de zaman ayırıyor çünkü ona bebeğin ve evim tüm yükü bende rahatlığını vermişsiniz bir kere. Üzgünüm ama hem ben çalışıp didinicem hem de eş kişisi benimle hayat yükünü paylaşmayacak üstüne bir de kabaca eleştiri yapacak öyle mi? ona bu hakkı asla tanımam. Bu saatten sonra nasıl olur bilemem ama acilen önce size her konuda yardımcı olması gerektiğinin konuşmasını yapıp bu durumu düzeltmelisiniz.
Devlet memuruEşiniz çalışıyor mu
Ne iş yapıyor..
bu konularda en merak ettiğim siz bunları yaparken paşamız napıyorMerhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var doğum sonrası kaygı bozukluğu tedavisi gördüm kendimi iyi hissedince pandemiden doktora gidemeyip ilaçlarımı bıraktım aynı zamanda bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan hal böyle olunca kartlarımı şişti iyice maaşımdan ona verdiğim ev kredisi hariç 1000 tlyi kesince para mevzuları başladı evde ne zaman markete gitsem söylemeleri fatura kontrol etmeler evden çıkmadığım corona günlerinde istediklerimi sorgulamak geçiştirmek bebeğim çok huysuz ilgi bekler hep iş yapamayınca eleştirmeler söylenmeler durumu anlatıyorum ben duş almaya vakit bulamıyorum tuvalete zor gidiyorum diyorum ama yok hep eleştiri tartışma kenarda paramız var ama ne kadar bilmiyorum hesapları göster diyorum tamam diyip sürekli geçiştiriyor kendimi paramatik gibi hissediyorum o kendine vakit ayırır sporuna gider duşunun alır kendi bakımlarını yapar bana da kendine bakmıyorsun der bebek uyuyunca saat 9 10 oluyo evi topla bulaşık yıka yarına bebek yemeği yap ev yemeği yap 11 11.30 oluyo akşam ben kendime nasıl vakit ayırayım yorgunluktan ölüyorum ama anlamıyor şimdi işe başladım diye anneler dönüşümlü gelip bakıyor evde hiç yalnız kalamıyoruz iki yabancıya döndük iyice annesi bizimle aynı ilçede oturuyor yine de bizde kalıyor bebeği ona bırakıp alalım diyorum yok sanırım annesi evine istemiyor dağılacak pislencek diye hoş çenesini tutan bir annesi olsa hadi neyse evde mutfak düzenimi yemeğimi eşimle konuşmalarıma herşeye karışıyor sabah tartıştık hemen bağırma benim oğluma diyo tahammülü olmayan bir insanım iki yıl nasıl geçer böyle para sorun evimize kredi hariç 6bin ya da 7bin maaş giriyor bu arada anne sorun anlayışlı sorun ilgisizlik sorun bebeğe yemek yapıyorum onu bile kıskanıyor benle ilgilenmiyosun diyor ama evde yok sporda o gelince ben uyukluyor oluyorum önceden yaptığımdan tek farklı şey eve yemek yapamıyorum çoğunlukla napacağız ben hiç bilemiyorum soğudum herşeyden eve gitmek istemiyorum resmen hele annesinin bakma zamanında kaçasım var
Mama ve bez hariç bebeğe istediklerim ya araya kaynıyor ya da ben kavga çıkarınca alıyorBen olsam 1 TL bile vermem, ne krediye nede bebeğin alışverişine. Eşinizin kredi kartı yok mu alıp onu kullanın madem paranızı da kenara koyun. Yada tüm ev işi ve banka hesapları ortak olsun. Valla hiç korkma çekinme sakın verme paranı
Arkadaşım, eşinin aklından şüphe ettim, siz parayı zula ettiğini anlayınca benim ki uyanuyor diye eve et aldı galiba.Mama ve bezini alıyor diğerleri çok gerekli değilmiş tüm yazı 5 tişörtle geçireceğini sanıyor ben parayı kesene kadar ne harcadığım önemsizdi yetememekten korkuyormuş paralar nereye gidiyor eskiden daha fazla yer içer gezerdik dedim et alıp gelmiş