- Konu Sahibi angel_whom
-
Maalesef iş değişikliği yaptı maaşı bir tık düştü sonuç bu öncesinde para lafı hiç olmazdı ya ben daha cevvaldim pısırık özgüvensiz hala düştüm onu fırsat bildi özü çıktı sanırımAnlattığınız durum babamda da vardı. Pasta yemeyi hiç sevmezdi, annem pasta yapsın Ona ayırırdı bir hafta dolapta, sonra başkası yer vay benim pastamı kim yedi. Sonuç ayrıldılar. Evlilikte böyle şeylerin olmaması gerekmiyor mu ben bekarım ama çikolatanın Çerez’in hesabını sormak da ne bileyim, komşuna sormazsın hesabını bırak hayat arkadaşını. eşiniz bencil galiba. Annenize de üzüldüm bunları görüp kahroluyordur ses çıkarmıyordur. Evlenmeden önde farkında değil miydiniz bu huyların?
Oğlunu prensesler gibi büyüten bir kaynana daha.Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var doğum sonrası kaygı bozukluğu tedavisi gördüm kendimi iyi hissedince pandemiden doktora gidemeyip ilaçlarımı bıraktım aynı zamanda bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan hal böyle olunca kartlarımı şişti iyice maaşımdan ona verdiğim ev kredisi hariç 1000 tlyi kesince para mevzuları başladı evde ne zaman markete gitsem söylemeleri fatura kontrol etmeler evden çıkmadığım corona günlerinde istediklerimi sorgulamak geçiştirmek bebeğim çok huysuz ilgi bekler hep iş yapamayınca eleştirmeler söylenmeler durumu anlatıyorum ben duş almaya vakit bulamıyorum tuvalete zor gidiyorum diyorum ama yok hep eleştiri tartışma kenarda paramız var ama ne kadar bilmiyorum hesapları göster diyorum tamam diyip sürekli geçiştiriyor kendimi paramatik gibi hissediyorum o kendine vakit ayırır sporuna gider duşunun alır kendi bakımlarını yapar bana da kendine bakmıyorsun der bebek uyuyunca saat 9 10 oluyo evi topla bulaşık yıka yarına bebek yemeği yap ev yemeği yap 11 11.30 oluyo akşam ben kendime nasıl vakit ayırayım yorgunluktan ölüyorum ama anlamıyor şimdi işe başladım diye anneler dönüşümlü gelip bakıyor evde hiç yalnız kalamıyoruz iki yabancıya döndük iyice annesi bizimle aynı ilçede oturuyor yine de bizde kalıyor bebeği ona bırakıp alalım diyorum yok sanırım annesi evine istemiyor dağılacak pislencek diye hoş çenesini tutan bir annesi olsa hadi neyse evde mutfak düzenimi yemeğimi eşimle konuşmalarıma herşeye karışıyor sabah tartıştık hemen bağırma benim oğluma diyo tahammülü olmayan bir insanım iki yıl nasıl geçer böyle para sorun evimize kredi hariç 6bin ya da 7bin maaş giriyor bu arada anne sorun anlayışlı sorun ilgisizlik sorun bebeğe yemek yapıyorum onu bile kıskanıyor benle ilgilenmiyosun diyor ama evde yok sporda o gelince ben uyukluyor oluyorum önceden yaptığımdan tek farklı şey eve yemek yapamıyorum çoğunlukla napacağız ben hiç bilemiyorum soğudum herşeyden eve gitmek istemiyorum resmen hele annesinin bakma zamanında kaçasım var
Maalesef iş değişikliği yaptı maaşı bir tık düştü sonuç bu öncesinde para lafı hiç olmazdı ya ben daha cevvaldim pısırık özgüvensiz hala düştüm onu fırsat bildi özü çıktı sanırım
Eve bir yardımcı alın, yemeği temizliği yapsın, sizin de kendinize zamanınız kalsın kişisel bakımınızı, sporunuzu yapın. Hiç mi kıymeti yok canınızın. Siz böyle saçınızı süpürge edip, fedakarlık yaparken adam pır diye ilk gördüğü bakımlı kadına koşar hiç şaşmaz. Kendinize kıymet verin,Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var doğum sonrası kaygı bozukluğu tedavisi gördüm kendimi iyi hissedince pandemiden doktora gidemeyip ilaçlarımı bıraktım aynı zamanda bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan hal böyle olunca kartlarımı şişti iyice maaşımdan ona verdiğim ev kredisi hariç 1000 tlyi kesince para mevzuları başladı evde ne zaman markete gitsem söylemeleri fatura kontrol etmeler evden çıkmadığım corona günlerinde istediklerimi sorgulamak geçiştirmek bebeğim çok huysuz ilgi bekler hep iş yapamayınca eleştirmeler söylenmeler durumu anlatıyorum ben duş almaya vakit bulamıyorum tuvalete zor gidiyorum diyorum ama yok hep eleştiri tartışma kenarda paramız var ama ne kadar bilmiyorum hesapları göster diyorum tamam diyip sürekli geçiştiriyor kendimi paramatik gibi hissediyorum o kendine vakit ayırır sporuna gider duşunun alır kendi bakımlarını yapar bana da kendine bakmıyorsun der bebek uyuyunca saat 9 10 oluyo evi topla bulaşık yıka yarına bebek yemeği yap ev yemeği yap 11 11.30 oluyo akşam ben kendime nasıl vakit ayırayım yorgunluktan ölüyorum ama anlamıyor şimdi işe başladım diye anneler dönüşümlü gelip bakıyor evde hiç yalnız kalamıyoruz iki yabancıya döndük iyice annesi bizimle aynı ilçede oturuyor yine de bizde kalıyor bebeği ona bırakıp alalım diyorum yok sanırım annesi evine istemiyor dağılacak pislencek diye hoş çenesini tutan bir annesi olsa hadi neyse evde mutfak düzenimi yemeğimi eşimle konuşmalarıma herşeye karışıyor sabah tartıştık hemen bağırma benim oğluma diyo tahammülü olmayan bir insanım iki yıl nasıl geçer böyle para sorun evimize kredi hariç 6bin ya da 7bin maaş giriyor bu arada anne sorun anlayışlı sorun ilgisizlik sorun bebeğe yemek yapıyorum onu bile kıskanıyor benle ilgilenmiyosun diyor ama evde yok sporda o gelince ben uyukluyor oluyorum önceden yaptığımdan tek farklı şey eve yemek yapamıyorum çoğunlukla napacağız ben hiç bilemiyorum soğudum herşeyden eve gitmek istemiyorum resmen hele annesinin bakma zamanında kaçasım var
Rezalet resmen siz ev arkadaşı değilsiniz ki bunların lafı edilsin. Adam resmen sizi hem hizmetçi gibi kullanıyor yetmiyor paranızı da yiyor. Haberiniz olmadan boşamış sizi. Bırakın gidin şu adamı Allah aşkına. Bu ne böyle. Temiz bir konuşun her şeyi açık açık, baktınız olmuyor yolunuza bakın. Bu adamın daha fazla sizden yararlanmasına izin vermeyin.Bir de o var birkaç kez annemin yanında yediğimi de söyledi çerez almış aylarca süründü ben yedim bitmiş annemin yanında hepsini yemişsin bana kalmamış dedi çikolata vardı asla yemez 3 ay dolapta kaldı yedim azalmış bana bıraksaydın dedi annem bunları duyunca kendi pazarını yapıp geliyor oğlumu bakmaya
Ne prens ama sorma... Zaten diş geçiremediği geliniyim ben tek çocuk olduğum için bayramlar da vs anneme gidelim derim geçen yıl ramazan bayramında benimle telde kavga etti bayramlaşma için aradım benim yerim kocamın yanıymış bende kaynana olacakmışım oğlum varmış görürmüşüm... Sürekli üstümde otorite kurma çabaları bizde kalıyor 15 gün daha dün akşam senin gereksiz eşyan var bunları kaldır bana kızma ama sıkılırsan çıkarırsın yine diye eleştirdi yer yok nereye kaldırayım dedim çamaşır sepeti al balkona koy dedi ve bunu tüm gece tekrarladı istemediğimi söylediğim halde onlar ana oğul ev sahibi ben misafir evde pişecek yemekte bile fikir sormazOğlunu prensesler gibi büyüten bir kaynana daha.
Temizlik için yardımcı almaya karar verdim zaten şu salgın süreci tedirgin ediyor belki de koşmuştur bilemiyorum bebek 15 günlükken iş teli diye bir teli saklamaya çalışırken bebeği düşürcekti kucağından kavga edip günlerce konuşmayınca tel kayboldu tel nosunu gizlice alıp sorguladım işyeri üzerine kayıtlı belediye adına sonra ikna oldumEve bir yardımcı alın, yemeği temizliği yapsın, sizin de kendinize zamanınız kalsın kişisel bakımınızı, sporunuzu yapın. Hiç mi kıymeti yok canınızın. Siz böyle saçınızı süpürge edip, fedakarlık yaparken adam pır diye ilk gördüğü bakımlı kadına koşar hiç şaşmaz. Kendinize kıymet verin,
Evet ev kredisi bende istemiyorum yaşamak üstelik evi arabayla 15 dakika mesafede ona bırakıp alalım diyorum ona da yanaşmıyor anlamadım gittiKredi ev kredisi mi? Eğer öyleyse bakıcı tutun çocuğa. Aynı evin içinde kv ile yaşamak istemezdim, kendi annemle de. Olmadı yemeğe, temizliğe bakacak birini bulun paralı siz de kendinize zaman ayırın. Eşiniz ne güzel alışmış yakında sen bakımsızlaştın, ilgisizleştin diye başka kadına gider siz de yaptığınız fedakarlıklarla kalırsınız.
Ne prens ama sorma... Zaten diş geçiremediği geliniyim ben tek çocuk olduğum için bayramlar da vs anneme gidelim derim geçen yıl ramazan bayramında benimle telde kavga etti bayramlaşma için aradım benim yerim kocamın yanıymış bende kaynana olacakmışım oğlum varmış görürmüşüm... Sürekli üstümde otorite kurma çabaları bizde kalıyor 15 gün daha dün akşam senin gereksiz eşyan var bunları kaldır bana kızma ama sıkılırsan çıkarırsın yine diye eleştirdi yer yok nereye kaldırayım dedim çamaşır sepeti al balkona koy dedi ve bunu tüm gece tekrarladı istemediğimi söylediğim halde onlar ana oğul ev sahibi ben misafir evde pişecek yemekte bile fikir sormaz
Asla anlamıyor eşim söylese de anlamıyor o da sıkıldı arada kaldı bu konuda hakkını yiyemem ama annesi bebeğe baktığı için ona mecburum sanıyor ondan daha bir evi sahiplendi bilmiyorum bazen ben mi kötü niyetliyim diyorum ama artık çok yoruldum resmen eve gitmek istemiyorumSizin kaynananızın haddini bilmesi gerekiyor acilen. Ev sizin eşya sizin öneride bulunursun ama karşıdaki istemiyorsa diretmenin ne anlamı var. Kocanız da ses etmiyor anlaşılan bu duruma. Kocada iş yok kaynana desen felaket. Nereden tutulsa elde kalıyor bu evlilik şu an. Çocuğunuz için bir süre daha mücadele etmenizi öneririm böyle devam ederse lütfen ayrılıp kendi hayatınıza odaklanın bundan çok daha iyi bir hayatınız olur çalışan bekar bir anne olarak.
Evet ev kredisi bende istemiyorum yaşamak üstelik evi arabayla 15 dakika mesafede ona bırakıp alalım diyorum ona da yanaşmıyor anlamadım gitti
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var doğum sonrası kaygı bozukluğu tedavisi gördüm kendimi iyi hissedince pandemiden doktora gidemeyip ilaçlarımı bıraktım aynı zamanda bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan hal böyle olunca kartlarımı şişti iyice maaşımdan ona verdiğim ev kredisi hariç 1000 tlyi kesince para mevzuları başladı evde ne zaman markete gitsem söylemeleri fatura kontrol etmeler evden çıkmadığım corona günlerinde istediklerimi sorgulamak geçiştirmek bebeğim çok huysuz ilgi bekler hep iş yapamayınca eleştirmeler söylenmeler durumu anlatıyorum ben duş almaya vakit bulamıyorum tuvalete zor gidiyorum diyorum ama yok hep eleştiri tartışma kenarda paramız var ama ne kadar bilmiyorum hesapları göster diyorum tamam diyip sürekli geçiştiriyor kendimi paramatik gibi hissediyorum o kendine vakit ayırır sporuna gider duşunun alır kendi bakımlarını yapar bana da kendine bakmıyorsun der bebek uyuyunca saat 9 10 oluyo evi topla bulaşık yıka yarına bebek yemeği yap ev yemeği yap 11 11.30 oluyo akşam ben kendime nasıl vakit ayırayım yorgunluktan ölüyorum ama anlamıyor şimdi işe başladım diye anneler dönüşümlü gelip bakıyor evde hiç yalnız kalamıyoruz iki yabancıya döndük iyice annesi bizimle aynı ilçede oturuyor yine de bizde kalıyor bebeği ona bırakıp alalım diyorum yok sanırım annesi evine istemiyor dağılacak pislencek diye hoş çenesini tutan bir annesi olsa hadi neyse evde mutfak düzenimi yemeğimi eşimle konuşmalarıma herşeye karışıyor sabah tartıştık hemen bağırma benim oğluma diyo tahammülü olmayan bir insanım iki yıl nasıl geçer böyle para sorun evimize kredi hariç 6bin ya da 7bin maaş giriyor bu arada anne sorun anlayışlı sorun ilgisizlik sorun bebeğe yemek yapıyorum onu bile kıskanıyor benle ilgilenmiyosun diyor ama evde yok sporda o gelince ben uyukluyor oluyorum önceden yaptığımdan tek farklı şey eve yemek yapamıyorum çoğunlukla napacağız ben hiç bilemiyorum soğudum herşeyden eve gitmek istemiyorum resmen hele annesinin bakma zamanında kaçasım var
Allah sabır versin ama sizin çok sorununuz var. Kv bir yandan, bebek ruhlu koca bşr yandan. Maddi sıkıntı bir yandan. En önce maddiyatı hallerin derim. Umarım kocanız da bir an önce büyürNe prens ama sorma... Zaten diş geçiremediği geliniyim ben tek çocuk olduğum için bayramlar da vs anneme gidelim derim geçen yıl ramazan bayramında benimle telde kavga etti bayramlaşma için aradım benim yerim kocamın yanıymış bende kaynana olacakmışım oğlum varmış görürmüşüm... Sürekli üstümde otorite kurma çabaları bizde kalıyor 15 gün daha dün akşam senin gereksiz eşyan var bunları kaldır bana kızma ama sıkılırsan çıkarırsın yine diye eleştirdi yer yok nereye kaldırayım dedim çamaşır sepeti al balkona koy dedi ve bunu tüm gece tekrarladı istemediğimi söylediğim halde onlar ana oğul ev sahibi ben misafir evde pişecek yemekte bile fikir sormaz
Eşiniz çalışıyor muMerhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim 11 aylık bebeğim var doğum sonrası kaygı bozukluğu tedavisi gördüm kendimi iyi hissedince pandemiden doktora gidemeyip ilaçlarımı bıraktım aynı zamanda bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum eşim bebeğin ihtiyaçlarını söylediğimde hep beni geçiştirir aldım der almaz çünkü bilirki ben alırım hep ona kalmadan hal böyle olunca kartlarımı şişti iyice maaşımdan ona verdiğim ev kredisi hariç 1000 tlyi kesince para mevzuları başladı evde ne zaman markete gitsem söylemeleri fatura kontrol etmeler evden çıkmadığım corona günlerinde istediklerimi sorgulamak geçiştirmek bebeğim çok huysuz ilgi bekler hep iş yapamayınca eleştirmeler söylenmeler durumu anlatıyorum ben duş almaya vakit bulamıyorum tuvalete zor gidiyorum diyorum ama yok hep eleştiri tartışma kenarda paramız var ama ne kadar bilmiyorum hesapları göster diyorum tamam diyip sürekli geçiştiriyor kendimi paramatik gibi hissediyorum o kendine vakit ayırır sporuna gider duşunun alır kendi bakımlarını yapar bana da kendine bakmıyorsun der bebek uyuyunca saat 9 10 oluyo evi topla bulaşık yıka yarına bebek yemeği yap ev yemeği yap 11 11.30 oluyo akşam ben kendime nasıl vakit ayırayım yorgunluktan ölüyorum ama anlamıyor şimdi işe başladım diye anneler dönüşümlü gelip bakıyor evde hiç yalnız kalamıyoruz iki yabancıya döndük iyice annesi bizimle aynı ilçede oturuyor yine de bizde kalıyor bebeği ona bırakıp alalım diyorum yok sanırım annesi evine istemiyor dağılacak pislencek diye hoş çenesini tutan bir annesi olsa hadi neyse evde mutfak düzenimi yemeğimi eşimle konuşmalarıma herşeye karışıyor sabah tartıştık hemen bağırma benim oğluma diyo tahammülü olmayan bir insanım iki yıl nasıl geçer böyle para sorun evimize kredi hariç 6bin ya da 7bin maaş giriyor bu arada anne sorun anlayışlı sorun ilgisizlik sorun bebeğe yemek yapıyorum onu bile kıskanıyor benle ilgilenmiyosun diyor ama evde yok sporda o gelince ben uyukluyor oluyorum önceden yaptığımdan tek farklı şey eve yemek yapamıyorum çoğunlukla napacağız ben hiç bilemiyorum soğudum herşeyden eve gitmek istemiyorum resmen hele annesinin bakma zamanında kaçasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?