Pegy Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 39 0 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi adale86 #61 adale86 .!.: bende anlamadım . Genişletmek için tıkla... bende anlayamadım bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
adale86 .!.: bende anlamadım . Genişletmek için tıkla... bende anlayamadım bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
A adale86 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 501 0 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi adale86 #62 Pegy .!.: Çok Hoşbuldum gerçekten teşekkürler :) Ne güzel bir yermiş burası ya hem cinslerle sohbet etmek, herşeyi paylaşabilmek çok güzel :) nasılsınız bu arada? Genişletmek için tıkla... bende çok sevdim burayı .moda,giyim,cilt bakımı,saç bakımı herşey var burda.sohbet var çok güzel gerçekten .
Pegy .!.: Çok Hoşbuldum gerçekten teşekkürler :) Ne güzel bir yermiş burası ya hem cinslerle sohbet etmek, herşeyi paylaşabilmek çok güzel :) nasılsınız bu arada? Genişletmek için tıkla... bende çok sevdim burayı .moda,giyim,cilt bakımı,saç bakımı herşey var burda.sohbet var çok güzel gerçekten .
incimnaz CanArkadaşımÖzlüyorummm Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 3.602 30 29 Mayıs 2012 Konu Sahibi adale86 #63 kızlar bende sohbete geldim sizlere bir sorum var sizce bu hayatta hakkedenler hakketiğini alıyorlarmı bence alıyorlar yaşasın yüce adalet anlayan anladı anlamadıysa ben şfre veriyorum ona o anlar hahahahhahahha
kızlar bende sohbete geldim sizlere bir sorum var sizce bu hayatta hakkedenler hakketiğini alıyorlarmı bence alıyorlar yaşasın yüce adalet anlayan anladı anlamadıysa ben şfre veriyorum ona o anlar hahahahhahahha
btlklnc Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 146 0 10 Haziran 2012 Konu Sahibi adale86 #64 eninde sonunda herkes alır hakettiğini
btlklnc Guru Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 146 0 10 Haziran 2012 Konu Sahibi adale86 #65 12 13 gündür ben açamadım ya kimsede ugramamış buraya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz arkadaşlar ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelere gittin
12 13 gündür ben açamadım ya kimsede ugramamış buraya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz arkadaşlar ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerelere gittin