Adaleyle Geyik Sohbetleri

adale86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
501
0
arkadaşlar merhaba .sitede yeniyim .gelin birlikte geyik yapalım .canımız sıkılınca bekliyorum sizziii.....

senin hedef kaç kilo canım ?diyettyeimde yani öle çokda sıkmıyorum kendimi abur cubur yok sadece .bide kepek ekmeği .

senin hedef kaç kilo canım ?diyettyeimde yani öle çokda sıkmıyorum kendimi abur cubur yok sadece .bide kepek ekmeği .

Ben aslinda bitirdim diyeti 13 kilo verdim hedefim 65 ti su an 65 kiloyum.
Boyum 1.75.. Biraz yediklerime dikkat ediyorum o kdar agir yapmiyorum.. BIraz ara verip 60 a incem sonrada

Ben aslinda bitirdim diyeti 13 kilo verdim hedefim 65 ti su an 65 kiloyum.
Boyum 1.75.. Biraz yediklerime dikkat ediyorum o kdar agir yapmiyorum.. BIraz ara verip 60 a incem sonrada

wüpersin canım .nasıl verdin biraz tüyo ver bana .benimde 3-4 kilom var işte .ama veremiyorum öle kolay ben .13 kilo maşallah sana .

wüpersin canım .nasıl verdin biraz tüyo ver bana .benimde 3-4 kilom var işte .ama veremiyorum öle kolay ben .13 kilo maşallah sana .

Hergun ayni saatte yedim canim. Vede tahilli ekmek yedim. Diyet gruplari var burda ordada takildim fazla takip edemesem de motive oldum. gunde 3 litre su ictim.. Haftada 3 gunde 1 saatlik yuruyus-kosu yaptim. Gece yatmadan karin bel bacak egzersizleri yaptim.. bu kadar

harikasın valla .güzel vermişsin .boyunda var fıstık olmuşsundur .

canım bende 1.70 im 50 ya düşmeye çalışıyorum ama yapamıyorum .57 kilo civarıyım yani gitmior bu kilolar .sen neden almak istiyorsun?çok mu zayıf gözüküyorsun ki?

canım aslında çok zayıf görünmüyorum, 2-3 kilo fln alsam dahi olcak gibi ama.. bide nişanlım al diye tutturdu kendisi iri yarı, tonton da aascık

canım aslında çok zayıf görünmüyorum, 2-3 kilo fln alsam dahi olcak gibi ama.. bide nişanlım al diye tutturdu kendisi iri yarı, tonton da aascık

ahahaha kompleks yapmış o .bir kaç kilo alıver sende neden alamıyorsun ye çikolatalrı tatlıları hemen alıverisin valla .

canım ben aslında çok düşkünüm boğazıma, çook yerim ama öyle alamıyorum ben mutlu ve huzurlu olunca alabiliyorum ancak.. o da bu aralar bende yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…