merhaba bende yeniyimm
Acilisin serefine baklava getirdim size..
Merhaba bu arada
selam kızlarben de yeniyim
anamm bu yapılır mı ya?diyette olan bir insan evladıyım şu an .hoşgeldin canım bu arada.
senin hedef kaç kilo canım ?diyettyeimde yani öle çokda sıkmıyorum kendimi abur cubur yok sadece .bide kepek ekmeği .
Ben aslinda bitirdim diyeti 13 kilo verdim hedefim 65 ti su an 65 kiloyum.
Boyum 1.75.. Biraz yediklerime dikkat ediyorum o kdar agir yapmiyorum.. BIraz ara verip 60 a incem sonrada
wüpersin canım .nasıl verdin biraz tüyo ver bana .benimde 3-4 kilom var işte .ama veremiyorum öle kolay ben .13 kilo maşallah sana .
Hergun ayni saatte yedim canim. Vede tahilli ekmek yedim. Diyet gruplari var burda ordada takildim fazla takip edemesem de motive oldum. gunde 3 litre su ictim.. Haftada 3 gunde 1 saatlik yuruyus-kosu yaptim. Gece yatmadan karin bel bacak egzersizleri yaptim.. bu kadar
ben de kilo alamıyorum kıslar yaaboyum 1.72 ama 50 kiloyum sadce
canım bende 1.70 im 50 ya düşmeye çalışıyorum ama yapamıyorum .57 kilo civarıyım yani gitmior bu kilolar .sen neden almak istiyorsun?çok mu zayıf gözüküyorsun ki?
canım aslında çok zayıf görünmüyorum, 2-3 kilo fln alsam dahi olcak gibi ama..bide nişanlım al diye tutturdu kendisi iri yarı, tonton da aascık
canım ben aslında çok düşkünüm boğazıma, çook yerimama öyle alamıyorum ben mutlu ve huzurlu olunca alabiliyorum ancak.. o da bu aralar bende yok
bendede yok ama idare ediyoruz işte .