Adalet m.y.o dgs sınavı

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
116
16
98
İstanbul
üniversite tercihlerime adalet bölumunu ekledim dgs yede girmek isterim eger tutarsa ama matematik bilgm yok denicek kadar az zor mu sorular ? yardm edn arkadaslar

canım hukuk eşit ağırlık bölümüne girer ki bu da türkçe-matematik demektir. dgs yerleştirme puanı hesaplanırken türkçe netleri, matematik netleri ve önlisans başarı puanın hepsi birlikte hesaplanır. öbp en yüksek 100, en düşük 50'dir. yani senin bu 2 yıl içindeki derslerinin ortalaması da önemli biraz. hukuk matematiksiz kazanılmaz. ama dgs'nin matematiği kolaydır ygs gibi değil türkçe'yi fulle yakın yaparsan matematikten de biraz çalışırsan neden olmasın.

hele eğer özel üni falan gitme imkanın varsa kesin yerleşirsin az bir mat netiyle. her yere hukuk fak. açtılar yerleşme olasılığı çok yüksek.

ben bugün bu sınava girmiş biri olarak şunu söylerim zaman geçtikçe herşey zorlaşıyor seneden seneye kademe kademe zorlaştırıyorlar
benimde hayalim hukuktu ama malesef bu sene emeklerim çöpe gitti
çok zor çok karışık zaman yetirmek mümkün değil
eskisi gibi kolay bakılmıyor dgs de ygs lys gibi cidiiye alınması gereken bir sınav
hakkınızda hayırlısı

internettende zorluğuyla ilgili çok yazı okudum öyleymiş tercihlerimden sildim sonra adaleti gerçekten matematik yapamazdım çünkü
teşekkür ederim sizlere :)

bende adalet meslek yüksek okuluna gideceğim bu sene insallah dgs yerine icra müd. sınavlarına hazırlanmak daha mantıklı geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…