Adalet istiyorum bu kadar zor mu?

Serap'ı ve konularını biliyorum canım. Epeydir yoktu, merak ediyordum onu.
Hayatı çok kolay değil, oğluyla ilgili olarak eşinin desteğine gerçekten ihtiyacı var. Yuvasını korumak, bir bütün olarak tutmak için fedakarlık yapıyor, çaba gösteriyor. Karşı taraf ne kadar hak ediyor, tartışılır. Zaten Serap'da durumdan çok rahatsız ve tepkili. Zaman hayırlısını getirir dilerim ki Serap ve oğlu için.

Ben sonradan gördüm de. Nasıl bir insan bir insana bunu yapabilir. karısını falan geçtim. Herhangi birine bile yapamaz bunu.
Karşı tarafın hakettiği birşey var aslında. Aynı davranışları birgün biri gösterir ona. Hayatta sağlıklı olacağımız garantisi yok. Bir gün muhtaç oluyor böyle davrananlar başkalarına

Konu sahibinin eşinin söylediği başlı başına saygısızlık, insan olanın insan olana vermeyeceği bir tepki. Hayat arkadaşından bunu duymak çok korkunç, zaten konu sahibi de öyle düşünüyor.
Bana korkunç gelen, size komik gelmiş. Ama bunu böyle ifade etmeniz hoş değil, kötü niyetli değilsiniz bence, ama gene de ifadeniz kırıcı.

Bu arada sizin eşinizin söylediği de çok matah değil, kötünün iyisi..
"Kalk hemen hastaneye gidiyoruz" diyebilir veya randevuyu kendisi sizin için alabilirdi.
"Ne bekliyorsun, hemen git randevu al" demek konu komşunun da verebileceği sıradan bir tepkiden fazlası değil.. Siz akıl edemeyecek misiniz yani doktora gitmeyi, randevu almayı? O dedi diye mi "aa evet ya, neden doktora gitmiyorum" dediniz.

Serap'ın ailesi onu ziyarete geldiğinde eşi ciddi anlamda gelişmeler göstermişti. O zaman çok umutlanmıştım ben ve epeydir de KK'da görmeyince herşey yolunda diye düşünmüştüm.
Bu tür davranışlar insana kendisini "değersiz" hissettiriyor ve Serap'ın öyle bir konusu da vardı zaten.
Çok iyi tartması ve düşünmesi gerek herşeyi..

eşiniz şöyle bir adam bence, esprili (kulağa pompa olayı basit bir espriden ibaret) sorun çıkarmak istemeyen (komşu ile yüzgöz olmaması gibi)

ve bence siz abartıyorsunuz olayları tamamen..

Bugüne kadar kayda değer bir yorumuzu okumadım...Hep boş.......

İşin ilginç tarafı.. Adam komşulara ses çıkartmıyor, yani sakin mizaçlı gibi sanki..
Ama karısına gelince şeytana dönüşüyor ve çocuğuna da çok ilgili değil.
Serap'a değer vermediğini ve Serap'ın son yazdıklarından sonra hayatında başka birilerinin olabileceğini düşünüyorum.
Gerçi çok da önemli değil başkası varmış yokmuş..
Karısına hayatı zehir ettikten sonra, varsın sadık kalsın. Ne anlamı olur ki.

Bugüne kadar kayda değer bir yorumuzu okumadım...Hep boş.......

konu sahibine farklı açılardan bakmasını sağlamak için yazmıştım.. kendisi eşiyle mutlu olsa, biz de onun adına mutlu oluruz.. bazen bir tebessüm, bir çığa dönüşecek sorun zincirini engeller.. bana göre eşi orada espri yapmış..

Son düzenleme:

Belliki sana hiç saygısı kalmamış...
Şaka yapmıştır diyen arkadaşlar olmuş ama hiç şaka gibi degil anlattıkların (sırtımda yumurta küfesi degilsin) lafının şakası nerede bu lafa gülen varmıdır acabaBence kendini ezdirme bu hakaretleri sineye çekme bir iki kere lafının cevabını alsa belki bi daha yapmaz

Bence komuşuya saygıdan, sakin mizcından degil sırf kadıncagıza gıcıklık olsun diye sessiz kalmıştır ...
Dediginiz kadar kibar anlayışlı biri eşine öyle davranmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…