Adalet istiyorum bu kadar zor mu?

esinizin beyine giden damarlari tikanmis, tuvalet pompasiyla acmayi deneyin.... umariz iletisimi bundan sonra daha iyi olucaktir.

böyle diyen bir erkekle nasıl iletişim kurulabilir ki:26:
adam kırılmanı üzülmeni hiç önemsemiyor ki
işin zor allah yardımcın olsun canım

Acaba surekli boyle sikayet eden biri misiniz? Oyuzden mi boyle tepki gosteriyor size? Kulagini agridigi zaman verdigi cevap cok kirici ve saygisica.Ama mesela komsu konusunda ona bisey demek yerine kendiniz inip boyle boyle deseydiniz mesela? Hani ondan bisey beklemeyin...Tabiki bu hareketlerin hicbir aciklamasi olamaz. Esiniz herzaman mi boyle idi? evlendiginizden beri? boyle insanlari anlamak onlarla birlikte yasamak cok zor gercekten.Allah yardimcin olsun

ya bunlar şaka heralde değilmi:26::26:
nasıl yaa bu adam kendini ne zannediyor nasıl hakaret ediyor sana
cnm yaa üzüldüm durumuna gerçekten böyle hayat çekilmez adamın
sana saygısı falan yokk çok ağırsözler bunlar peki sen neden çekiyorsun
bu adamı oğlunda büyümüş artık
yazık değilmi sana bak pskolojin bozulmuş iyice kendini ezdirme
bu adam değişmezzzz değişmediğini ispatlamış zaten
hakkınd ahayırlısı cnm

bende şu yanlış numara olayına takıldım.
demek sürekli yanlış numara deyip kapatıyo.

yani karım var sonra ara snra konuşuruz mesajı mı??
aklıma bu geldi.

arabada lekeler falan diyosun.pff aklıma gelen gerçek degildir umarım.:97::97:

bence eşinizin yaptığı çok büyük çirkinlik çekilmez bi durum insan o lafları değil karısına düşmanına bile zor söyler
sürekli hakaret edilen bi evde huzurda kalmaz mutlulukta eşiniz karşındakini düşünmeyecek kadar bencil anladığım kadarıyla..
allah yardımcınız olsun ne diyimki

serap, daa önceki konularını biliyorum. eşinin dengesiz diye tanımlanabilecek hareketleri vardı ama toplarlamıştı. mesleğindende kaynaklı stresli olabiliyordu, konuşmuştuk seninle.
ama bu telefon işini anlayamadım ben içime sinmedi. bi döküm falan alabilirmisin eşinin telefonundan?
araba konusunda ise belki iş arkadaşlarıyla yemeğe falan gidiyorlardır,bildiğim kadarıyla küçük bi yerde yaşıyorsunuz. bişey olsa duyulur ve görülür diye düşündüm ben:26:

eşiniz şöyle bir adam bence, esprili (kulağa pompa olayı basit bir espriden ibaret) sorun çıkarmak istemeyen (komşu ile yüzgöz olmaması gibi)

ve bence siz abartıyorsunuz olayları tamamen..

basit bi espri mi???

ne kadar seviyesizce iğrenç bir espri...valla ben bu durumda adama esprili diyemeyeceğim düpedüz terbiyesiz...herşeyin bir sınırı söylenme şekli vardır...kulağım ağrıyacak ne yapalım diyeceğim ve kocam bana böyle zeka dolu (!) bir espri yapacak sonra oturup güleceğiz birlikte öyle mi?? kusura bakmayın ama söylenen şey çok çirkin...

az önce diğer konunuzu okudum ve kısacık söyleyeceğim şey siz kendinize değer vermiyorsunuz...azıcık yukarılara alın kendinizi ve insanlara oradan tekrar bakın nasıl görünüyorlar...sizin ilişkilerinizi bilmem ama benim kocam bu durumda bana böyle birşey söylese olay olurdu...

bu şekilde boşanmaya çalışıyorsa oyununa gelmeyin o zaman sizi ezmesine izin vermeyin...

valla hiçbir kadın hiçbir erkeğin en ufak kötü bir sözünü haketmez...

bence hiçbir şey olmamış gibi birkaç aylığına kafa dinlemeye gidin o arada şu teleofn olayını da didikleyin bence. artık malların hepsi de ikiye bölünüyor diye biliyorum evlendikten sonra alındıysa. siz kendinize değer verin, bir şekilde yoluna girer her şey zaten nafaka da alacaksınız. öenmli olan sizin ne karar verdiğiniz.

Bir arkadaş bunu espiri olaak değerlendirmiş ama buna espiri denmez patavatsızlık denir,
saygısızlık denir.
Seni tanımıyorum aile yaşantınıda bilmiyorum ama evli bir bayan olarak onu eş olarak neden kabul ediyorsun?
2 ay veya 3 ayla olacak iş değil, yani odunmu ki yontulsun, insanı değiştirmek çok zor ya sevecek ya da Allah korkusu olacak!
Bunları yazmam sadece hakaretleri için değil size şiddet içerikli hareketlerde bulunduğu için.
Ya tedavi olacak ya da umarım en iyi doğru kararı ailen için verirsin.

Son düzenleme:
''Kulağına tuvalet pompası sok belki açılır''

kusura bakma guzelim çunku ben bu cumleye feci halde guldum halen okudukça guluyorum.. çok komik geldi bana

hani çok samimi bir arkada$iniz dese neyse, fakat e$ boyle soylerse ciddi bir ses tonuyla, bir sorun var demektir.. benim bir muddettir sag kulagim agriyordu fakat e$ime dememi$ti taki 2 hafta oncesine dek, der demez "ne bekliyorsun hemen git randevu al, saglik ihmale gelirmi" dedi.

konunuzu okudum sonuna kadar, sehpa atmaktan felan bahsediyorsun ! pes dogrusu !!!
anladigim kadariyla evliliginizde sevgi' yi geçtik saygi dahi kalmami$
siz iyisimi dediginiz gibi e$inizden bir muddet uzak kalin, ailenizin yanina gidin, dondugunuzde yine ayni muamelede bulunuyor ise ba$inizin çaresine bakarsiniz o vakit.
umarim aldatma yoktur..
hakkinizda hayirlisi

Forumda yazışmayı dertlerini buraya anlatmayı gerçekten bırak evinle ilgilen eşinle problemlerini alttan alarak istediklerini söyleyerek konuş

Canım, ne zamandır yoktun KK'da, hoşgeldin öncelikle..
Komşuların vukuatları konusunda benim eşim de fazla toleranslı ve sabırlıdır.
Ancak aynı hareket birkaç defa tekrar ederse tepki verir, ben ise aksine anında tepki vermek isteyen sabırsız bir insanım.
Ama komşular konusunda sakin kalmak, ılımlı davranmak daha doğru. Neticede yüzyüze bakacaksın yıllarca.

Ama diğer olayın açıklaması yok. Kulağın ağrıyor, yardım istiyor ve bunun üzeirne son derece çirkin bir yanıt alıyorsun. Ama bunu durup dururken mi dedi eşin? Birkaç gün öncesine kadar geri gidip düşünür müsün, acaba nahoş bir olay mı geçti aranızda?

Diğer konusunu da bi okuyun. Öyle kötü şeyler yapmış ki eşi. Kişilik bozukluğu var bence adamın. Bu söylediği cümleler diğerlerinin yanında hiç kalır.
Konu sahibinin de ruh sağlığı fazlasıyla bozulmuş anlaşılan ki hâlâ o adamın yanında kalmaya, kalabilmeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…