Adalet istiyorum bu kadar zor mu?

bende okumuştum eski sehpa konusunu o olayda resmen şiddet vardı.aileniz gelip konuşmuştu.
sanki uzaklık iyi gelecek gibi.

daha önce de bunu denedim. Bu sefer daha fazla bağırıyor, sövüyor...Alttan alıyorum bunları duyuyorum, anlatıyorum güceniyorum, üzülüyorum dedikçe daha fazla canımı yakmak istiyor...
Ne yapacağım ben?
Evliliğim bitiyor ve ben psikolojimi de kaybetmek üzereyim...

profesyonel yardım almayı düşündünüz mü? gerçi eşiniz bunu ne kadar kabul eder bilmiyorum ama önce siz bir başlayıp zamanla onu da zorlayabilirsiniz biraz.

Ben bunu da söyledim, akıl hastası olan, alıngan olan, aptal da olan, beyinsiz de olan sensin diyor...
Acaba diyorum, böyle psikolojik şiddet uygulayarak beni boşanmaya mı zorluyor? Acaba hayatında biri var da beni yıpratıp kendi derdime düşürerek dikkatimi mi dağıtmaya çalışıyor bilmiyorum?

Eşinizin ciddi bir rahatsızlığı var. Bu adamın düzelebileceğini sanmıyorum. Böylesi ruh hastası bir adamla yaşarsanız sizin de sonunuz pek parlak olmayacaktır. Zaten tüm bunlardan sonra evliliğinizin de devam etmesi gerektiğine inanmıyorum. Bırakın ne hali varsa görsün

tabii canım insan değişmedikten sonra mekan değişse ne olur ama en azından oğlun için çok iyi olur mekan değişikliği, belkide oğlunun sorunları, böyle bi ortamda büyümekten oluyo bunu hiç düşünmüyomu
herhalde eşin için sana hakaret etmek yemek içmek kadar doğal ve otomatik bi hale geldi, hiç değişeceğini sanmıyorum

sıkılmış olabilir mi acaba yada herhangi bir sorunu olabilir mi? tuhaf böyle davranması :44:

bencede biraz uzak kalmanız size iyi gelicek özlese ve değerinizi anlasa birazcık daha iyi olur kanımca.

Şimdi önümde iki yol var...
Birinci yol, ailemin yanına gidip, iki ay kadar kafamı dinlemek....Ondan sonra dönerek tekrar baştan başlamak...
İkinci yol, bir süre ailemin yanında kalarak herhangibir düzelme olmazsa hemen akabinde hayatım için yeni bir yön çizmek...Sizce ne yapmalıyım?
Kendi annesinin hastalığı ve tahlillerini yorumlamaya çalışıp ona moral vereyim derken sofraya ekmek getirmeyi unuttuğum için kafama sehpa fırlatıyor...
Kulağım ağrıyor diyorum kulağına tuvalet pompası sok diyor...
Komşuları uyar, ev duman soldu diyorum, boşver diyor, komşu karın gürültü yapıyor dediğinde beyinsiz dangalak, sırtımda yumurta küfesi değilsin diyor...
Hangi yol???

nasıl bunları söyleyebiliyor yaaa ayy çok kızdım valla ya. bu ne terbiyesizlik ya

yok yok kardeş, üzme kendini bu adamdan bir cacık olmaz, tövbe tövbe ağzımı bozdum ama hakkaten çok sinirlendim ya. edep diye birşey kalmamış. insan düşmanına böyle laflar söylemez nerde kaldı eşine söylemek insanda haya duygusu azalınca böyle oluyor herhalde. bırak gitsin. böyleleri uğraşmak insan mahveder. bu yaştan sonra değiştirmek de zor zaten. bu şekilde siz de yaşarsınız psikolojiniz hepten gider. en iyisi kendi başınıza ayakta durmanın yollarına bakın. onu da tamamen hayatınızdan çıkarın.

Eşiniz şu dışarda kuzu olup, evde aslan kesilen tipler varya onlardan galiba.Komşuya napıyorsun sen diyemez ama evdeki kadına herşeyi söylebileceğini düşünür.Sizde ona söyleyin bakalım nasıl oluyormuş alttan aldıkça tepenize çıkmış...

ikinci seçenek, düzelme olmayacağını sende biliyorsun...düzelme olmuş gibi görünsede geçici olacaktır, adamın sana hiç saygısı yokki

Son düzenleme:
Şu sehpa olayını okudum da. Nasıl bu adamla birliktesiniz şaşırıyorum. Oğlunuz için, yavrunuz için bu adamla yaşamaya devam etmeyin. Korkunç birşey bu. Bu kadar gözü kararan bir adam bunu tekrar yapabilir. Geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir. Siz emniyette değilsiniz. Ve eşiniz tüm bunları size söylerken, karşılık verirseniz yine şiddet gösterecektir. Sanırım siz korkunuzdan eşinize karşılık veremiyorsunuz

Allah yardımcınız olsun ya çok sinirlendim ...
o tuvalet pompasını beynine soksun da algıları açılsın...töbe yaa..
annenize gidin ister 2 aylığına ister temelli siz bilirsiniz ama yeterki uzaklaşın biraz bana kalırsa..

Bunca olay yaşadıktan sonra boşanmayı düşünmediğinize göre Allahım yardımcınız olsun inşallah!
Bence kendisiyle konuşmayın gerekmedikçe boş yere hakaret işitmeyin bari.

Teşekkür ederim desteğiniz için....
Şimdi akrabalarımla konuşacağım ve bir süre yanlarına gelmek istediğimi söyleyeceğim...

Bir arabamız var ve araba benim üstüme kayıtlı.
Boşandığımda benim mi olur yoksa ona mı verirler?
aşağı yukarı bugün satsam 20 bin lira...
20 bin lira ile yeni bir yaşam kurabilirim değil mi....

Of ya her topicte karısının gururunu kırmaktan zevk alan başka bir hasta ruhlu koca!
Bu ne allah aşkına ne demek beyinsiz ya ne demek tuvalet pompası sok!
Bence kocanız o tuvalet pompasını beynine soksun zira bana pek kafası çalışıyor gibi gelmedi.
Kafası çalışan, azıcık merhamet sahibi olan adam çocuğunun annesine böyle aşağılayıcı şeyler söylemez

Son düzenleme:

Şu andaki şartlarınızı bilmiyorum. Onu sağlamaz belki ama saygın bir yaşam sürersiniz. Çalışmadınız mı hiç. Bir mesleğiniz var mı? Eşinizden nafaka da alacaksınız.
Bu kararı verebilecek misiniz gerçekten

Ben konu sahibinin önceki konusunda da yorumda bulunmuştum.
Arkadaşım tabi ki senin kararın ama bu adam sana doğru sehpa fırlatmadı mı?
Boşanmak için seni çekip vurmasını mı bekliyorsun?

Bence terbiyesizliğin saygısızlığın başka türlüsü olamaz...insan eşine bunu dermi?
hadi arkadaşların bi ihtimal üzerinde durduğu şakacılığından espriliğinden diyelim..ee sonrasında eşinin yanına gidip omuzuna saçına dokunup hayatım çokmu ağrıyor bi doktora gidelim istersen demişmi?

Bu arada arkadaşlar birşey daha aklıma geldi...
Biri sizi sürekli ararsa yanlış numarayı aradınız dersiniz ve kapatırsınız değil mi...
ve o kişi de bir daha aramaz...
Aynı kadın aynı erkeği sürekli yanlış arar mı...
Yanlış aranan kişi gülerek yanlış numara der mi?
İkincisi arabamızın ön koltuğu daha Eylül ayında alınmasına rağmen leke leke oldu ve ben o koltuğa toplam on defa oturmadım.
Araba son derece pis ve ön koltuğun ayak konan bölümü sürekli çamurlu ve pis...
Sabah eşim evden ayrılırken veya akşam eve gelirken yalnız geliyor....
İşyeri uzak değil, eve 3 kilometre...bilemedin 4....
günlük 3-5 kilometre yapan araba bu kadar pis olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…