- 27 Temmuz 2010
- 652
- 23
- 118
- Konu Sahibi seraphimax
-
uzaklaşmak ve sorunu görmezden gelmek sorunu çözmez, sadece biraz ötelemiş olursunuz. böyle saklan, kaç tarzı şeyler kalıcı sorunlarda asla işe yaramaz.
sizin yaptığınız hata baştan kendinizi yeterince ortaya koymamak olmuş. eşinizin size nasıl davranacağını sizin tutumlarınız belirliyor. mesela daha başlangıçta size hakaret edip ağır birşey söylediğinde bu şaka bile olsa tavrınızı koyup ''hayır bunu kabul etmiyorum, şaka da olsa bana bunu söyleyemezsin. aynı şeyi ben sana söylesem nasıl senin hoşuna gitmezse sen de bana bunu söyleyemezsin'' deyip net olarak tavrınızı ortaya koysaydınız durum böyle vahim bir hale gelmezdi...
ha bundan sonra ne yapılabilir, konuşuyorum anlamıyor diyorsunuz fakat bunun konuşmaktan başka bir çaresi de yok. tekrar konuşmaya çalışın, bu durumun ne kadar ciddi olduğunu, aranızı nasıl soğuttunu, ondan nasıl uzaklaştığınızı böyle giderse evliliğinizin de bitme noktasına gelmesinden korktuğunuzu anlatın. ona değer verdiğiniz ama bu tür şeylerin de ilişkinizi yıprattığını anlatmaya çalışın.
umarım eşiniz de basiret sahibi olup, bunları görür ve evliliğini kurtarmaya çalışır...Allah yardımcınız olsun.
daha önce de bunu denedim. Bu sefer daha fazla bağırıyor, sövüyor...Alttan alıyorum bunları duyuyorum, anlatıyorum güceniyorum, üzülüyorum dedikçe daha fazla canımı yakmak istiyor...
Ne yapacağım ben?
Evliliğim bitiyor ve ben psikolojimi de kaybetmek üzereyim...
Daha öncekileri okusan canım kardeşim...Chess biliyor, kafama sehpalar mı fırlatılmadı, yakam mı toplanmadı?
Ailem araya girdi düzeldi sanmıştım...İnsanların önünde oscarlık oyun çıkarıyormuş meğerse....
Evet, eski dostlar gelmiş....
yeni dostlara da çooooook teşekkür ederim.
Evet chess, daha önceki sehpa fırlatma muhabbetini biliyorsun...Ama onların üstüne değişen bişey olmadı.
Ama 1 aya kadar buradan da gidiyormuşuz daha güzel, dha iyi bir yere...
Ama şehirler değişse de insan değişmedikten sonra ne fayda...
Okudun işte...Son bomba sırtımda yumurta küfesi değilsin diyor....
Ayıp değil mi bunlar?
Sürekli böyle...O istediğini söylesin, ben karşılık vermeyeyim istiyor...Geçenlerde kahve içme konusu açıldı, ben de teyzem bu üçü bir aradaları sevmiyor, kavanoz kahve seviyor deyince sanki teyzenin ağzı altından diyor...
teyzem, çağırıyor gel bir süre bizde kal, çocuğun gözü gönlü açılsın diyor, bana ''benden sakladığın bişeyler mi var, neden gitmeye bu kadar heveslisin diyor...
Kriz mi değil mi siz karar verin....
Türkiye'nin en güvenilir hastanelerinden birine oğluma hiperaktivite teşhisi kondu ve ilaç kullanması gerekiyor...Ayrıva yakınlarım da bu konuda bilgili....Eşim kalkmış bana, o ilacı sen kullan, çocuğa hap yutturma diyor....
Ne yapayım ben??
Evet, ben de bunu düşünüyorum. Biraz evden ayrılıp şöyle 2 ay kadar kafamı dinlemek, 2 ayı hakaretsiz geçirmek istiyorum. bir süre ayrı kalıp düşünmek istiyorum....doğru mu sizce??? Kafam çok karışık....
Ben bunu da söyledim, akıl hastası olan, alıngan olan, aptal da olan, beyinsiz de olan sensin diyor...
Acaba diyorum, böyle psikolojik şiddet uygulayarak beni boşanmaya mı zorluyor? Acaba hayatında biri var da beni yıpratıp kendi derdime düşürerek dikkatimi mi dağıtmaya çalışıyor bilmiyorum?
Şimdi önümde iki yol var...
Birinci yol, ailemin yanına gidip, iki ay kadar kafamı dinlemek....Ondan sonra dönerek tekrar baştan başlamak...
İkinci yol, bir süre ailemin yanında kalarak herhangibir düzelme olmazsa hemen akabinde hayatım için yeni bir yön çizmek...Sizce ne yapmalıyım?
Kendi annesinin hastalığı ve tahlillerini yorumlamaya çalışıp ona moral vereyim derken sofraya ekmek getirmeyi unuttuğum için kafama sehpa fırlatıyor...
Kulağım ağrıyor diyorum kulağına tuvalet pompası sok diyor...
Komşuları uyar, ev duman soldu diyorum, boşver diyor, komşu karın gürültü yapıyor dediğinde beyinsiz dangalak, sırtımda yumurta küfesi değilsin diyor...
Hangi yol???
Teşekkür ederim desteğiniz için....
Şimdi akrabalarımla konuşacağım ve bir süre yanlarına gelmek istediğimi söyleyeceğim...
Bir arabamız var ve araba benim üstüme kayıtlı.
Boşandığımda benim mi olur yoksa ona mı verirler?
aşağı yukarı bugün satsam 20 bin lira...
20 bin lira ile yeni bir yaşam kurabilirim değil mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?