- Konu Sahibi seraphimax
-
Konuşuyorum anlamıyor....Bak bana böyle sözler söyleme gücüme gidiyor diyorum bana gülüyor...Gücüne gidecek tabi, benim laflarım taştan ağırdır diyor...Yani ben onun söylediği laflara gücensem, kırılsam, kızsam hoşuna gidiyor heralde...
Evet, ben de bunu düşünüyorum. Biraz evden ayrılıp şöyle 2 ay kadar kafamı dinlemek, 2 ayı hakaretsiz geçirmek istiyorum. bir süre ayrı kalıp düşünmek istiyorum....doğru mu sizce??? Kafam çok karışık....
Evet, ben de bunu düşünüyorum. Biraz evden ayrılıp şöyle 2 ay kadar kafamı dinlemek, 2 ayı hakaretsiz geçirmek istiyorum. bir süre ayrı kalıp düşünmek istiyorum....doğru mu sizce??? Kafam çok karışık....
Eşinizin size bu yaptığı zulümdür. Bu sözlerle nasıl hayat geçirilir. hemen ayrılın. Ya kendini toparlar adam gibi konuşur, hareket eder, ya da bundan sonra sizsiz devam eder hayatına.
Nasıl bir saygısızlıktır bu böyle. İçim şişti okurken. Bir kadın olarak yaşadıklarınız çok canımı acıttı.
Yakında çocuğunuz da onun gibi konuşmaya hareket etmeye başlarsa ne yapacaksınız? Çocuklar görerek öğreniyorlar.
Yazık size de. Aşağılatmayın kendinizi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?