Adaçayı Zararlı Olmuşmudur Acil Lütfen

feyzaogzglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
6
1
1
29
Selam kızlar 24 yaşındayım yeni evliyim. Gebeliğin başlarındayım, genel olarak fazla adaçayı içiyordum farkında olmadan. Fakat düşüğe sebep olabileceğini öğrendim. Gebeliğe zararlı olabilir mi? Direkt kaynatılması mı yoksa kaynamış suya eklenmesi mi daha az zararlı? Günde kaç bardağı geçmemek gerek? Bilgi verebilirmisiniz haberim olmadan kaynamış suya atarak birkaç kez içtim birşey olmuşmudur ??

Selam kızlar 24 yaşındayım yeni evliyim. Gebeliğin başlarındayım, genel olarak fazla adaçayı içiyordum farkında olmadan. Fakat düşüğe sebep olabileceğini öğrendim. Gebeliğe zararlı olabilir mi? Direkt kaynatılması mı yoksa kaynamış suya eklenmesi mi daha az zararlı? Günde kaç bardağı geçmemek gerek? Bilgi verebilirmisiniz haberim olmadan kaynamış suya atarak birkaç kez içtim birşey olmuşmudur ??
Canım inşallah bebeğe bir sey olmamıştır ama butun bitki cayları adacayı da dahil düşüşe sebeb olur

Canım inşallah bebeğe bir sey olmamıştır ama butun bitki cayları adacayı da dahil düşüşe sebeb olur

Hepsini bırakacağım ama ara ara içmekte sakınca yok diyenlerde var, kaynatarak mı yoksa kaynamış suya atarak mı çok fark eder mi acaba ?

Hepsini bırakacağım ama ara ara içmekte sakınca yok diyenlerde var, kaynatarak mı yoksa kaynamış suya atarak mı çok fark eder mi acaba ?
Canım benım bıldıgım hıc ıcılmemelı cunku rısklı en azından 9 ay sabret bebeğin için kaybedersen cok acı cekersın benım gıbı o yuzden her sey bebeğin için 😔

Canım benım bıldıgım hıc ıcılmemelı cunku rısklı en azından 9 ay sabret bebeğin için kaybedersen cok acı cekersın benım gıbı o yuzden her sey bebeğin için 😔

Üzgünüm acını hatırlattığım için, seninde mi bu bu şekilde oldu yoksa? :KK43:

Üzgünüm acını hatırlattığım için, seninde mi bu bu şekilde oldu yoksa? :KK43:
Yok ben bitki çayı içmedim benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı keseden de büyüktü doktorum rısklı demıstı öyle de oldu sebeb bu muydu BIlmıyorum ama Allah nasıp etmek istemedi yapacak bir şey yok inşallah tekrardan nasıp eder inş sen de bebeğini kucagına alırsın bır an önce 🙏

Geçmiş olsun hayırlısı teşekkür ederim , başka görüşü olan varmı acaba

Yahu bebeğinden ne kadar önemli paketlisi açığı boşver içme işte. Şüpheyle yaşayacağma kırk yıl içmem su değil ya bu. Ada çayi söktürücü özellikte ve düşük oranı yüksek olur içersen. Bicok bitki çayı da öyle. Bebeğin için İÇME

Ihlamur hariç bitki caylari yasak canim birakman gerekiyor benim arkadasim bu sekilde düşük yapti. Allah korumus bisey olmamiş. Lutfen tamamiyle kes

Kulaktan dolma bilgilerle olmaz bu işler.
Kuzenimin eşi 4,5 aylık bebeğini kaybetti.
Hamileliği zaten riskliydi, kanaması vardı ve hep yatıyordu. Tehlikesi yüksek olduğu için ona tüm bitki çaylarını doktoru yasaklamıştı

Benim doktorum özellikle son 2 aya kadar bir sakınca görmediğini söyledi ama ben de hiç içmedim açıkçası. En iyisi doktora sormak.

Back
X