• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Ada mutfak yaptıran var mı?

sevdamkxixzxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
112
158
98
Diğer
Ada mutfak yaptırmak istiyorum. mutfağım 20 m2, çok kararsızım, ayrıca rengine de karar veremiyorum. Yeni bir ev aldık ve her şey içime sinsin istiyorum, bu arada ben tamamen beyaz istiyorum lineada axis modelini çok beğendim ancak tavana kadar dolaplar çok boğucu geliyor.Önerilerinizi ve fotolarınızı bekliyorum

canım ben ada mutfak yaptırdım istikbalden 3 sene önce 13 tl mal olmuştu beyaz eşya hariç rengi portofino ve krem evim daha bitmedi diğer eşyalar için bir tasarımcıyla anlaştık bitsin inşallah eklerim fotoları .ama gelenler bayılıyor gerçekten güzel oldu ada mutfak daha çok büyük mutfaklar için uygun bence illeada tarzı birşey istiyorum derseniz L mutfak daha uygun olur bence

ben de linea dekorda yapmak istiyorum. gelip bir proje çizdiler, projede çok güzel görünüyor ama nasıl olur bilmiyorum. Ada üzerine ocağı yerleştirmeyi düşünüyordum ama doğal gaz problemi var, ya tüp kullanacağım ya da elektrikli ocak ben ikisini de istemiyorum. Bakalım nasıl yapacağız. Senin fotoğraflarını mutlaka bekliyorum. Bu arada mutfağın kaç m2.?

sevdamkızım'a: arkadaşım konuyu tesadüfen gördüm bir şey danışmak istiyorum.lineadaecor mutfak çizimi için ücret istedi mi? bir de 20 m2 mutfağım demişsin, linea mutfağın için ne kadar ücretlendirme yaptı? benim mutf. 18 m2 ve linea ile görüşmek istiyorum,bu nedenle soruyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Back
X