- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- 53
- Konu Sahibi vanilyakokanev
-
canım ben 4 yıldır bu konuda çok kafa patlatıyorum.izlediğim videoların okuduğum kitapların haddi hesabı yok. fakat bir sonuca ulaşamadım çünkü uygulamaya her başladığımda birşey beni geri çekiyor. şu an hayatım başlangıç noktasına geri döndü. etrafıma bakıyorum herkes yol katediyor fakat ben olduğum yere mıhlanmış yanımdan geçip ilerleyen insanları seyrediyor gibiyim :) sürekli yerinde sayan bir tip.değişik bir ruh hali sar başa diye diye bu konudan uzaklaştım açıkçası inanmamaya başladım
Bende oyleyim hep ayni dertler hic birseyi degistiremedimcanım ben 4 yıldır bu konuda çok kafa patlatıyorum.izlediğim videoların okuduğum kitapların haddi hesabı yok. fakat bir sonuca ulaşamadım çünkü uygulamaya her başladığımda birşey beni geri çekiyor. şu an hayatım başlangıç noktasına geri döndü. etrafıma bakıyorum herkes yol katediyor fakat ben olduğum yere mıhlanmış yanımdan geçip ilerleyen insanları seyrediyor gibiyim :) sürekli yerinde sayan bir tip.değişik bir ruh hali sar başa diye diye bu konudan uzaklaştım açıkçası inanmamaya başladım
Allah yardımcın olsun en iş arkadaşlarına tatlı tatlı söyle olur muGünaydın
Her zamanki gibi aynı saatte kalkıp aynı şeyleri yedim ve yaptım. Artık kocam benimle uyumuyor dün gece 02.00 civarında beni de uyandırarak kavga etti. Üzülmemeye çalışıyorum. Hamileliğimde de her gece ağlatıldım ama artık ağlatılmamayı tercih ediyorum. Şu an en değerli şeyim çocuğum ve sütümün üzüntüden kesilmesine izin vermeyeceğim.
Şu an işteyim ve iş arkadaşlarıma onların işlerini yapmayı kabul etmediğimi söyleyeceğim hayır diyeceğim ilk haftam olacak.
Bu gün boş geçmeyip şu sabah insanı yazısını ekleyeceğim.
Konuya yazı ekleyerek destekleyen herkesi çok çok öpüyorum
Değişim gücü bizlerle olsun
Tatlı tatlı söyleyeceğim âmin hepimiz için.Allah yardımcın olsun en iş arkadaşlarına tatlı tatlı söyle olur mudualar yanında olsun rabbim mutluluk dirlik huzur versin yuvana canım. çalışan bir anne olarak çok değerlisin. topluma çok şey katıyorsun bunu hatırla
Teşekkür ederim :) bol süte öyle ihtiyacım var ki..Merhabalar topiğin hayırlı olsun.Bebeğinin sütü rızkı bol olsun inş.Takipteyim bendefazlaıkları atmaya sadeleşmeye ruhumuda aynı şekilde tabi başladım iyi geldi daha iyi olucak
süt yapan şeyler neyse yanıda bol badem, şulu şeyler, süt, peynir ceviz bunları tüket tatlım balık da önemli kalanını takma... biraz insanları parmakt aoynatmayı mı öğrenmeliyiz ne...Teşekkür ederim :) bol süte öyle ihtiyacım var ki..
Umarım benim için de iyiye gider herşey
GUclu ol...Merhabalar,
Eşim annemleri ve ailesini aramış boşanıyoruz diye.. İş yerinde ağlayıp duruyorum çok utanç verici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?