ağlamanın neresi utanç verici birtanem?? hayatı cennet olan el kaldırsın yani... herkes kendi totosuna bakıp utansın yaMerhabalar,
Eşim annemleri ve ailesini aramış boşanıyoruz diye.. İş yerinde ağlayıp duruyorum çok utanç verici...
Cok uzuldm yaMerhabalar,
Eşim annemleri ve ailesini aramış boşanıyoruz diye.. İş yerinde ağlayıp duruyorum çok utanç verici...
Günaydın
Her zamanki gibi aynı saatte kalkıp aynı şeyleri yedim ve yaptım. Artık kocam benimle uyumuyor dün gece 02.00 civarında beni de uyandırarak kavga etti. Üzülmemeye çalışıyorum. Hamileliğimde de her gece ağlatıldım ama artık ağlatılmamayı tercih ediyorum. Şu an en değerli şeyim çocuğum ve sütümün üzüntüden kesilmesine izin vermeyeceğim.
Şu an işteyim ve iş arkadaşlarıma onların işlerini yapmayı kabul etmediğimi söyleyeceğim hayır diyeceğim ilk haftam olacak.
Bu gün boş geçmeyip şu sabah insanı yazısını ekleyeceğim.
Konuya yazı ekleyerek destekleyen herkesi çok çok öpüyorum
Değişim gücü bizlerle olsun
ağlamanın neresi utanç verici birtanem?? hayatı cennet olan el kaldırsın yani... herkes kendi totosuna bakıp utansın ya
Dün akşam da komşularımız böyle dedi ailesi dağılmış olarak büyümesindense kendinizi biraz toplayın dedi..Tam yüzüm gülümserken üzüldüm.Oglunun şiddet içeren bir ailede büyümesi dogru degil kabul ama ayrı ailenin çocugu olmakta onu çok mutlu etmiycek sanırım.
Merhabalar,
üzülme sen bu olaylar olmadan önce hayatındaki köklü değişikliği başlatmıştın zaten. devir de çok farklı herşey çok daha konforlu ilerliyor artık. Allah yolunu açık etsin.
herkesin durumuna göre değişir senin anlatımına göre yorum yapıyoruz tabi ama arada sevgi varsa gizlilik,aldatma,sorumsuzluk yoksa başka sorunları ikiniz yenebilirsinizde...Eğer siz böyle diyorsanız ki bunu çok duydum bu gün durup düşünmemiz gerek.. Evet belki ben huzursuz olacağım ama madem bir arada olmak sorun çıkarıyor sadece çocuğumuz ile aynı anda bir arada olup zaman geçirir ve daha sonra da herkes ev içinde kendi işine dönerse belki bu durum çözüme ulaşır.
Öyle daimi bir tartışma yaşamıyoruz ama haftada bir ben gidiyorum demeye geliyor tartışmalarımız.. Ağzına yapışmış bir cümle eşimin.. ama hiç de eşyasını alıp çıkmadı bu zamana kadar.
Bir şekilde sizin bu cümlenizi unutmadan adımımı atacağım
Nasil yaptiniz hani bilincaltinddaki sorunları yok ettim dediniz yaherkesin durumuna göre değişir senin anlatımına göre yorum yapıyoruz tabi ama arada sevgi varsa gizlilik,aldatma,sorumsuzluk yoksa başka sorunları ikiniz yenebilirsinizde...
yazdıklarını unuttum şimdi aslında ama öyle itme kakma falansa dayanılmaz tabi ömrünce.
ilişkim varken cok kavga ederdik.üç gün sabret kavga etmemeye diye yalvarırdı arkadasım.ben ille bişey bulurdum büyütürdüm falan ama sevdiğimiz için düzelirdik hemen.onun değişmeyecek özellikleri ve şartları vardı.ama bazen cevremde öyle büyük sorunlar görürdüm ki mücadele edip devam ederdim hatta adamı 9 ayda bilinçaltında rahatsızlıklarını,huylarının kökenini bulup düzelttim..tabi şimdi başka sebepten dolayı görüşmüyoruz o ayrı...
şunu söylemeliyim ki sorununun benim ilişkimden çok büyük olduğunu evlilik çocuk vs ağır olduğunu biliyorum ilişkimi anlatıpta durumunu basitleştirmek istemem yani...
herkesin durumuna göre değişir senin anlatımına göre yorum yapıyoruz tabi ama arada sevgi varsa gizlilik,aldatma,sorumsuzluk yoksa başka sorunları ikiniz yenebilirsinizde...
yazdıklarını unuttum şimdi aslında ama öyle itme kakma falansa dayanılmaz tabi ömrünce.
ilişkim varken cok kavga ederdik.üç gün sabret kavga etmemeye diye yalvarırdı arkadasım.ben ille bişey bulurdum büyütürdüm falan ama sevdiğimiz için düzelirdik hemen.onun değişmeyecek özellikleri ve şartları vardı.ama bazen cevremde öyle büyük sorunlar görürdüm ki mücadele edip devam ederdim hatta adamı 9 ayda bilinçaltında rahatsızlıklarını,huylarının kökenini bulup düzelttim..tabi şimdi başka sebepten dolayı görüşmüyoruz o ayrı...
şunu söylemeliyim ki sorununun benim ilişkimden çok büyük olduğunu evlilik çocuk vs ağır olduğunu biliyorum ilişkimi anlatıpta durumunu basitleştirmek istemem yani...
Nasil yaptiniz hani bilincaltinddaki sorunları yok ettim dediniz ya
Evet nasıl oldu nasıl basardinzi
benimde kendimce halledemediğim sorunlarım ve kişiliğim var hatta bilimsel anlamda bişeyde bilmem bu tarz kitaplarıda pek okumadım demiştim.arkadasım tanıstığımda ilişkiden cok korkuyordu olumsuz bişey yasamıs ve sonu kötü bitmişti..bir ilişki bile istemiyorken ben ona eksik kalan seylerini verdim...öncelikle bana inanıp güvenmesini sagladım o hiç kimseye bişey anlatmayan ketum adam bana saatlerce yasadıklarını anlatmaya basladı.sonra anlatıkklarına göre onda eksik kalan seyler,örneğin :huzurdu...örneğin her gün kahve alışkanlığı edindirdim...güzel bir servisle bol köpüklu sodalı :) ve yanında her zaman sohbet...o sırada asla tv izletmedim...bi süre sonra baskayerde baskasıyla içtiği kahvenin tadı bizim ki gibi olmadı...yanlış anlamayın cok küçük nüanslar ama anlatıyorumne demek öyle basitleştirmek sizin her yorumunuz her örneğiniz benim için çok değerli. Evli olmak gerekmez birini sevmek onun için uğraşmak için biz sadece resmiyete döktük herşeyimizi.
Evet itilip kakılmak bağırışlar bunlar beni çok rahatsız ediyor hele bağırmalar... Hiç haz etmem yüksek sesten.
Umarım ben de sizin gibi hayatımızda bir şeyleri düzeltebilirim.
hehehe sodayı özellkle belirttim kahveyle cok alıştık diye :) cok basarısız olduğum konular var oyüzden şirinlikle falan kapatıyoruz işte :)biraz kısmet biraz da karşındakini çözmek bu işler heralde.ben cok direttim herşeyde...adam bi ara baktım dengesi şaştı...bi an bakıyo ağamsın paşamsın bi an yerin dibine sokmuşum iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadan geciyordu zaman :)Yazdıklarınızı heyecanla okudum Belli ki soda sizin imzanız olmuş bu gün ben de yorgunluk kahvesi şeklinde deneyeyim ama dahası eşimin üzerinde çalışmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?