İşte ne kadar nefret edilen varsa o kadar ünlü meşhur oldu olmaya da devam edicek biliyoruz 38 yaşındayım değişmez bubizim memleketi boşver şimdi...şeymadan bahsetiyoruz...bu kadar nefret kazanan kaç kişi oldu bu ülkede
Yanlış hatırlamıyorsam ikinci sayfa dan Gülşen yada Müge söyledi orda dinledimben niye ters biliyorum acaba
Kesinlikle Katılıyorum. Toplumun Kan emicileri resmen.Fikrinize saygı duyarım ama Acun bu toplumu aptallastirmak adına bir sürü gereksiz proje programları ureten biridir.Zeki bir insan orası ayrı bir konu,çünkü toplumun zaaflarını çok iyi bir şekilde degerlendiriyor.
mesaim doluyor yoksa iyi gidiyordu.azcık neşem yerine gelmişti.çok iyi yaptı vallahi aksiyon oldu bizede :) arada iyi oluyor...kavga çıkmaz ise inşallah :)
tanışmak için şeyma mı kendini ortaya atmış acun mu, anlayamadım o kısmı..Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.
Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .
zaman göstereccek nasılsa bu konu büyük bir olay çıkmaz ise burda duracak :)Şimdi takipcileri çoğalır bile 3m ye yakın takipçisi var nereye kadar bot
Şeyma Alican Ulusoy'la birlikte diyr duydum bencağdayda gitti bak ..dedi dersin...zaten adamın uyuştucu davası vardı...acun şimdi yaktı çırasını onun....şeymada inşallah asenadan beter olur,,,ibreti alem olur..ama o çocuğa yazık oldu gerçekten
5 olmasındayarın 2 m olur o net
Yok kız Emine ayrılır ayrılmaz Manita yaptı. Mustafa seviyordu onuİyi de ayrılmak isteyen Mustafa imiş , hatta Emina çok ağlamış evden gitme , ayrılmayalım diye yalvarmış öyle söylediler tv de .
illuminati şifresi arar gibi olmadı mı biraz:)))Normalde ikisini de takip etmiyorum ama merak edip instagramdan baktım.
Birşey dikkatimi çekti.
Şeyma'nın son resimlerinin altında hep çatlamış yumurta emojisi var.
Hamile olma ihtimali ???
belkide acuna mesaj veriyordur bak birşey konuşursan..senin bütün pisliklerini ortaya döker..çürük yumurta gibi kokun etrafa yayılır diye :)Normalde ikisini de takip etmiyorum ama merak edip instagramdan baktım.
Birşey dikkatimi çekti.
Şeyma'nın son resimlerinin altında hep çatlamış yumurta emojisi var.
Hamile olma ihtimali ???
Kız öncesinden de Ali Ulusoy'a saplantılı bir aşk besliyormuş zaten,e o tipiyle Ali'yi tavlayamayacağına göre önce Acun'u tavladı,estetik falan,kadın çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüştü. Daha sonra da Ali'yle işte. Videoları çıkmış internette,Ali arkada Şeyma önde birbirlerine sürtünerek dans ediyorlar kalabalığın arasında.Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.
Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .
Kaynana ara bozdu diye yazıldı...Yok kız Emine ayrılır ayrılmaz Manita yaptı. Mustafa seviyordu onu
öyle imiş
acunun seveni çok5 olmasındayoksa banane az çok memleketi biliyoruz
Rezil,artık köyüne dönme vakti geldiYüzsüz kelimesi az kalır
Acunun Gözlerine dikkat et. Ağlamaktan şişmiş gibiydiacun sinirlerini bastırıyor gibiydi.şeymada suçlu gibi