Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Kız öncesinden de Ali Ulusoy'a saplantılı bir aşk besliyormuş zaten,e o tipiyle Ali'yi tavlayamayacağına göre önce Acun'u tavladı,estetik falan,kadın çirkin ördek yavrusundan kuğuya dönüştü. Daha sonra da Ali'yle işte. Videoları çıkmış internette,Ali arkada Şeyma önde birbirlerine sürtünerek dans ediyorlar kalabalığın arasında.
Ha bir de Çağatay Ulusoy yeni dövmesini paylaşırken Şeyma'da o dövmeyi açıklama olarak fotoğrafın altına yazmış. Şeymanın vukuatı çok yani. Deren açıklama yapmış öyle birşey yok diye,yersen tabi.
şimdi yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim kadın güzel öncede sonrada

hepsinin kafası güzel oluyor..paylaşımlarında da görünüyor ki zaten...kadın paso başka adamların önünde kertenkele dansı yapıyor..eee bir bukalemunda zıplar iste böyle
Zaten o kadar gece hayatı vs mümkün değil çatatoy olmasa başladı olurdu

Ben de ne zaman Şeyma subaşı nı görsem ay şu kadar param olsa yurtdışında yüksek yapardım diyordum. Yüksek filan yapamadan boşandılar ya:p
Koyun can derdinde kasap et slslsşjkslsls
Valla kendimi geliştirirdim ben onun yerinde olsam festival festival nereye kadar:KK71:
Mesleğim olurdu elimde en azından

Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.

Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .
Samsunda bi lise mi ? Bende duydum sanki

şimdi yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim kadın güzel öncede sonrada
Var Mısın Yok Musun programından bahsediyorum yahu,ben beğenmemiştim o zamanlar ki halini. Düşük ve yamuk alınmış kaşlar,yamuk burun,bakımsız civciv sarısı saçlar,akan göz kalemi falan. Çirkindi bence.

İyi de ayrılmak isteyen Mustafa imiş , hatta Emina çok ağlamış evden gitme , ayrılmayalım diye yalvarmış öyle söylediler tv de .
mustafa ile evliyken saadettinle flört ediyormuştu mustafa duymuş çilgina dönmüş.. anlaşmali boşandi.

Öyle birşey olmayacak bu milleti biliyoruz artık iki kıçı kırık tvye çıkıyor ünlü oluyor hiç de yok olup gitmiyorlar şeymamı yok olacak öyle olsa hiç bir vasfı olmayan kardasianlar yok olurdu :KK66:
Bi sure sonra gider. Bu ülke ne canerler ne tülinler gördü. Unutulur

Şov yapma Şeyma dün gece hüngür hüngür ağladığını biliyor herkes :KK70:

Şov derken? Ben burdan öğrendim boşandıklarını haberim yoktu. Şimdide mutlu pozlar veriyor instagram storysinde onu diyorum.

Senin yaş bayağı küçük herhalde şov falan. Olgunlaşmamış insanların işidir şov.

Neden herkes Şeyma'ya yükleniyor ? Yuva bozanın yuvası olmaz falan filan da, kart zamparaya laf eden yok denecek kadar az, üstüne üstlük olan yuvayı da yıkan erkeğin kendisi.
Şeymayı sevmiyorum. En sinir olduğum şey her zaman her durumda kadınları suçlamak. Bu zihniyet asla değişmeyecek sanırım.

mustafa ile evliyken saadettinle flört ediyormuştu mustafa duymuş çilgina dönmüş.. anlaşmali boşandi.
Onlar aylarca ayrı yaşadılar evi terkeden Mustafa , madem aldatıldığını düşündü neden duyar duymaz açmadı davayı hemen boşanmadı . Yok kurtarmaya çalışıyoruz vs. diye söyleyip durdular .

X