- 1 Eylül 2014
- 25.837
- 30.264
- 35
Aynen onun işleri bozulur. Kızın acil bi zengin daha bulması Lazım. Ama Alican Ulusoy'la diyorlar.kimse bunu göze almaz...o şirket batar..acun gitti bakalım kaç tane takipcisi olacak.şişirme takipcilerde gider artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen onun işleri bozulur. Kızın acil bi zengin daha bulması Lazım. Ama Alican Ulusoy'la diyorlar.kimse bunu göze almaz...o şirket batar..acun gitti bakalım kaç tane takipcisi olacak.şişirme takipcilerde gider artık
Evliyken mi beraberdihe hem mustafa hem sadettin devam etseydi..iyi yerden gelir ..oooo ne güzel dünya
Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.Çağatay ve Şeyma doğru.
Ayrıca aylar önce Şeyma işadamı Ali Ulusoyla sarmaş dolaş mekanda dans etmiş.
Kimse takmayacak, tanımayacak, yok olup gidecek... Atasaymış, Varyant Yapıymış tırt
Anca Haribo reklamında oynar...
Hepinizi ananas görüyorum ...
çok iyi yaptı vallahi aksiyon oldu bizede :) arada iyi oluyor...kavga çıkmaz ise inşallah :)237 ziyaretçi ve @Kazen yapmıştı yapacağını
Madem boşandılar bu kadın İnstagramda neden hala Ilıcalı soyadını kullanıyor anlamış değilim,yüzsüz sanırım.
Ayben öyle toplumun ahlak yapısını bozdular. Evlilik dışı ilişkileri gayri Meşru çocukları normal gibi gösteriler.E Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine.
öyle imişEvliyken mi beraberdi
Duymadım hiç
yarın 2 m olur o netMelisa varken asla parasız kalmaz zaten işsiz kalması bence artık mümkün değil instada takipçi sayısını biliyor musun bu memeleket artık instadan yürüyor nerdeyse 3m
Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla
Öyle birşey olmayacak bu milleti biliyoruz artık iki kıçı kırık tvye çıkıyor ünlü oluyor hiç de yok olup gitmiyorlar şeymamı yok olacak öyle olsa hiç bir vasfı olmayan kardasianlar yok olurduKimse takmayacak, tanımayacak, yok olup gidecek... Atasaymış, Varyant Yapıymış tırt
Anca Haribo reklamında oynar...
Hepinizi ananas görüyorum ...
Yüzsüz kelimesi az kalırMadem boşandılar bu kadın İnstagramda neden hala Ilıcalı soyadını kullanıyor anlamış değilim,yüzsüz sanırım.
sadettinde bir atılım ve yatırım bekliyorum benAynen onun işleri bozulur. Kızın acil bi zengin daha bulması Lazım. Ama Alican Ulusoy'la diyorlar.
O popülerlikte gider bi süre sonraŞeyma çok vasıfsız biri bibi kendini o kadar paraya rağmen hiç geliştirememiş. Şu saydıklarının hepsi Acunun sevgilisi olması sayesinde yaptı.Hele ki iddialar gerçekse Acun ona hiçbir iş aldırtmaz. Evet popülerliliğini devam ettirir ama iş yapabileceğini pek sanmıyorum.
Gerçekten miAynen onun işleri bozulur. Kızın acil bi zengin daha bulması Lazım. Ama Alican Ulusoy'la diyorlar.
Şimdi takipcileri çoğalır bile 3m ye yakın takipçisi var nereye kadar botiyide kadının takipcilerini acun yapmıştı bot takipciler..bakalım şimdi kaçı kalacak...takı firmasınının yüzü oldu ne oldu...bakacağım vardıysada bakmadım
zaten buna benzer şeyler anlatmıştı acun.peşinden koştum ben ikna ettim diye.bilinmedik bişey değil yani.varmısın yokmusuna katılmak için bile o ikna etmiş.boy boy röportajlar varPeki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.
Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .