Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Çağatay ve Şeyma doğru.
Ayrıca aylar önce Şeyma işadamı Ali Ulusoyla sarmaş dolaş mekanda dans etmiş.
Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.

Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .

E Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine. :KK12:
Ayben öyle toplumun ahlak yapısını bozdular. Evlilik dışı ilişkileri gayri Meşru çocukları normal gibi gösteriler.

Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla

Yazdıklarınızı anlayamadım kim kimle tanışmak istemiş lisedeyken?

Kimse takmayacak, tanımayacak, yok olup gidecek... Atasaymış, Varyant Yapıymış tırt

Anca Haribo reklamında oynar...

Hepinizi ananas görüyorum ...
Öyle birşey olmayacak bu milleti biliyoruz artık iki kıçı kırık tvye çıkıyor ünlü oluyor hiç de yok olup gitmiyorlar şeymamı yok olacak öyle olsa hiç bir vasfı olmayan kardasianlar yok olurdu :KK66:

Şeyma çok vasıfsız biri bibi kendini o kadar paraya rağmen hiç geliştirememiş. Şu saydıklarının hepsi Acunun sevgilisi olması sayesinde yaptı.Hele ki iddialar gerçekse Acun ona hiçbir iş aldırtmaz. Evet popülerliliğini devam ettirir ama iş yapabileceğini pek sanmıyorum.
O popülerlikte gider bi süre sonra

Balık baştan kokar. Oh olsun diyeceğim ama zaten hatun bekar gibi yaşıyordu Coachella senin , Burning Man benim eh oradaki ortamlar aşırı "kimyasal" güzel güzel dumanlı takılıyordu, seks çadırları da meşhur o festivallerin...:KK14:

Hatun nafakanın alasını götürür, hayatında pek değişiklik olmaz çocuğu yaptı zaten nafaka o sayede gelir ölene kadar festivalden partiye yaşar gider.

Bu kadına özenenleri aklım almıyor, takip edip beğenenleri de anlamıyorum.

Ben de ne zaman Şeyma subaşı nı görsem ay şu kadar param olsa yurtdışında yüksek yapardım diyordum. Yüksek filan yapamadan boşandılar ya:p
Koyun can derdinde kasap et slslsşjkslsls

Peki ya deren ? Buarada ben bu olaydan sonra seymanın kaybolacagını sanmıyorum , seymanın okul arkadası benımde arkadasım . O zamandan berı anlatır, acunun o donem okula geldıgını kendını tanısmak ıcın nasıl ortaya attıgını anlattıgında agzım acık kalmıstı. Daha bırlıktelıklerı lıseye dayanıyormus aslında yanı. Seyma hayatı tuttu bır yerınden bırakmaz asla.

Alican ulusoyu yenı duydum , bırıyle fotografını gordum cagatay ulusoya da benzıyor ama , sacları daha kısa , bılemıyorum .
zaten buna benzer şeyler anlatmıştı acun.peşinden koştum ben ikna ettim diye.bilinmedik bişey değil yani.varmısın yokmusuna katılmak için bile o ikna etmiş.boy boy röportajlar var

X