İki boş insan,hem de bomboş!Ayy çok üzüldüm diyemeyeceğim çünkü ortada böyle bir durum yok.Bombos bir mevzu, hepsi bu kadar:)
link veremiyormusunuz.acun derenlen diyolar .ama aslında ulusoylaymış.boy boy video yayınladı dans ederkene
sadettinmibende hiç sevmiyorum..kadınıda erkeğinde...ama adam hep artanlara gidiyor ne hikmetse
link veremiyormusunuz.
he bizim sadettin :)sadettinmi
Fikrinize saygı duyarım ama Acun bu toplumu aptallastirmak adına bir sürü gereksiz proje programları ureten biridir.Zeki bir insan orası ayrı bir konu,çünkü toplumun zaaflarını çok iyi bir şekilde degerlendiriyor.acunun boş insan olduğunu düşünmüyorum.
bi ara hülyayla denedi olmadı.yıllae önceydi.şimdiki gençler bilmezhe bizim sadettin :)
bi kaç video düştü şimdi nete
cağdayda gitti bak ..dedi dersin...zaten adamın uyuştucu davası vardı...acun şimdi yaktı çırasını onun....şeymada inşallah asenadan beter olur,,,ibreti alem olur..ama o çocuğa yazık oldu gerçekten
bi ara hülyayla denedi olmadı.yıllae önceydi.şimdiki gençler bilmez
İyi de ayrılmak isteyen Mustafa imiş , hatta Emina çok ağlamış evden gitme , ayrılmayalım diye yalvarmış öyle söylediler tv de .mustafaya yapmıcaktı adama yazıksevmiyorum onu ben
Görürüz burda dursun bu mesaj şimdi daha çok olurdaha kimse ona marka yüzü olma fırsatı vermez bence
he hem mustafa hem sadettin devam etseydi..iyi yerden gelir ..oooo ne güzel dünyaİyi de ayrılmak isteyen Mustafa imiş , hatta Emina çok ağlamış evden gitme , ayrılmayalım diye yalvarmış öyle söylediler tv de .
çağatayın sadece dövmesi dönüyor.bide bi fotosuna öpücük atmış.bu videodaki adam yine başka bir videoda telefonun almaya çalışıyor fotoğrafa bakacağım diyecağdayda gitti bak ..dedi dersin...zaten adamın uyuştucu davası vardı...acun şimdi yaktı çırasını onun....şeymada inşallah asenadan beter olur,,,ibreti alem olur..ama o çocuğa yazık oldu gerçekten
İnsta ciddi paralar veriyor diye biliyorumKız bibi fenomen olunca para mı aliyor
yukarda varAa cidden mi? Ne diye aratayım merak ettim
bu çağdaylarda başka bir belalı oluyor ...sibel canında bir cağdayı vardı..adamı bitirdiler..şimdiki gençler bilmez hahahaahçağatayın sadece dövmesi dönüyor.bide bi fotosuna öpücük atmış.bu videodaki adam yine başka bir videoda telefonun almaya çalışıyor fotoğrafa bakacağım diye
Görürüz burda dursun bu mesaj şimdi daha çok olur
Görürüz burda dursun bu mesaj şimdi daha çok olur