- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
aman boşversus ya yaşımız çıkacak ortaya ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman boşversus ya yaşımız çıkacak ortaya ...
iyide kadının takipcilerini acun yapmıştı bot takipciler..bakalım şimdi kaçı kalacak...takı firmasınının yüzü oldu ne oldu...bakacağım vardıysada bakmadımİnsta ciddi paralar veriyor diye biliyorum
bence kimsenin umrunda olmayacak.açtığı healthy food da kapanacak yakında.bu da dursun madem burdaGörürüz burda dursun bu mesaj şimdi daha çok olur
Bizim memleketten bahsediyorsun dimikimse bunu göze almaz...o şirket batar..acun gitti bakalım kaç tane takipcisi olacak.şişirme takipcilerde gider artık
ben atasaydan nefret ettim onun yüzündenKimse takmayacak, tanımayacak, yok olup gidecek... Atasaymış, Varyant Yapıymış tırt
Anca Haribo reklamında oynar...
Hepinizi ananas görüyorum ...
ben niye ters biliyorum acabaİyi de ayrılmak isteyen Mustafa imiş , hatta Emina çok ağlamış evden gitme , ayrılmayalım diye yalvarmış öyle söylediler tv de .
bizim memleketi boşver şimdi...şeymadan bahsetiyoruz...bu kadar nefret kazanan kaç kişi oldu bu ülkedeBizim memleketten bahsediyorsun dimi
ne bilsin dünkü çocuklarbu çağdaylarda başka bir belalı oluyor ...sibel canında bir cağdayı vardı..adamı bitirdiler..şimdiki gençler bilmez hahahaah
Peki o arkadaş ortamkndakiler bu kadar kafasız mı anlamafım ki görüp özenip bebek yapmak ben neden yapmıyorum bunlar bahane akıllı insan böyle şeyler yapmaz@Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine.
tamda bunu diyordum bendeKimse takmayacak, tanımayacak, yok olup gidecek... Atasaymış, Varyant Yapıymış tırt
Anca Haribo reklamında oynar...
Hepinizi ananas görüyorum ...
Çağatay ve Şeyma doğru.Kendı evlılıgımde aldatma sonucu bıtmesıne rağmen ben bu cıftı sevıyordum ya Seymanın kızı ıcın uzuluyordun , ayrılmaları benı sok ettı.
Ama pekı o bırlıktelık haberlerı doğru mu kı?
acun sinirlerini bastırıyor gibiydi.şeymada suçlu gibiAcun üzgün görünüyordu ama Şeyma da öyle.
Aldatma var diyorlar zaten o Dünya'da kimse tek Eşli yaşamıyordur diye düşünüyorum.
Bir yandan da acaba reyting olsun diye mi diye de aklımdan Geçmiyor değil.
Ama Ünlüler için kaçınılmaz son.
Bence de onun devri bitti artıkdaha kimse ona marka yüzü olma fırsatı vermez bence
hepsinin kafası güzel oluyor..paylaşımlarında da görünüyor ki zaten...kadın paso başka adamların önünde kertenkele dansı yapıyor..eee bir bukalemunda zıplar iste böyleAcun üzgün görünüyordu ama Şeyma da öyle.
Aldatma var diyorlar zaten o Dünya'da kimse tek Eşli yaşamıyordur diye düşünüyorum.
Bir yandan da acaba reyting olsun diye mi diye de aklımdan Geçmiyor değil.
Ama Ünlüler için kaçınılmaz son.
Melisa varken asla parasız kalmaz zaten işsiz kalması bence artık mümkün değil instada takipçi sayısını biliyor musun bu memeleket artık instadan yürüyor nerdeyse 3mŞeyma çok vasıfsız biri bibi kendini o kadar paraya rağmen hiç geliştirememiş. Şu saydıklarının hepsi Acunun sevgilisi olması sayesinde yaptı.Hele ki iddialar gerçekse Acun ona hiçbir iş aldırtmaz. Evet popülerliliğini devam ettirir ama iş yapabileceğini pek sanmıyorum.