Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Acun üzgün görünüyordu ama Şeyma da öyle.

Aldatma var diyorlar zaten o Dünya'da kimse tek Eşli yaşamıyordur diye düşünüyorum.

Bir yandan da acaba reyting olsun diye mi diye de aklımdan Geçmiyor değil.

Ama Ünlüler için kaçınılmaz son.

@Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine. :KK12:
Peki o arkadaş ortamkndakiler bu kadar kafasız mı anlamafım ki görüp özenip bebek yapmak ben neden yapmıyorum bunlar bahane akıllı insan böyle şeyler yapmaz

Kendı evlılıgımde aldatma sonucu bıtmesıne rağmen ben bu cıftı sevıyordum ya :KK43: Seymanın kızı ıcın uzuluyordun , ayrılmaları benı sok ettı.
Ama pekı o bırlıktelık haberlerı doğru mu kı?
Çağatay ve Şeyma doğru.
Ayrıca aylar önce Şeyma işadamı Ali Ulusoyla sarmaş dolaş mekanda dans etmiş.

Aldatma var diyorlar zaten o Dünya'da kimse tek Eşli yaşamıyordur diye düşünüyorum.

acun sinirlerini bastırıyor gibiydi.şeymada suçlu gibi

hepsinin kafası güzel oluyor..paylaşımlarında da görünüyor ki zaten...kadın paso başka adamların önünde kertenkele dansı yapıyor..eee bir bukalemunda zıplar iste böyle

Şeymacığım yorumları da sınırlandırmış. Durumdan da mutluluk pozları veriyor. Yerseniz...

Şeyma çok vasıfsız biri bibi kendini o kadar paraya rağmen hiç geliştirememiş. Şu saydıklarının hepsi Acunun sevgilisi olması sayesinde yaptı.Hele ki iddialar gerçekse Acun ona hiçbir iş aldırtmaz. Evet popülerliliğini devam ettirir ama iş yapabileceğini pek sanmıyorum.
Melisa varken asla parasız kalmaz zaten işsiz kalması bence artık mümkün değil instada takipçi sayısını biliyor musun :KK53: bu memeleket artık instadan yürüyor nerdeyse 3m

Madem boşandılar bu kadın İnstagramda neden hala Ilıcalı soyadını kullanıyor anlamış değilim,yüzsüz sanırım.

X