açıklama yapmışlar anneside kızıda.yalanlamışlarBir açıklama da Defne Samyeli'den geldi:
"Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi ne Londra'sı ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adı karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler."
Endişe etmeyin o kadar lüksün içinde olan biteni farketmez bileYo sanane demiyorum başında beri bunun olacağını tahmin etmiştim ben de ama küçük bi çocuk olduğu için pek de içimin yağları eridi modunda mulu olmadım aynı şeyleri yaşayan bir kız çocuğu olarak
aldatma varsa nafaka olayı nasıl oluyor acabaZaten cafesini açtı..7 sülalesine yetecek kadar nafaka alır.
Kötü de olsa fazlasıyle tanındı , hayatı kurtuldu , amacına ulaştı.
bence evlilik olayı yüz karası değildi.erkeğin evliyken karısını aldatması daha yüz karasıydıToplumun imrenek(!) izlediği son yılların yüz karası evliliği ...
Sana ne de diyebilirsiniz de sana ne demekle olmuyor işte ...
aldatma varsa nafaka olayı nasıl oluyor acaba
çocuk zaten anne bilmem ne festivaline gidiyordu bihafta yok.babada sürekli iş için yurt dışındaydı.zaten mutlu bir çocuk izlenimi vermiyordu.Endişe etmeyin o kadar lüksün içinde olan biteni farketmez bile
bi kaç video düştü şimdi neteBence Şeyma aldatsa bile acun bunu örtbas etmek için elinden geleni yapar. Kendini bu konuma sokmak istemez
Anlaşmalı boşandılar. İstediğini aldı boşandı.aldatma varsa nafaka olayı nasıl oluyor acaba
Nafaka olmadığını nereden biliyorsunuz? Anlaşmalı boşanmalarda da nafaka oluyor.nafaka.. tazminat ya da herhangi bir talep yok.. anlaşmalı ayrılmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?