- 11 Nisan 2007
- 3.071
- 2.388
kimse bunu göze almaz...o şirket batar..acun gitti bakalım kaç tane takipcisi olacak.şişirme takipcilerde gider artıkdaha da aranan olur bence..gelsin diziler reklamlar.. şimdi bir de free ki :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bunu göze almaz...o şirket batar..acun gitti bakalım kaç tane takipcisi olacak.şişirme takipcilerde gider artıkdaha da aranan olur bence..gelsin diziler reklamlar.. şimdi bir de free ki :))
düğün günde öyle değilmiydi..acun bi köşede şeyma erkeklerin önünde keltenkele dansı yapıyordu
şeyma ulusoylaymış...acun deren olayı çıkarmış...konu kaynasın diyeBiri özet geçsin yaw kim aldatmış kimle ne çabuk bosanmislar
mustafaya yapmıcaktı adama yazıksevmiyorum onu benhe gız bizim sadettin...aminaya yazık olacak gibi geliyor..ama şeyma yine köşe olur
bende beklemiyordum ama bi bakayım dedim..bingo birde mesaj gelmiş ...super olmuşKazenden boyle bi konu beklemiyodum ne yalan soyliyeyim:))
Acuna gelirsek sonu belliydi bosu bosuna kendini rezil etti
ne istediği aldi o olayi anlamadim?? acun ev mi almiş?Anlaşmalı boşandılar. İstediğini aldı boşandı.
Şeyma çok vasıfsız biri bibi kendini o kadar paraya rağmen hiç geliştirememiş. Şu saydıklarının hepsi Acunun sevgilisi olması sayesinde yaptı.Hele ki iddialar gerçekse Acun ona hiçbir iş aldırtmaz. Evet popülerliliğini devam ettirir ama iş yapabileceğini pek sanmıyorum.Nafaka almasa ne olur ki melisa var ayrıca instagram fenomanliği atasayın yüzü oluşu falan sürekli manken gibi katalog çekimleri yeter ona.
Hem acun bu kadar para içinde onu ne olursa olsun parasız bırakacağını düşünüyor musun
bende hiç sevmiyorum..kadınıda erkeğinde...ama adam hep artanlara gidiyor ne hikmetsemustafaya yapmıcaktı adama yazıksevmiyorum onu ben
acun derenlen diyolar .ama aslında ulusoylaymış.boy boy video yayınladı dans ederkeneBiri özet geçsin yaw kim aldatmış kimle ne çabuk bosanmislar
E Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine.