Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

E Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine. :KK12:

Siz ortada bi evlilik gördünüz mü zaten? Kadın ayrı yerlerde adam ayrı yerlerde

Ben demiştim demek çok da tuhaf olmaz. Ki burada bile bir konuya yazmıştım yakında boşanırlar diye..
Nitekim yuva yıkanın yuvası olmaz..:KK14:

İki boş insan,hem de bomboş!Ayy çok üzüldüm diyemeyeceğim çünkü ortada böyle bir durum yok.Bombos bir mevzu, hepsi bu kadar:)

Seyma cebini doldurdu acunu sutladi kim bilir kimlerle adi cikacak artik :)))

Nafaka almasa ne olur ki melisa var :KK66: ayrıca instagram fenomanliği atasayın yüzü oluşu falan sürekli manken gibi katalog çekimleri yeter ona.
Hem acun bu kadar para içinde onu ne olursa olsun parasız bırakacağını düşünüyor musun
Şeyma çok vasıfsız biri bibi kendini o kadar paraya rağmen hiç geliştirememiş. Şu saydıklarının hepsi Acunun sevgilisi olması sayesinde yaptı.Hele ki iddialar gerçekse Acun ona hiçbir iş aldırtmaz. Evet popülerliliğini devam ettirir ama iş yapabileceğini pek sanmıyorum.

ben bi yıl sonra boşanacaklari tahmin etmişim..
para için evlendiği apacik ortadaydi

E Esila09 katılıyorum kuzum sana.
Arkadaş ortamımdan kaç kişi biliyorum Şeyma Subaşı’ya özenip evli erkeklerden çocuk dünyaya getiren. Sosyal medya paylaşımlarını görseniz tam fake Şeyma Subaşı kendileri, çocukları da Melissa. Şeyma-Melisa Cosplay’leri gibi dolanıyorlar ortada. İnanın o günahsız çocuklara üzülüyorum. Gelecekte yaşayacakları duygusal travmalara üzülüyorum... Resmen önceden utanılan saklanılan mevzular bu kadınla birlikte legal bir hale geldi. Millet göstere göstere yapar oldu. Ahlaksızlıkla gurur duyar oldu. Özentiliğin en çirkin boyutu yayıldı bu ikiliyle birlikte topluma. İnşallah fake Şeyma Subaşı’lar ve fake Acun’lar bir ders çıkarır kendine. :KK12:

çok ilahi adalet annecim çok

Her zaman diyorum; kadınlarımıza ders olsun. Karma diye bir şey var. Dün Şeyma hanım için eşini boşayan Acun; bugün başka bir kadın için de Şeyma hanımı boşamış olabilir...

X