Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Bir açıklama da Defne Samyeli'den geldi:

"Yine dedikodu, yine iftira yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi ne Londra'sı ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adı karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler, mutlaka bedelini öderler."
açıklama yapmışlar anneside kızıda.yalanlamışlar

Yo sanane demiyorum başında beri bunun olacağını tahmin etmiştim ben de ama küçük bi çocuk olduğu için pek de içimin yağları eridi modunda mulu olmadım aynı şeyleri yaşayan bir kız çocuğu olarak :KK43:
Endişe etmeyin o kadar lüksün içinde olan biteni farketmez bile

Tek suclu kadınmış gibi davranmamak gerek. Seyma ile acun birlikteligi baslarken seyma henuz 18 yasindaydi . Kendi çevrenizdeki 18 liklere bakin nasil akli havadalar. Neden seyma da kandırılmış olmasin ki. Cocugu yönlendiren çıkmamış diyebilirim ancak.

Eminim seyma da yas aldikca acunun taze kan arayacağını cok iyi biliyordu son zamanlarda.

Şeyma suçlu gibi gözüküyor.
Suçlu olmasa basardı yaygarası,sanki Şeymanın açıklamasını bilmiyoruz.
Eski eşiyle boşandıklarında "Boşandılar!" diye snap atmıştı.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
Gerçi Şeyma her şekilde şanslı,ömür boyu nafaka,işletmesi var vs.
Kadın alacağını aldı,e adamın mirasına da ortak.
Daha ne yapsın Acun'u.

Bence Acun sadece çocuğu için değil kendini de düşünerek evlendi. Sonuçta muhafazakar takılıyor. Evlilik şarttı. Şeyma ise hayalini bile kuramadığı, bin yıl çalışsa elde edemeyeceği varlığa sahip oldu. Ayrıca Hiç bir yeteneği olmadan şöhret oldu. Acun sırtına yük artık, alacağını aldı sonuçta.

Yuva yikanin yuvasi olmuyorda kadin alcagini aldi istedgine ulasti zaten paralarini yer simdi

Umarım fake şeyma subasılarda bu haberi duymuşlardır.
Toplumda bir çok seviyorum çok aşk çok temiz kalp furyası olusmustu
Sabahtan beri aklıma geldikçe bir gülme geliyor bence perde yeni başlıyor

X