- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
şuan magazinin tamda ortasında olmanız pekiBu aralar magazine fransızım hiç umrumda değiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan magazinin tamda ortasında olmanız pekiBu aralar magazine fransızım hiç umrumda değiller
Bu çiftten midemi bulandırıyordu. Boşandılar hala midemi bulandıryorlar. He benim midemin bulanması onların umrunda mı? İkisi de yorganın altında ağlardı kesin midemi bulandırdıklarını öğrenseler
Nafaka almasa ne olur ki melisa var ayrıca instagram fenomanliği atasayın yüzü oluşu falan sürekli manken gibi katalog çekimleri yeter ona.Nafaka olmadığını nereden biliyorsunuz? Anlaşmalı boşanmalarda da nafaka oluyor.
daha kimse ona marka yüzü olma fırsatı vermez benceNafaka almasa ne olur ki melisa var ayrıca instagram fenomanliği atasayın yüzü oluşu falan sürekli manken gibi katalog çekimleri yeter ona.
Hem acun bu kadar para içinde onu ne olursa olsun parasız bırakacağını düşünüyor musun
birbirlerinden hiç bir şey alep etmiyorlar demek istedim..çok pardon..elbette ortada bir çocuk var.. nafakası mutlak olur.Nafaka olmadığını nereden biliyorsunuz? Anlaşmalı boşanmalarda da nafaka oluyor.
ne video su...şeyma çağdayla söyleniyor..deren olayıda...bu konu kaynasınn diye çıkarılmış deniyor...bende merak ediyorum..bu durumda sadettin ne yapacak :)bi kaç video düştü şimdi nete
Kız bibi fenomen olunca para mı aliyorNafaka almasa ne olur ki melisa var ayrıca instagram fenomanliği atasayın yüzü oluşu falan sürekli manken gibi katalog çekimleri yeter ona.
Hem acun bu kadar para içinde onu ne olursa olsun parasız bırakacağını düşünüyor musun
zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış bizde adam zengin olunca çenemizi yormaya karar vedikpeki onların evlenmesinin yada boşanmasının ülkemize ne gibi faydası var
Bildirim gelmiş o yüzden yorum yaptımşuan magazinin tamda ortasında olmanız peki
daha kimse ona marka yüzü olma fırsatı vermez bence
bizim sadettinmine video su...şeyma çağdayla söyleniyor..deren olayıda...bu konu kaynasınn diye çıkarılmış deniyor...bende merak ediyorum..bu durumda sadettin ne yapacak :)
düğün günde öyle değilmiydi..acun bi köşede şeyma erkeklerin önünde keltenkele dansı yapıyorduEğer Ulusoy iddiası gerçekse ki görüntüleri var olay çok daha başka bir boyutta. Bunların ne yaptıkları belli ne söyledikleri..
Eğer Ulusoy iddiası gerçekse ki görüntüleri var olay çok daha başka bir boyutta. Bunların ne yaptıkları belli ne söyledikleri..
he gız bizim sadettin...aminaya yazık olacak gibi geliyor..ama şeyma yine köşe olurbizim sadettinmi
soylenti seyma cagatay ulusoyla aldatmis, acun da defne samyelinin 22yasindaki kizina yurtdisinda ev almis. tencere kapak misali yani umarim dogru degildir ozellikle acun ve 22 yasinda bir kizBiri özet geçsin yaw kim aldatmış kimle ne çabuk bosanmislar
anlaşılan kazen burayı gümletecekBildirim gelmiş o yüzden yorum yaptım
Yani ne acun ne şeyma ilgilendirmiyo