- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
mezuniyet gecesimi ne olmuş ona katılmıştı mynette okumuştumAa öyle mi
Onu bilmiyordum ama o gün Şeymanın doğum günü için yurtdışında değiller miydi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mezuniyet gecesimi ne olmuş ona katılmıştı mynette okumuştumAa öyle mi
Onu bilmiyordum ama o gün Şeymanın doğum günü için yurtdışında değiller miydi ya
zeynep yılmaz ama ılıcalı soyadini kullaniyor. kocasini gerçekten seviyordu neredeyse 13 sene evli kaldi bu 13 yıllık evlliğin arasina şeyma girdi.. boşandirmak için uğraşti.Zeynepte atışınca Şeyma subaşı Ilıcalı yazdı
Hm anladım en azından kızıyla bi foto atabilirdi hiç Atmadımezuniyet gecesimi ne olmuş ona katılmıştı mynette okumuştum
üşenmedim baktım şimdi googleden. atmış adam .kızım büyümüşte mezun olmuş diyeHm anladım en azından kızıyla bi foto atabilirdi hiç Atmadı
Şeyma başta biraz hoşlanmış olabilir yası küçüktü o zamanlar ama para da çekmiştir tabi.zeynep yılmaz ama ılıcalı soyadini kullaniyor. kocasini gerçekten seviyordu neredeyse 13 sene evli kaldi bu 13 yıllık evlliğin arasina şeyma girdi.. boşandirmak için uğraşti.
acun zengin olmadan zeyneple evliydi.. zengin olunca aldatti :
Şeyma Acunu sevdiği sanmiyorum parasi var diye evlendi onla.
Gmmmmm tamam o zaman şimdi oldu :)üşenmedim baktım şimdi googleden. atmış adam .kızım büyümüşte mezun olmuş diye
yemişim böyle sevgiyi.göz göre göre aldatıldı gizli değil hani.boy boy resim düştü hala midesi aldı evli kalabilmeyizeynep yılmaz ama ılıcalı soyadini kullaniyor. kocasini gerçekten seviyordu neredeyse 13 sene evli kaldi bu 13 yıllık evlliğin arasina şeyma girdi.. boşandirmak için uğraşti.
acun zengin olmadan zeyneple evliydi.. zengin olunca aldatti :
Şeyma Acunu sevdiği sanmiyorum parasi var diye evlendi onla.
O bence inat olsun diye de boşanmamış olabilir Acun hemen gidip şeymayla evlenmesin Şeyma onun yerine geçmesin diyeyemişim böyle sevgiyi.göz göre göre aldatıldı gizli değil hani.boy boy resim düştü hala midesi aldı evli kalabilmeyi
ablacim sen kendi yazdiginla çeliştin yalniz. Neyse caniim. İnanin tek zengin acun degil. İlla zengin olmasi farketmez. Evli erkeklere takan cok kadin varr. Eger bu benim cevremde de olmuşsa ki en az 2 tane taniyorum ama muhabbetim yok bu cok yaygin demektir. Allah hidayet versin. Herkes yuvasinda mutlu olsun.
Eh akli basinda insanlarda var tabiki. Ben sadece seymaya yuruyenlere hayirdir dedim. Ha birde benim magazinle pek alakam yok anca bu kadar yorum yapabiliyorum. Deminde biri mesaj atmis deren talu cagtay ulusoy iceren bir link al bak diye. :) onuda yeni okudum misal.acunuda gömdüler .tek taraf üzerinden kimse yürümedi.bak aşağıya mesela.acunu haksız gören bir sürü mesaj var bunlar bi kısmı.
ŞEYMA AMACI ACUNU YEMEKTİ BAŞARILI DA OLDU BU KADAR NET.!O bence inat olsun diye de boşanmamış olabilir Acun hemen gidip şeymayla evlenmesin Şeyma onun yerine geçmesin diye
Hep yalanmış demek kibu işin altında farklı şeyler var ya.acu her fırsatta yere göğe sığdıramıyordu.kıyafetilerinde rahatsız oluyorum ama yanımdakilere soruyordum ben mi garipsiyorum diye onlarda evet diyorlar diyordu.çoğu kez instgrama gözü kapalı bakıyordum şeyma yine ne giymiş acaba diye demişti.uyardığı oluyormuş ama anlamaya çalışıyorum diyordu.o benim kadın versiyonum , bir bütünün iki ayrısı gibiyiz demişti hatta.gezip dolaşmasını yeni yerler görmesini hep acun istiyormuş.açtığı işletmeyi bile öve öve bitiremiyordu.
kadınlar kulübü genellemesi yapınca ona istinaden yazım bendeEh akli basinda insanlarda var tabiki. Ben sadece seymaya yuruyenlere hayirdir dedim. Ha birde benim magazinle pek alakam yok anca bu kadar yorum yapabiliyorum. Deminde biri mesaj atmis deren talu cagtay ulusoy iceren bir link al bak diye. :) onuda yeni okudum misal.
ya peki ben neden anlamaya çalışıyorum.şuan çok şaşkınım kendimeHep yalanmış demek ki
acun kızıyla yaşit şeymayi sevmiş.. yok canim..O bence inat olsun diye de boşanmamış olabilir Acun hemen gidip şeymayla evlenmesin Şeyma onun yerine geçmesin diye
Bende öyle :)ya peki ben neden anlamaya çalışıyorum.şuan çok şaşkınım kendime
Valla bilemiyorum ama sanki tanıyan birisi yazmış gibiDeren Acun ilişkisi doğeu mu yani ?
Şeyma Çağatay ve alıcanla sadece cinsellik için takıldı.esas baska sevgilisi var yani bu gerçek mi ?
Belki de Acun da sevmiyordur öyle biraz hoşlantı olabilir belki ama sevgi değşl gibi sankiacun kızıyla yaşit şeymayi sevmiş.. yok canim..
şeyma gencecik kız yaşlı adamla ömür geçirecek biri degil. zaten çocuk var diye metres sözcüğü çikarmak için evlendi.
aldatti 4 evi 20 milyon tanzimati aldi evlilik sözleşmede yok.
daha ne olsun acun neden sevdi ben bilmiyorum ama şeyma acunu sevmediği belli
Ortada yuva yoktu ki zaten birarada değillerdi pek :)) belki yine sevgili gibi takılırlar :)ay banane yaw acundan şeymadan.aaaaaiyice çıldırdım
sanırım ben bir yuvanın yıkılmasına üzülüyorum