Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisi de ortak suçlu tabi kiAcunun akli fikri yok mu? Avciya av olmasaydi. Istemese olmazdi. Sanki tek zengin acun mu? Dunyanin sayili zengini mark evli mutlu cocuklu yasiyor onun pesinde yokmudur zengin koca avcisi? Hep tiriskadan hikaye bu zengin koca avcisinin agina dusmus masum koylu olaylari.
Sahte evlilikse neden evlilik cüzdanını alırken o kadar mutlu oldu Şeyma ? Acaba gerçek olur diye mi düşündü.oh olsun beter olsun. Zeynep hanıma acımayana ben hiç acımam. Etme bulma dünyası işte! Boşanma duygusu ne demekmiş gördün. İki sene önce attığı snap'i hala unutmadım. Nefret ediyorum bu kadından.
not: yapılan anlaşmanın süresinin bitmesidir. Bunların evliliği sahteydi zaten.
yani bizim uzak bir tanıdık var bundan 70-80 yıl önce kadar genç bir kızı sırf intikam için kaçırıyor bu adam .Bu adamın dayısı bu kıza kötülük ediyor sonra saçını kesip köyde oynatıyorlar döve döve .O kız bu gence iki yakan bir araya gelmesin yurt yuva tutama beni pisliğe attın sende pisliklerde geber diyor .Kız geneleve düşüyor yıllar sonra adamın karısı ölüyor genç yaşta ne bir evi nede düzeni olmuyor adam şuan 100 yaşında yıllardır tek göz odada kendi pisliğiyle sersefil ölmeyi bekliyor kadın ise evlenmiş bir oğlu olmuş dr olmuş oğlu kadın arada gelir gizlice köyüne bakar gidermişBende inanıyorum Dünya'nın doğal bir adaleti var.
Bak Mehmet Ali de o kadar kadının ahını Aldı şimdi ölemiyor bile İbrahim Tatlıses desen o da Kadınları vurduruyordu hatırlıyor musun o da yapayalnız.
Benim çevremde de var. Okulda bi hoca vardı adam orta halli biri genç öyle aşırı yakışıklı da değil. Alyansı var her daim elinde. Adama inanın en az on kız asılıyordu günde mesaj atanlar vs de var tabi.ablacim sen kendi yazdiginla çeliştin yalniz. Neyse caniim. İnanin tek zengin acun degil. İlla zengin olmasi farketmez. Evli erkeklere takan cok kadin varr. Eger bu benim cevremde de olmuşsa ki en az 2 tane taniyorum ama muhabbetim yok bu cok yaygin demektir. Allah hidayet versin. Herkes yuvasinda mutlu olsun.
Yavaş yavaş Şeymanın modası geçecek benceikinci kim kardashian modeli şeyma şubaşi.. eski eşiyle ayrılırken gündemden düşmemişti
acunun diğer ismi Ali ali Acun ılıcalı. ama biz acun diye biliyoruz Şeyma alilere aşık yahu
Tüm çocuklarına yazık.melisa ya neden yazık olsun acun bu kızla evlenicem diye bpşanırken öbür kızlarıda aynı şeyleri yaşamadımı?
Âmin âmin kesinlikle öyle.yani bizim uzak bir tanıdık var bundan 70-80 yıl önce kadar genç bir kızı sırf intikam için kaçırıyor bu adam .Bu adamın dayısı bu kıza kötülük ediyor sonra saçını kesip köyde oynatıyorlar döve döve .O kız bu gence iki yakan bir araya gelmesin yurt yuva tutama beni pisliğe attın sende pisliklerde geber diyor .Kız geneleve düşüyor yıllar sonra adamın karısı ölüyor genç yaşta ne bir evi nede düzeni olmuyor adam şuan 100 yaşında yıllardır tek göz odada kendi pisliğiyle sersefil ölmeyi bekliyor kadın ise evlenmiş bir oğlu olmuş dr olmuş oğlu kadın arada gelir gizlice köyüne bakar gidermiş
Kötülük yapan ise yıllarca çaresiz bir hastalıkla mücadele etmiş ölünce kokudan cesedini kimse alamamış çok zor can vermiş
demem o ki Rabbim in adaleti şaşmaz .
Rabbim bu dünyada kötülük edip sefa sürmekten zor ölümlerden ah almaktan korusun
kardashianin modasi hiç geçmedi kiYavaş yavaş Şeymanın modası geçecek bence
Aynen işte 2-3 seneye unutulur şeymadakardashianin modasi hiç geçmedi ki
hala gündeme oturmaya başariyor:)
şeymanin modasi anca 2 yıl daha sürer unutulur:) instagram olmazsa ünü unuturdu..
Silmezler bence.peki halen birbirlerinin resimleini silmemişler.. buna ne diyorsunuz?
soyadını silmiş..hem acunun hem de şeymanın resimleri kaldırmaması şaşırtıcı aslında..Silmezler bence.
Zaten silmeleri Saçma olur çocuk var.
Ilerde belki siler zaten çok resmi yoktu.
şeyma kardashianlar gibi gündeme oturmaya başarırsa unutulmaz bi yolu bulur.. cin fikirli kız buAynen işte 2-3 seneye unutulur şeymada
hiç bi zaman ılıcalı soyadini kullanmadi..soyadını silmiş..hem acunun hem de şeymanın resimleri kaldırmaması şaşırtıcı aslında..
Silmezler bence.
Zaten silmeleri Saçma olur çocuk var.
Ilerde belki siler zaten çok resmi yoktu.
kadın nerde nasıl hiç bilen yok ki ölmüş bile olabilirÂmin âmin kesinlikle öyle.
Ilahi adalette zamanaşımı yok gercekten ne olursa olsun o Birgün mutlaka çıkıyor.
O kızdan helallik almadan cennete gidemez o adam.