Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Artık evlenme şeklinden mi şeyma subaşının sarhoşvari sımarık hareketlerinden mi nedir bilemiyorum ama içimin yağları eridi. Şeyma subaşına icra bile gelmiş. Birilerine gebe kalarak bi yere gelenler gebelik sona erince böyle ortada kalır. Ne diyelim geçmiş olsun :skandal:

yanlış hatırlamıyorsam zaten acun şeymayla beraberken başka kadınlada görüşüyordu çalışanımıydı neydi ?
Evet şeymada az değil ama malesef acun parayı bulunca bozulanlardan oldu çünkü para yokken acuna genç kızlar bakmazdı -çünkü yakışıklı ve karizmatik vs değil- anca günlük gecelik para karşılığı kadınlarla olabilirdi -gencecik kızlarla - değil .
Acunun sonunu merak ediyorum ben eğer bu kafayla giderse pekde aydınlık gözükmüyor
Acunun şeymayı çok sevdiğinede inanmıyorum sırf gönül eyleyip gezdi düştü kalktı.İstese hamileyken evlenirdi şeymayla -hala gönlü kalbi aklı zeynepde- ama bir hata yaptı geri de dönemedi .Şimdi ise zeynep i unutabilmek için tenden tene geziyor .

Adamlar tek bir kadına ait olurlar ama aptallıkları yüzünden hayatlarının kadını kaybederler

Adi kadinlar klubu olan bir platformda millet seymayi gommuste gommus. Acuna laf yok. Sadakat evli olanin sorumlulugudur. Bir evlilikte aldatma varsa bu sadakat sozu veren kocanindir. Ha seyms umrumda mi degil. Bildirim gelemse bosandiklarindan haberim yoktu. Gerci evlendiklerinide bilmiyordum. Neyse.

acunuda gömdüler .tek taraf üzerinden kimse yürümedi.bak aşağıya mesela.acunu haksız gören bir sürü mesaj var bunlar bi kısmı.
bence evlilik olayı yüz karası değildi.erkeğin evliyken karısını aldatması daha yüz karasıydı

Kazenden boyle bi konu beklemiyodum ne yalan soyliyeyim:))
Acuna gelirsek sonu belliydi bosu bosuna kendini rezil etti

Fikrinize saygı duyarım ama Acun bu toplumu aptallastirmak adına bir sürü gereksiz proje programları ureten biridir.Zeki bir insan orası ayrı bir konu,çünkü toplumun zaaflarını çok iyi bir şekilde degerlendiriyor.

Kesinlikle Katılıyorum. Toplumun Kan emicileri resmen.

Neden herkes Şeyma'ya yükleniyor ? Yuva bozanın yuvası olmaz falan filan da, kart zamparaya laf eden yok denecek kadar az, üstüne üstlük olan yuvayı da yıkan erkeğin kendisi.

Artık evlenme şeklinden mi şeyma subaşının sarhoşvari sımarık hareketlerinden mi nedir bilemiyorum ama içimin yağları eridi. Şeyma subaşına icra bile gelmiş. Birilerine gebe kalarak bi yere gelenler gebelik sona erince böyle ortada kalır. Ne diyelim geçmiş olsun :skandal:
Icra demiyor bi de video da hicranın bizle alakası yok diyor izlediniz mi :)))

yanlış hatırlamıyorsam zaten acun şeymayla beraberken başka kadınlada görüşüyordu çalışanımıydı neydi ?
Evet şeymada az değil ama malesef acun parayı bulunca bozulanlardan oldu çünkü para yokken acuna genç kızlar bakmazdı -çünkü yakışıklı ve karizmatik vs değil- anca günlük gecelik para karşılığı kadınlarla olabilirdi -gencecik kızlarla - değil .
Acunun sonunu merak ediyorum ben eğer bu kafayla giderse pekde aydınlık gözükmüyor
Acunun şeymayı çok sevdiğinede inanmıyorum sırf gönül eyleyip gezdi düştü kalktı.İstese hamileyken evlenirdi şeymayla -hala gönlü kalbi aklı zeynepde- ama bir hata yaptı geri de dönemedi .Şimdi ise zeynep i unutabilmek için tenden tene geziyor .

Adamlar tek bir kadına ait olurlar ama aptallıkları yüzünden hayatlarının kadını kaybederler
Belli de zeynepe döner kimbilir. Ama geçti o tren sanki.
Şeymanında tek gecelik ilişkileri oluyor olabilir.

X