Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

İçeriden bunun dedikodusunu almış birisi olarak yazıyorum, boşuna yormayın güzel zihinlerinizi bu insanlar için. Kendilerinin ne zaman evlenecekleri de, ne zaman boşanacakları da belliydi aylar öncesinden. Hanım kızımız üzerine yapışan "kötü sıfattan" bir an evvel kurtulup en azından "eski eş" statüsüne geçmek ve kızına (ve kendine tabii ki) maddi manevi güvence sağlamak istedi. Karşı taraf da bunu onayladı, göstermelikten kısa bir evlilik yaşayıp boşandılar. İbrahim Tatlıses'in eski eşlerine yaptığı gibi düşünebilirsiniz. Kızımız zaten evliliğe uyumlu birisi değil, hoş anne olmaya da değil bence yani her insanın içinde anaçlık duygusu yok kızının annesinden ziyade uçarı ablası gibi. Single mom olarak takılır; tekrar evlenmek yemez çünkü para gider. Muhtemelen bu tarz yaşam stilini sürdürmeye devam edecektir eskisi kadar sınırsız olmasa da. Beyefendinin de 4. evlilik haberini duyarsınız ilerleyen zamanlarda.

Eyyorlamam bu kadar.

Survivor a Şeyma yı getirip maç yaptırdı , yarıştırdı . Dominikten çıkmıyordu Şeyma , gittiği festivallere Oğulcan la gidiyordu . Gazetelerde resimleri vardı hep beraber .
Oğulcan Acun la çok içli dışlı bildiğim kadarıyla .

Madem göstermelik bir evlilikti neden o kadar harcama yapıldı düğüne ? Hiç normal değil , onca paranın sırf bir yalan için harcanmasına Acun nasıl razı oldu ? Bilemiyorum çok açık nokta var gibi belki Acun için mecburi bir evlilikti ama bitiş tarihi belirlenerek başlanmış olduğu biraz düşük ihtimal sanki . Ya da ben fazla körüm

Survivor a Şeyma yı getirip maç yaptırdı , yarıştırdı . Dominikten çıkmıyordu Şeyma , gittiği festivallere Oğulcan la gidiyordu . Gazetelerde resimleri vardı hep beraber .

Madem göstermelik bir evlilikti neden o kadar harcama yapıldı düğüne ? Hiç normal değil , onca paranın sırf bir yalan için harcanmasına Acun nasıl razı oldu ? Bilemiyorum çok açık nokta var gibi belki Acun için mecburi bir evlilikti ama bitiş tarihi belirlenerek başlanmış olduğu biraz düşük ihtimal sanki . Ya da ben fazla körüm

Bu insanlar göz önünde olan, lüks hayatlarıyla bilinen insanlar. Elbette ki ona göre bir düğün yapılacaktı, kaldı ki zamanında epey "aşağılanmış"(!) Şeyma düğünüyle bunun acısını çıkaracaktı yani, sessiz sedasız bir düğünle evlenirler miydi bence buna rağmen çok şaşaalı bir düğün olmadı. Ben bu zamana kadar hiç ilişkileri olmadı demedim zaten, bu yaşanan evlilik ve boşanmanın planlı olduğunu düşündüğümü söyledim.

Ama en anlaşamayan çiftlerde bile ayrılırken bir hüzün yok mudur ?
Ben onu hissettim. Bilmiyorum belki de vedalaşmanın verdiği hüzün. Bir burukluk hissettim ben ikisinde de.

Olur canım ruhsuz değiller sonuçta ama o kadar da buruk değillerdi. Yani vur patlasın çal oynasın değildi de iki taraf da ferahlamış gibiydi.

Belki hala sevgililik var aralarında ya da arada takılıyorlar.

Zaten o para ne ki Acun için o Düğünün parası.

Olur canım ruhsuz değiller sonuçta ama o kadar da buruk değillerdi. Yani vur patlasın çal oynasın değildi de iki taraf da ferahlamış gibiydi.
Hah iste bende onu demeye çalışıyorum. Bi burukluk var çok mutlu da değillerdi.

Diğeri de mutluydu, bir kıza yüklenme :) Yani iki taraf da halinden memnun, Acun da vah vah giden paralarıma falan demiyor aslında onun için giden para sizin gözünüze battığı kadar çok bile değil. Kızına 125 binden fazlasını yapacağından da eminim. Acun Ilıcalı'nın özel hayatını bilmem o beni ilgilendirmez ama iş ahlakını çok severim. İyi niyetlidir, yanında çalışanlara gerçekten insan gibi davranır, hak hukuk bilir. Yedirmeyi içirmeyi seven bir insandır. Dediğim gibi özel hayatını bilmem, beni ilgilendirmiyor da. Benim hayatım da başkasına ahlaksız gelebilir, burada bana ahlaksız dese birisi "Ne diyorsun sen" diye mahvederim onu. Doğal olarak herkesin ahlak anlayışı bir yerde kendine, ona karışma hakkına sahip değilim. Alan memnun satan memnun yani burada 50 sayfa tartışacak bir şey yok; gayet de planlı bir şekilde boşanıp evlendiler. Bazı yerlerde acayip komik yorumlar okudum, Acun ağlamışmış da etmişmiş de böyle bir şey yok.
Acun is hayatindaki basarisi ortada ve adaletli olusu da asikar.Ama bir evlilikte bu kadar goz onunda olup boyle lanse edilmemeli idi.Insanlarin gozleri onundeki insanlar sonucta.Ahlak ile ilgili durumlar sahislarin kendisini baglayici seyler.Surekli yasadigi seyler ile insanlarin gozleri onunde olunca herkes fikir sahibi oluyor kendince :)
Kiza yuklenmek amacinda degildim aslinda.Bilmiyorum sevemedim bir türlü Benim fikrim onun da umrunda olmazdi herhalde :)
Ama ikisininde ozel hayati yasayisi cok dogru gelmiyordu bana.Kendimce yorumum da bu yonde oldu.
Acun icin harcadigi paralarin cok da umrunda oldugunu ben de dusunmuyorum:) Ama tirübünlere oynadigi kesin.Bir insanin bitecegini bile bile paravan evlilikler yapmasini birilerine yaranmak icin oldugunu dusunuyorum :KK66:
Sonuc olarak soyledigin gibi sayfalarca tartissak bos.Onlarin yasantisi,onlarin dunyasi.Ama bazi bunyelere iyi gelmedigi ve iyi örnek olmadiklari kesin.
Goz onunde yasayan insanlarin daha duzgun yasamasi gerektigini dusunuyorum.
Yorumum buna istinadendi :)

Son düzenleme:
Acun is hayatindaki basarisi ortada ve adaletli olusu da asikar.Ama bir evlilikte bu kadar goz onunda olup boyle lanse edilmemeli idi.Insanlarin gozleri onundeki insanlar sonucta.Ahlak ile ilgili durumlar sahislarin kendisini baglayici seyler.Surekli yasadigi seyler ile insanlarin gozleri onunde olunca herkes fikir sahibi oluyor kendince :)
Kiza yuklenmek amacinda degildim aslinda.Bilmiyorum sevemedim bir türlü Benim fikrim onunda umrunda olmazdi herhalde :)
Ama ikisininde ozel hayati yasayisi cok dogru gelmiyordu bana.Kendimce yorumum da bu yonde oldu.
Acun icin harcadigi paralarin cok da umrunda oldugunu ben de dusunmuyorum:) Ama tirübünlere oynadigi kesin.Bir insanin bitecegini bile bile paravan evlilikler yapmasi birilerine yaranmak icin oldugunu dusunuyorum :KK66:
Sonuc olarak soyledigin gibi sayfalarca tartissak bos.Onlarin yasantisi,onlarin dunyasi.Ama bazi bunyelere iyi gelmedigi ve iyi örnek olmadiklari kesin.
Goz onunde yasayan insanlarin daha duzgun yasamasi gerektigini dusunuyorum.
Yorumum buna istinadendi :)

Ya ne gay ilişki yaşayan ünlü erkeklerin evinin erkeği, aile babasına döndüğünü, zamanında eskortluk yapan ünlü kadınların şimdinin hanımefendisine dönüştüğünü falan bilseniz... Bu gördükleriniz cidden hiçbir şey yani. Alan memnun, satan memnun, sizin üüfff dediğiniz para adamın bir günde harcadığı para oluyor. Aylık 125 bin lira ne yani 23 bin dolar falan, Şeyma'nın o fiyata aldığı çantası vardır. Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı. :)

Ya ne gay ilişki yaşayan ünlü erkeklerin evinin erkeği, aile babasına döndüğünü, zamanında eskortluk yapan ünlü kadınların şimdinin hanımefendisine dönüştüğünü falan bilseniz... Bu gördükleriniz cidden hiçbir şey yani. Alan memnun, satan memnun, sizin üüfff dediğiniz para adamın bir günde harcadığı para oluyor. Aylık 125 bin lira ne yani 23 bin dolar falan, Şeyma'nın o fiyata aldığı çantası vardır. Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı. :)
Kızın 200 milyarlık saati var ya

“Ne alican ne cagatay bunlar just sexx esas olay seyma’nın cok zengin fransız bir sevgilisi var
Adam dubai’de is yapıyor

Seyma’ya Miami’de ev almıs adam. Acun baska birinin varlıgını ogrenince Seyma’yla konusma yapmıs, ama Seyma yine dinlemeyip Dubai’ye gitmiş. Elinde ki koz da Deren kozu. Sonra bosanmaya karar veriyorlar olay Cagatay olayı diil yani. Seyma 140 bin istemis aylık 125 de anlasmıslar. İstdaki 5 katlı ev range rover miami’deki ev

Burning man’de tanısmıslar adamla şimdide baska bi yerden info geldi”

Üstteki yazılar whatsapp gruplarında dolaşıyor akşamdan beri

Istanbul'da radyo sinema tv okuyup suan bu meshur magazin dunyasinin icinde calisan arkadasim var ayni soyledigin gibi.Hicbir sey gorundugu gibi degil.
"Tatli tatli insanlara aktarma cabasindan baska bir sey degil elimize ne goruntuler geliyor bir yayinlasak yer yerinden oynar diyor.Tabiki is ahlaki geregi hepsi kendi icinde bir sir küpü olmus.

“Ne alican ne cagatay bunlar just sexx esas olay seyma’nın cok zengin fransız bir sevgilisi var
Adam dubai’de is yapıyor

Seyma’ya Miami’de ev almıs adam. Acun baska birinin varlıgını ogrenince Seyma’yla konusma yapmıs, ama Seyma yine dinlemeyip Dubai’ye gitmiş. Elinde ki koz da Deren kozu. Sonra bosanmaya karar veriyorlar olay Cagatay olayı diil yani. Seyma 140 bin istemis aylık 125 de anlasmıslar. İstdaki 5 katlı ev range rover miami’deki ev

Burning man’de tanısmıslar adamla şimdide baska bi yerden info geldi”

Üstteki yazılar whatsapp gruplarında dolaşıyor akşamdan beri
Deren Acun ilişkisi doğeu mu yani ?

Şeyma Çağatay ve alıcanla sadece cinsellik için takıldı.esas baska sevgilisi var yani bu gerçek mi ?

Istanbul'da radyo sinema tv okuyup suan bu meshur magazin dunyasinin icinde calisan arkadasim var ayni soyledigin gibi.Hicbir sey gorundugu gibi degil.
"Tatli tatli insanlara aktarma cabasindan baska bir sey degil elimize ne goruntuler geliyor bir yayinlasak yer yerinden oynar diyor.Tabiki is ahlaki geregi hepsi kendi icinde bir sir küpü olmus.
Benimde var medya Sektöründe çalışan bir arkadasım. O evliliklerin çoğunun Göstermelik Olduğunu söylüyor.

Şimdi benim ilgilendiğim işin cafcaflı kısmı. Şu an koskoca bir nesil hanım kızımız gibi kolay yoldan zengin olmaya özenecek; evli ve zengin adamlardan hamile kalmaya falan çalışacaklar. "Ooohh hamile kalsam, karısından boşatsam evlensem sonra kendim de boşansam nafaka yesem" diye düşünen sürüyle genç kız... Hatta buralarda nefret döken bazı insanların içten içe Şeyma'ya özendiklerine dahi eminim o yüzden ben daha çok işin ilerisini merak ediyorum.

Acun beyin eski karisi ne mutludur simdi kadinin icinin yaglari erimistir eeee şeymacim yuva yikanin yuvasi olmaz diye boşa dememiş büyüklerimiz gerci acun evlilik umrunda değil akilli kadinsin yaptin çocuğu bastin nikahi kaptin şöhreti gömdün paralari actin cafeni hooop bas tekmeyi iş bitti acun bey ve melisaya yazik oldu sen amacina ulastin

Şimdi benim ilgilendiğim işin cafcaflı kısmı. Şu an koskoca bir nesil hanım kızımız gibi kolay yoldan zengin olmaya özenecek; evli ve zengin adamlardan hamile kalmaya falan çalışacaklar. "Ooohh hamile kalsam, karısından boşatsam evlensem sonra kendim de boşansam nafaka yesem" diye düşünen sürüyle genç kız... Hatta buralarda nefret döken bazı insanların içten içe Şeyma'ya özendiklerine dahi eminim o yüzden ben daha çok işin ilerisini merak ediyorum.
Diyoruz ya özenmek,özenti.
Boyle seyleri insanlarin gozune soka soka.Normallestirdik,yozlastik bildigin.
Sosyal medya,magazin artik fazlasiyla insanlarin aleyhine isliyor.
Insanlar bu kavramlari daha once de biliyordu ama "ozenmek" dedigimiz olayla daha da genis alanlara yayildi.
"Zengin bir adam bulup kapak atayim diyen kadinlar yuzunden malum sozlukler doldu tasti.Onlar cok mu masum tabiki degil :)
Anlayacagin paradoks giriyorsun cikamiyorsun.Ben derinden girdim yine. :)
Zamanla cok sey cikar bu cift hakkinda fazla fazla.Bu isin ekmegini yerler magazinciler her turlu.
Hayirlisi artik. :)

Adi kadinlar klubu olan bir platformda millet seymayi gommuste gommus. Acuna laf yok. Sadakat evli olanin sorumlulugudur. Bir evlilikte aldatma varsa bu sadakat sozu veren kocanindir. Ha seyms umrumda mi degil. Bildirim gelemse bosandiklarindan haberim yoktu. Gerci evlendiklerinide bilmiyordum. Neyse.

Adi kadinlar klubu olan bir platformda millet seymayi gommuste gommus. Acuna laf yok. Sadakat evli olanin sorumlulugudur. Bir evlilikte aldatma varsa bu sadakat sozu veren kocanindir. Ha seyms umrumda mi degil. Bildirim gelemse bosandiklarindan haberim yoktu. Gerci evlendiklerinide bilmiyordum. Neyse.
iyi ya acun kotu madem şeyma yüz vermeseydi ben de bir kadınım başkasına yaşamak istemedigim i yaşatmamalıyım deseydi. Ayrica kimse acunu iyilemiyor..
Seyma gibi sürüyle evli zengin erkek avcisi kadin var bu yadsinamaz bir gercek bizler boylelerini kadin erkek farketmez gommeliyiz ki azcik edep takinilsin..

Ee kadın kadının kurdudur diye Boşa dememişler :KK66:

X