- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
İçeriden bunun dedikodusunu almış birisi olarak yazıyorum, boşuna yormayın güzel zihinlerinizi bu insanlar için. Kendilerinin ne zaman evlenecekleri de, ne zaman boşanacakları da belliydi aylar öncesinden. Hanım kızımız üzerine yapışan "kötü sıfattan" bir an evvel kurtulup en azından "eski eş" statüsüne geçmek ve kızına (ve kendine tabii ki) maddi manevi güvence sağlamak istedi. Karşı taraf da bunu onayladı, göstermelikten kısa bir evlilik yaşayıp boşandılar. İbrahim Tatlıses'in eski eşlerine yaptığı gibi düşünebilirsiniz. Kızımız zaten evliliğe uyumlu birisi değil, hoş anne olmaya da değil bence yani her insanın içinde anaçlık duygusu yok kızının annesinden ziyade uçarı ablası gibi. Single mom olarak takılır; tekrar evlenmek yemez çünkü para gider. Muhtemelen bu tarz yaşam stilini sürdürmeye devam edecektir eskisi kadar sınırsız olmasa da. Beyefendinin de 4. evlilik haberini duyarsınız ilerleyen zamanlarda.
Eyyorlamam bu kadar.
Survivor a Şeyma yı getirip maç yaptırdı , yarıştırdı . Dominikten çıkmıyordu Şeyma , gittiği festivallere Oğulcan la gidiyordu . Gazetelerde resimleri vardı hep beraber .
Oğulcan Acun la çok içli dışlı bildiğim kadarıyla .
Madem göstermelik bir evlilikti neden o kadar harcama yapıldı düğüne ? Hiç normal değil , onca paranın sırf bir yalan için harcanmasına Acun nasıl razı oldu ? Bilemiyorum çok açık nokta var gibi belki Acun için mecburi bir evlilikti ama bitiş tarihi belirlenerek başlanmış olduğu biraz düşük ihtimal sanki . Ya da ben fazla körüm