Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

bu habere önce şok oldum sonra ohhh dedim acunada seymayada oh olsun acun eşini hiç düşünmeden senelerce kandırıp aldattı diğeri de evli olduğunu bile bile nispet fotoğrafları atıp durdu mutlu olacaklarını sandılar ama yanıldılar o kadının ahı ikisinede kalmaz birde seymayı takıp edenleri anlamıyorum mahalledeki,ayşe fatma böyle bişey yapsa yerden yere vururlar ama iş ünlü birine geldi mi takipler beğeneler anlam veremiyorum yani

Ne alakası var Şeymanın konuşarak eline birşey geçmez ki.Asıl susarak , Acuna itaat ederek ömür boyu bir gelir kapısı sağlamış olacak.

Acunun akli fikri yok mu? Avciya av olmasaydi. Istemese olmazdi. Sanki tek zengin acun mu? Dunyanin sayili zengini mark evli mutlu cocuklu yasiyor onun pesinde yokmudur zengin koca avcisi? Hep tiriskadan hikaye bu zengin koca avcisinin agina dusmus masum koylu olaylari.

Hiiimm,tüm yazilanlari okudum.
Çikardiğim sonuç: paradan korkmayanlar cesur ve özgür oluyormuşşş...

Uleyyn sayisal loto iki kere devretse oynamaya korkuyorum-ya bana çikarsa,300-500 bin lira.tum mafya,yankesici,hirsiz,madde bağimlisi peşime düşer,zarar verirler,huzurumu kaçirirlar- fakir ruhlu,fakir cüzdanli işte,ne olacak...
Tuuuu bana.millete bak.birde korkmadan diyar diyar dolaşiyilerr
Ben sokağa cikarken bile alyansimi sakliyorum ki biri gelip parmağimi koparmasin.
Duyun lan yankesiciler.gucunuz biz fakirlere yetiyor.

Neyseee masal bitmiş.uç elma düşmüş.birini az önce ben yedim.
Herkesin hayati kendine.ölünce herkese birkariş toprak yetiyor.
Bu dunyada herkes keni rolunu oynuyor ve birgun perde kapaniyorr.

Azicik aşim kaygisiz başim.
O ses te Beyaz coştu.adam nihayet gulduren espiriler yapmaya başladi.(hemşom olur iki taraftan da) ne alakaysa yazdim iste.bosverinnn

oh olsun beter olsun. Zeynep hanıma acımayana ben hiç acımam. Etme bulma dünyası işte! Boşanma duygusu ne demekmiş gördün. İki sene önce attığı snap'i hala unutmadım. Nefret ediyorum bu kadından.
not: yapılan anlaşmanın süresinin bitmesidir. Bunların evliliği sahteydi zaten.

Son düzenleme:
Zaten düğünden de belli olmuyor muydu birbirine uygun olmadıkları.
Acun emekli yaşlı amca modunda, Şeyma 20' lik ponçik kız gibi takılıyordu.
Er geç bu boşanma olacaktı, düğünle kirlerinin, ayıplarının üstünü sıvadılar sadece.

Bu aralar aldigim en iyi haber sanirim bu :)

Herkes kiskanclik yapma diyordu ama hayir onun yaptigi sey yasamak degil , nispetin dibine vurmak cocuk evrimini tamamlamamis bide gitmis cocuk yapmis :)
Eminim iddalarin hepside dogru yoksa acundan kolay bosanirmiydi seyma. Mumkun degil. Nasil pusmuştu sesi cikmiyordu.

bir sonraki evlilik kiz hamile oldugu icin dimi?

ablacim sen kendi yazdiginla çeliştin yalniz. Neyse caniim. İnanin tek zengin acun degil. İlla zengin olmasi farketmez. Evli erkeklere takan cok kadin varr. Eger bu benim cevremde de olmuşsa ki en az 2 tane taniyorum ama muhabbetim yok bu cok yaygin demektir. Allah hidayet versin. Herkes yuvasinda mutlu olsun.

Son düzenleme:
yahu Ali ismi olan zengin mi oluyor.
Ali ağaoğlu
Ali Koç
Ali acun ılıcali...
Alican ulusoy..
o zaman zengin olmak istiyorsaniz oğlunuza ALİ koyun

melisa ya neden yazık olsun acun bu kızla evlenicem diye bpşanırken öbür kızlarıda aynı şeyleri yaşamadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…