Ne alakası var Şeymanın konuşarak eline birşey geçmez ki.Asıl susarak , Acuna itaat ederek ömür boyu bir gelir kapısı sağlamış olacak.şimdi boşanma sonrası açıklamaya baktım.acun kıvırıyor şeymanında suçluymuş gibi bir hali var.kendinede emin olsa konuşurdu çen çen.direk açıklama acundan. belliki çok kızgın.ama gülümsüyür belli etmeden.
iyi ya acun kotu madem şeyma yüz vermeseydi ben de bir kadınım başkasına yaşamak istemedigim i yaşatmamalıyım deseydi. Ayrica kimse acunu iyilemiyor..
Seyma gibi sürüyle evli zengin erkek avcisi kadin var bu yadsinamaz bir gercek bizler boylelerini kadin erkek farketmez gommeliyiz ki azcik edep takinilsin..
İçeriden bunun dedikodusunu almış birisi olarak yazıyorum, boşuna yormayın güzel zihinlerinizi bu insanlar için. Kendilerinin ne zaman evlenecekleri de, ne zaman boşanacakları da belliydi aylar öncesinden. Hanım kızımız üzerine yapışan "kötü sıfattan" bir an evvel kurtulup en azından "eski eş" statüsüne geçmek ve kızına (ve kendine tabii ki) maddi manevi güvence sağlamak istedi. Karşı taraf da bunu onayladı, göstermelikten kısa bir evlilik yaşayıp boşandılar. İbrahim Tatlıses'in eski eşlerine yaptığı gibi düşünebilirsiniz. Kızımız zaten evliliğe uyumlu birisi değil, hoş anne olmaya da değil bence yani her insanın içinde anaçlık duygusu yok kızının annesinden ziyade uçarı ablası gibi. Single mom olarak takılır; tekrar evlenmek yemez çünkü para gider. Muhtemelen bu tarz yaşam stilini sürdürmeye devam edecektir eskisi kadar sınırsız olmasa da. Beyefendinin de 4. evlilik haberini duyarsınız ilerleyen zamanlarda.
Eyyorlamam bu kadar.
ablacim sen kendi yazdiginla çeliştin yalniz. Neyse caniim. İnanin tek zengin acun degil. İlla zengin olmasi farketmez. Evli erkeklere takan cok kadin varr. Eger bu benim cevremde de olmuşsa ki en az 2 tane taniyorum ama muhabbetim yok bu cok yaygin demektir. Allah hidayet versin. Herkes yuvasinda mutlu olsun.Acunun akli fikri yok mu? Avciya av olmasaydi. Istemese olmazdi. Sanki tek zengin acun mu? Dunyanin sayili zengini mark evli mutlu cocuklu yasiyor onun pesinde yokmudur zengin koca avcisi? Hep tiriskadan hikaye bu zengin koca avcisinin agina dusmus masum koylu olaylari.
ikinci kim kardashian modeli şeyma şubaşi.. eski eşiyle ayrılırken gündemden düşmemiştiBelki de reyting için ayrıldılar
hayır degilAlicanla Çağatay kardes mi
acunun diğer ismi AliYanlış kişiye oynamış o zaman keşke başta Aliye oynasaydı ama Acun denk gelmiş :))
Ali de çok egolu birine benziyor ama
yahu Ali ismi olan zengin mi oluyor.
Ali ağaoğlu
Ali Koç
Ali acun ılıcali...
Alican ulusoy..
o zaman zengin olmak istiyorsaniz oğlunuza ALİ koyun
dünyanin en zengin ismi Aliymiş.kayınpederimin adı Ali ama gönlü zengin kendi züğürt :)
melisa ya neden yazık olsun acun bu kızla evlenicem diye bpşanırken öbür kızlarıda aynı şeyleri yaşamadımı?Acun beyin eski karisi ne mutludur simdi kadinin icinin yaglari erimistir eeee şeymacim yuva yikanin yuvasi olmaz diye boşa dememiş büyüklerimiz gerci acun evlilik umrunda değil akilli kadinsin yaptin çocuğu bastin nikahi kaptin şöhreti gömdün paralari actin cafeni hooop bas tekmeyi iş bitti acun bey ve melisaya yazik oldu sen amacina ulastin