Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

İçeriden bunun dedikodusunu almış birisi olarak yazıyorum, boşuna yormayın güzel zihinlerinizi bu insanlar için. Kendilerinin ne zaman evlenecekleri de, ne zaman boşanacakları da belliydi aylar öncesinden. Hanım kızımız üzerine yapışan "kötü sıfattan" bir an evvel kurtulup en azından "eski eş" statüsüne geçmek ve kızına (ve kendine tabii ki) maddi manevi güvence sağlamak istedi. Karşı taraf da bunu onayladı, göstermelikten kısa bir evlilik yaşayıp boşandılar. İbrahim Tatlıses'in eski eşlerine yaptığı gibi düşünebilirsiniz. Kızımız zaten evliliğe uyumlu birisi değil, hoş anne olmaya da değil bence yani her insanın içinde anaçlık duygusu yok kızının annesinden ziyade uçarı ablası gibi. Single mom olarak takılır; tekrar evlenmek yemez çünkü para gider. Muhtemelen bu tarz yaşam stilini sürdürmeye devam edecektir eskisi kadar sınırsız olmasa da. Beyefendinin de 4. evlilik haberini duyarsınız ilerleyen zamanlarda.

Eyyorlamam bu kadar.

İçerden mi aldınız haberi ?
O zaman Planlı evlilik sona erdi.
Aldatma falan yok yani ?
Hala sevgililer mi peki ?

Ben de bu tespiti yapmıştım kendimce.. Hani Melisoş evlilik dışı sıfatında degil de bosanmis anne-baba cocugu oldu simdi..

İçerden mi aldınız haberi ?
O zaman Planlı evlilik sona erdi.
Aldatma falan yok yani ?
Hala sevgililer mi peki ?

3. soru için bir şeyler duydum ama burada yazmak istemem. İlişkileri boşanmanın evvelinden bitmişti zaten tabi ki sevgili falan değiller, herkes kendi yoluna artık.

Ben de bu tespiti yapmıştım kendimce.. Hani Melisoş evlilik dışı sıfatında degil de bosanmis anne-baba cocugu oldu simdi..

Aynen öyle.

Eski yorumumda benzer birsey yazdim.
Bende ayni seyi dusunuyorum. Seyma metres unvanindan kizlarida evlilim disi sifatindan kurtulsun diye evlendi Acun.

3. soru için bir şeyler duydum ama burada yazmak istemem. İlişkileri boşanmanın evvelinden bitmişti zaten tabi ki sevgili falan değiller, herkes kendi yoluna artık.

Aynen öyle.
Aldım ben cevabı :)
Şeyma kökenli değil mi ?

Aynen öyle.
Aldım ben cevabı :)
Şeyma kökenli değil mi ?

Ben de oyle dusunuyorum Astoria'cigim
Seyma hanim'in vur patlasin cal oynasin halleriyle zaten bir evlilik,yuva yurutme cabasi olmadigi okadar belliydi ki.Her daim hayatini yasadi sanki hersey daha once yazilip verilmis gibiydi önüne.Her türlü kendisine yatirim yapti fenomenlige oynadi ve tamamen tadini cikardi.
Bosanma sonrasi ne kadar rahatti hanimefendi :) Formalite icabi insan bir üzülüyormus gibi yapar yani.
Neden evlensin ki? Zaten bir arada kalip dogru zaman mi gecirdiler her seyleri göstermelikti.Yalniz basina,acundan akan paralarla gununu gun eder yine gezer yine tozar.
Beraberliklerinde karsilikli sadakat icerisinde olduklarini dusunmuyorum ben.Çok bile evli kaldilar aslinda.
Bu ünlü insanlarin yasadigi cok seyler insanlara o kadar renkli anlatiliyor ki..Aslinda altinda cogunda zaman dram veya igrenclikler almis basini gitmis oluyor.
Biz de izliyoruz iste.Sonucta cark donuyor ve herkes kendince kazancli cikiyor.

Diğeri de mutluydu, bir kıza yüklenme :) Yani iki taraf da halinden memnun, Acun da vah vah giden paralarıma falan demiyor aslında onun için giden para sizin gözünüze battığı kadar çok bile değil. Kızına 125 binden fazlasını yapacağından da eminim. Acun Ilıcalı'nın özel hayatını bilmem o beni ilgilendirmez ama iş ahlakını çok severim. İyi niyetlidir, yanında çalışanlara gerçekten insan gibi davranır, hak hukuk bilir. Yedirmeyi içirmeyi seven bir insandır. Dediğim gibi özel hayatını bilmem, beni ilgilendirmiyor da. Benim hayatım da başkasına ahlaksız gelebilir, burada bana ahlaksız dese birisi "Ne diyorsun sen" diye mahvederim onu. Doğal olarak herkesin ahlak anlayışı bir yerde kendine, ona karışma hakkına sahip değilim. Alan memnun satan memnun yani burada 50 sayfa tartışacak bir şey yok; gayet de planlı bir şekilde boşanıp evlendiler. Bazı yerlerde acayip komik yorumlar okudum, Acun ağlamışmış da etmişmiş de böyle bir şey yok.

Ben Şeymanın hafiften bi üzüldüğünü düşünüyorum ama öyle hissettim bilmiyorum belki de yanılıyorum da hatırlasanıza evlilik cüzdanını eline aldığında gözleri parlıyordu resmen.

Ama en anlaşamayan çiftlerde bile ayrılırken bir hüzün yok mudur ?
Ben onu hissettim. Bilmiyorum belki de vedalaşmanın verdiği hüzün. Bir burukluk hissettim ben ikisinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…