Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Bu yuva yıkanın yuvası olmuyor muhabbeti bu ilişki için boş biraz.Tüm ülke olarak biliyoruz ki şeyma acunun parası için evlendi.Ha acun bu kadar parası varken milyon kat iyisini bulurdu o ayrı.

Şeyma daha çok genç zaten evcimen bi kadın da değildi hiçbi zaman olmadı da.Cebini doldurunca hayatını garantiye alınca napsın ki acunu.Ben olsam ben de boşarım madem para için evlendim.

acun ve şeymanın sonuna bakmak lazım yani şuan şeyma tazminat nafaka vs aldı acunda hâla para basıyor olabilir ama 5 -10 yıl yada daha ileriki dönemlere bakmak gerekiyor
Mesela Mehmetali erbil ibrahin tatlıses vs .gibi adamlar paylaşılamıyordu şimdi ikiside yalnız ve hasta herşeylerini kaybetmek üzereler

Ben ilahi adalete çok inanırım şimdi kaybetmiş görünenlerin eninde sonunda kazanacaklarına
ve intikam vs almadan terkeden ,aldatan ,zulmedenin biteceğine.

Şahsi fikrim şu boşanmak için evlendiler.çünkü zaten 8 senelik birliktelikileri var belki daha fazla (bilgim yok) kanun önünde haklarını verebilmek için acun evlendi şemayla olay bu bence.çocuk falan var çünkü

Bence Şeymanın da günahını almayayım ama kaçamakları vardır. Çünkü o festivaller partiler vs illa ki şeymaya asılan isteyen vs olmuştur Şeyma da Karşılık vermiştir belki de

Bende inanıyorum Dünya'nın doğal bir adaleti var.
Bak Mehmet Ali de o kadar kadının ahını Aldı şimdi ölemiyor bile İbrahim Tatlıses desen o da Kadınları vurduruyordu hatırlıyor musun o da yapayalnız.

Şimdi de yine sevgili modunda takılırlar mı diyorsun

Çok bile sürdü.Şeyma ne kaybedecekki.Eviydi,arabasıydı,parasıydı,işyeriydi.Alacağını aldı zaten.E ortak çocuğu da var.Gezmeye,para yemeye devam eder.

Fatma Girik Memduh Ün var onlarda çocuk yok ama Fatma girik seviyordu
Şeyma sonradan görme gibi çok insanların gözüne soktu kendini

Erkek ne yapsa elinin kiridir oluyor nedense ama ikisi de aynılar.
Şey geldi aklima, UTC'de (dizi ) kadin nikah dışı cocuk sahibi olunca kiniyorlar, kadinin çocuğunun babasinin herkesin ustun gordugu, hayran oldugu birinin olduğunu ogrenince bu kez kadini bi tebrik etmedikleri kaliyor, "ne akilli, sansli" moduna geçiyorlar.. Ikiyuzlu namus ve ahlak anlayisi iste..

Aynen bizim ülkenizde de hakim olan Anlayış işte. Şeymayı herkes eleştirir ama milyonlarca takipçisi var taklit edeni var. Aynı hesap.

Aynen bizim ülkenizde de hakim olan Anlayış işte. Şeymayı herkes eleştirir ama milyonlarca takipçisi var taklit edeni var. Aynı hesap.
Arsiz, yuzsuz, ahlaksiz kadini "temiz kalpli" yaptilar basimiza o yardakçı boş tayfa..
Zeynep Ilıcalı da ayni snap'i atsa keske "boşandılar" diye ama yapmaz.. Yakismaz evet ama Şeymoş mor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…