- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Çok adilik yaptılar ona ya,nispet gibi boy boy resimler yayınladılar. İlahi adalet.O kadın Acun 5 parasızken yanındaydı,Acun'un genç sevgili aramasıyla olaylar karıştı zaten. Neyse iyi oldu Zeynepte bir oh çeksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok adilik yaptılar ona ya,nispet gibi boy boy resimler yayınladılar. İlahi adalet.O kadın Acun 5 parasızken yanındaydı,Acun'un genç sevgili aramasıyla olaylar karıştı zaten. Neyse iyi oldu Zeynepte bir oh çeksin.
Ben kusurlu olan taraf kadınsa alamıyor diye biliyorum.Hakim nafaka ıcın aldatmaya bakmaz, kadın sgk calisan ise nafaka alamaz veya bag kur. Seymanın cafesı var ısı var yani, nafaka alamaz zaten
Hee tabii tabiiBen hep Ali diye biliyordum ya.
Bu arada tamam Alican sana inandık,o yüzden öyle samimi samimi dans ettiniz.
Yanlış kişiye oynamış o zaman keşke başta Aliye oynasaydı ama Acun denk gelmiş :))Evet ikisiyleymiş.
Kadın zaten taa liseden beri saplantılıymış Ali Ulusoy'a.
Evet Şeyma'yla ilişkim var diyecek hali yoktu,neden açıklama yapma ihtiyacı duydu o zaman merak ediyorum.Hee tabii tabii
Ali Şeymanın eski tipine bakmazdı,o zamanlar sıradan bir kızdı,Acunun ilgisi Şeymaya tatlı geldi.Yanlış kişiye oynamış o zaman keşke başta Aliye oynasaydı ama Acun denk gelmiş :))
Ali de çok egolu birine benziyor ama
Şimdi bi daha zor bulur o şanı şöhreti.Acun Şeymayı her yerde korudu yahu Acunu seviyorum ben gerçekten babacan bir adam. Ama Şeyma kıymet bilemedi.
Istese alır ya Kocası verdikten sonra o ona engel değilHakim nafaka ıcın aldatmaya bakmaz, kadın sgk calisan ise nafaka alamaz veya bag kur. Seymanın cafesı var ısı var yani, nafaka alamaz zaten
Evet öyle,artık bir giydiğini bir daha giymemezlik yapamaz.Şimdi bi daha zor bulur o şanı şöhreti.
Bügünde üstünde son attığı fotoda mahkemeye giderken giydiği Tişört ve kot var
Suçlu psikolojisiEvet Şeyma'yla ilişkim var diyecek hali yoktu,neden açıklama yapma ihtiyacı duydu o zaman merak ediyorum.
Zeynepte sapıttı. Onun da psikolojisi normal değil benceO kadın Acun 5 parasızken yanındaydı,Acun'un genç sevgili aramasıyla olaylar karıştı zaten. Neyse iyi oldu Zeynepte bir oh çeksin.
Bakarsın Acun buna geri dönmeye Çalışır belli mi olurBişey diyim mi?
Ben çok beğendim çok hoş bi kadın işinde gücünde helal olsun :) acun derdine yansın
Ama Hazıra dağ dayanmaz yine nafaka kazım onaBen kusurlu olan taraf kadınsa alamıyor diye biliyorum.
Ama çocuk için alıyor.
Gerçi Şeyma tazminatı ve evleri aldı,nafakaya çokta ihtiyacı yok artık.
Alican şeymayla takılır sadece ileri gitmez.Ali Şeymanın eski tipine bakmazdı,o zamanlar sıradan bir kızdı,Acunun ilgisi Şeymaya tatlı geldi.
Zaten öyle çapkın playboy Alican.
Daha evlenmez deEvet öyle,artık bir giydiğini bir daha giymemezlik yapamaz.
"Çok parasızlık annecim"
Herkezin bildiği gıybet mi oluyor sizceGıybet in dibine vurdunuz
Ayda 2 milyon mu ??Evlendikten sonra bi roportajinda bizim acunla aramiza kimse giremez demisti bir bag var demisti. Hadi kurmaca evlilik bence de oyle de niye boyle buyuk laflar bile bile edersin dimi. Evlendi kizin adını kurtardı çocuk var diye acun düğünde de belliydi zaten nasıl evlendiği resmen şeyma tek başına evlendi aman herşey ortada. Hayır ayda 2 milyon harciyormus şeyma o zaman verilen nafakadaki 10 milyon ona hayatta yetmez. Aylık da 125 bin mis nasıl gidecek bu kız börningmene
Malesef bu kadın yeni nesil gold diggerlerin idolü oldu bileTV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.
Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama:
“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”