Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı...

Zaten formalite olan baskılar sonucu olan bir evlilikti
Amaç metresi metres olmaktan çıkarıp yasallaştırmaktı hiç değilse evlendi boşandı dedirtmek artı Acun un onu iyi gösterme çabaları falan filan sonu belli hikayeydi yani

Zaten formalite olan baskılar sonucu olan bir evlilikti
Amaç metresi metres olmaktan çıkarıp yasallaştırmaktı hiç değilse evlendi boşandı dedirtmek artı Acun un onu iyi gösterme çabaları falan filan sonu belli hikayeydi yani
Aynen ben de böyle dedim.

AB den ayrılan İngiltere AB'ye, 39 milyar sterlinlik "boşanma tazminatı" ödeyecek. Şeyma’dan ayrılan Acun ise Şeyma’ya 10 trilyon tazminat ve aylık 125 bin nafaka ödeyecek.

Istedigi kadar tazminat alsin oyle miami ler vs artik ruyasinda gorur her sene.
Hazira dag mi dayanmis?
Palyaco gibi gittigi Nevada'daki burning man festivali yerine Silivri yogurt festivaline gider artik.
Acun ayrildigi icin resmen rahatlamis gorunuyordu da o seyma resmen mumya gibiydi, saci basi dagnik.
Ne diyelim yuva yiktin yuvan mi olcak?

Programa gel dşye de hatta acın dşyor değil mi ısrarcı oluyor
Lisede tanısmak ıcın seyma atak yapıyor aslında acun degil, yalnız bence seyma estetik yokken de guzeldı kabul edelim ki o donemde oyle populer bir kızmıs sadece tek takıntısı acun degılmıs, yelpaze zengin erkekler. Cok karısık yazmısım yanlıs anlasılmıs. Daha sonra programa cagıran acun ılıskıye ikna edende acun bende oyle dusunuyorum ama hamilelik sonrası seymanın planları tabı kı

Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Vurduğun yerden vurulursun demişler. Küçük kız için üzüldüm sadece.

ama öyle ama böyle...kızı çok tatlı çok sevimli maşallahhhhhh...acunun diğer kızlarıda öyle cin gibi ve çok sevimliler

X