• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Actigim konulari nasil silebilirim?

maybe_

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
407
252
103
Arkadaslar sitede yeniyim..Actigim konulari nasil silebilirim? Yardim lutfen

Merhaba
Açtığımız konular silinmiyor:50: sadece kapatmak istediğiniz konular kapatılıyor:31:Tekrar yorum yazılmıyor:34:

:40:Bu yazı mesaj yazdığımız ve konu açtığımız sayfanın üst kısmında yazıyor:34:

Oldu, tesekkurler :)

Merhaba
Açtığımız konular silinmiyor:KK50: sadece kapatmak istediğiniz konular kapatılıyor:KK31:Tekrar yorum yazılmıyor:KK34:

:nazar:Bu yazı mesaj yazdığımız ve konu açtığımız sayfanın üst kısmında yazıyor:KK34:
yardımcı olurmusunuz bende bazı konuları sılmek ıstıyorum

Sayın duaam,
yasal sorumluluklarımız ve site kuralları gereği konu, mesaj, fotoğraf vb hiçbir paylaşımınızı silemeyiz yasaktır.
Konularım kapatılsın demişsiniz ama Bir Derdim Var bölümü dışındaki bölümlerde açılmış konular konu tekrarı vb olmadığı sürece kapatma işlemi yapılmaz.
Bu sebeple konu kapatma talebinizi gerçekleştiremeyeceğiz maalesef.

Sayın duaam,
yasal sorumluluklarımız ve site kuralları gereği konu, mesaj, fotoğraf vb hiçbir paylaşımınızı silemeyiz yasaktır.
Konularım kapatılsın demişsiniz ama Bir Derdim Var bölümü dışındaki bölümlerde açılmış konular konu tekrarı vb olmadığı sürece kapatma işlemi yapılmaz.
Bu sebeple konu kapatma talebinizi gerçekleştiremeyeceğiz maalesef.
HESAP KAPATMA NASIL OLUYOR

Back