Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
valla yaptım az önce ben. banyo yaptıktan sonra yüzüm çok gerildi. evigen ve bepanthenei karıştırıp yarım saat beklettim. vıcık vıcık yağlı bir şey oldu. sonra ılık suyla duruladım ve havlu kağıtla kuruladım. hala bazı yerler yağlı kaldı gibi ama yüzümdeki gerilme devam ediyor.

Evigen ampulle sinamekiyi karıstırıp forumda maske yapıyolar sac uzatmak icin
Bence karıstırma sonra isin yoksa bide tüylerle ilgilen bepantheni direk sür.
Hem evigen ampulun ne faydası varmıs ki

e acnelyse zaten kırısıklıkları yok etmiyor mu:S

kırşıklık yok etmek için demek istemedim. cildi beslemesi açısından dedim. sadece kırışıklık kremlerinde değil pek çok kremde vardır e vitamini. hatta normal gece kreminizin içine bir ampul evigen kırın derler ya hani. ondan yaptım ben de.

hmm ögrendigim iyi oldu belki bigün isime yarar
evt hergün sürüyorum acnelyse hicbir kızarıklık acıda yok sadece cok dökülüyor yüzüm

hmm ögrendigim iyi oldu belki bigün isime yarar
evt hergün sürüyorum acnelyse hicbir kızarıklık acıda yok sadece cok dökülüyor yüzüm

ben iki gecedir sürmüyorum. bugün hala deli gibi gergin. şimdi artık gün aşırı süreceğim. yoksa çok canım yanıyor. pazartesi-çarşamba-cuma süreceğim bir ay kadar. sonra alışınca sıklaştırırım. peki temizleme ve nemlendirme işini nasıl yapıyorsun gün içinde?

ben eskiden yüzümü jelle yıkardım ama simdi tahris olur diye sadece suyla yıkıyorum
sonra acnelyse sürüp yatıyorum
sabah kalkıncada aynı sekilde suyla yıkıyorum bi güzel sonrada bepanthen sürüyorum
pullanmada yok oluyo bepanthen sürünce

ay maşallah canım yaa. hiç öyle aşırı bir tepki vermemiş cildin. ben iki gün çenemin acısından duramadım. hala bile rengi biraz kızarık gibi.

ay maşallah canım yaa. hiç öyle aşırı bir tepki vermemiş cildin. ben iki gün çenemin acısından duramadım. hala bile rengi biraz kızarık gibi.

demek ki senin cildin cok hassasmıs
gün asırı uygulamak güzel cözümkaydirigubbakcemile5

Benim cilt de tam tersi soyulmadı diye bu gün sürdüm dışarı da çıkmıcam zaten diye... Gece yatarken de sürerim gerçi şuan soyulma oldu gene sevindimm =))) 3 gecedir ara vermeden sürmeme rağmen bu gün soyulmamıştı... Ama şimdi soyuluo =) Tabi her cilt farklı hassas olan gün aşırı kullanmalı... Benimde dudağımın tam altı hassasmış baya orası baya uzun kızarık kaldı hala hafif pembelik var ama çok hafif...

iii yapmışsın bişey olmaz zaten bir kaç gündür sürmemiştin sen sanırım, ama çenen hassastı senin oraya sürmemişsindir inşallah... =)

iii yapmışsın bişey olmaz zaten bir kaç gündür sürmemiştin sen sanırım, ama çenen hassastı senin oraya sürmemişsindir inşallah... =)

çenem düzeldi bayağı bir. ben de sürdüm oraya da. ama çok çok az sürüyorum gene de deli gibi acıyor geriliyor yüzüm yaa. şimdi çeneye bir de dudaklarımın yanları eklendi hani şu contour mu diyorlar ağızın iki tarafındaki izlerin üstü. oradan burnuma doğru feci bir gerilme var.

kızlar ben dün evigen-bepanthene merhem karışımını yüzüme sürmüştüm ya maske olarak. dün gece acnelysei de sürdüm. bugün hem tahriş çok az hem de izlerimde azalma var. sanırım yeni deri oluşumunu hızlandırdı bu maske. isterseniz deneyin siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…