bir şey daha sormak istiyorum sana bu ilaç ilk haftalarda tahriş yapacak soyulma pullanma dökülme olacak, peki uzun zaman içerisinde bu tahrişler azalıyor mu, yoksa hep böyle pul pul bir yüzle mi geziyorsun altı ay boyunca.[/QUOTEöncelikler geç cevp verdıgım ıcın özür dılerım kızlar buaralar temızlık yapıyorduk da fazla ugrayamadım.. şimdi hazırım sorularınızaa =)
tahrıs yapması senın elınde canm az az surersen hıcbsy yapmaz..tahrıs yaptıgınıda aynaya yuzunu yan dön boynunla yuzun farkklı renkteysee anlakı ara vermen gerekıyor..2 gun surme derı kendını atsın..yok canm ne 6 ay boyunca pul pulu bı sure onra soyulma sadece banyo cıkısı olur o da hafıf pul pul halde emın ol..olumunekankayizsmile
çok sevindim buna.... inşallah bir kaç haftada şiddetli soyulmalar geçer. :)))
canm lıfle yuzunu daha da tahrıs etme derım ben..elınle ovala zaten sıcak sudan yumusamıs olur cılt.. bırde sanıyorum yuze lıf yapmak gozeneklerı cogaltıyor kızlar dıkkatlı olun..peelıng de bı sure yapma yanı basta sıvılceler azarsa elınden geldıgınce yuzunle ugrasmamaya bak 1 haftaya zaten kuruyup dokuluyor sıvılceler..hatta ılacın yaptıgı da bariz bellı olur..boyle agrılı vee sert ucu olan sıvılceler cıkarsa korkmayın
sivilcem çıkmıyor çok şükür.
tabıkı olmaz ama yaglı nemlendrıcıden uzak dur.. bepnten gıbı guvenle onerebılcegım(hatta bepnten tuylenme yapabılır kızlar bunu unutmayın.. )expicial hydro var su bazlı kocman sısesı vee cok yugun fıyatı..yuz ıcın ıdeal bı nemlendrıcı hem doktor onaylı hemencıcık emıyo kurulugu.. ıstersen bı arastr canm
excipial aldım zaten canım acnelyse le birlikte. ama şimdilik daha çok bepanthene sürüyorum.
çok sevindim foruma geldiğine. çok teşekkürler yardımların için. arada paylaşalım deneyimlerimizi. çok sağol tekrar.