Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ya kızlr bu aksam farkettimde benim elmacık kemiklerimin oldugu yerler ve altı sanki bronz allık sürmüs gibi duruyor:S ve kötü gözüküyor önceden böyle degildi sizce onlar soyulup yeni cilt gelcekmi alttan? bide bnm sakaklarımdan alnıma dogru yerlerde leke olustu sanki:S halbuki hic günes görmüyorum ama elimle derisini sürtünce gidiyor bende anlamadım sizede oldumu böyle? gelsomina arkadasıma dedimde rahat rahat bende olunca leke kalcakmı diye korkuyorum sizce kalırmı elmacık kemiklerim ve altındaki yerlerdeki koyu görüntü?

canım benım duyduguma gore akne jellerı suruldugu zamanlarda gunese cıkarken dıkkat etmek lazımmıs koruyucu felan sur

cnm leke kalmaması içi mutlaka dışarı çıkarken güneş kremi sür,bepanthen krem sür ve cildini sadece suyla yıka ki kurumasın,kabuk kabuk olursa hiç dokunma kendi soyulsun.

kızlar acnelyse çok konsantre bir krem ,faydası çok ama dediğim gibi kullanırsanız,ben geçmişte tretin ,acnelyse hepsinden kullandım. fayda da gördümyerimseniben

canm korkma bence o derının soyulmk uzere oldgunun gostergesıdır tahmınımce.. benmde soyulmadan önce hafıf kahve vee boylee yuzumuu sıktımmı buzuk buzuk oluyor yaslılar gıbı... keske tretınle baslasaydınızz ılk once o daha az tahrıs ederdı sonra buna gecerdınız

cnmbu sabah baktmda gecmis o dedigim yerler sadece cok az koyuluk var oda dogal ben dün aksam bepanthen sürüp 1-2 saat sonra üstüne acnelyse sürdüm azcık acı var demistim ya oda gecti gitti bu arada adet dönemim olmasına ragmen hic sivilcem cıkmadııı:dance:

benim çenem hala aynı sayılır. bütün gün çenem bepantheneli geziyorum valla. dün gece acnelyse sürmedim hiçbir yerime. bu gece de süremeyeceğim galiba. çenem tamamen iyileşsin ondan sonra sürerim. bu arada yüzüme de yıkama jeli filan sürmemeye karar verdim. doğrudan suyla yıkayacağım. bir de ben oriflamein bir yüz nemlendiricisinden sürüyorum arada, bepanthene krem de sürüyorum, bir kaç kez de excipial hydro sürdüm. hepsi hafif bir yanma yapıyor ilk sürdüğüm an, bir kaç saniye sonra geçiyor ama. ama en çok excipial hydro yaptı. sizin de öyle yapıyor mu?

Bende excipial hydro almayı düsünüyodum .
Cenen tahris olmadan öncede mi yakıyodu?

Bende excipial hydro almayı düsünüyodum .
Cenen tahris olmadan öncede mi yakıyodu?

çenem tahriş olmadan önce kullanmadım. bu arada tahriş bayağı bir azaldı. bepanthene merhem sayesinde. hatta bugün yüzümün her tarafında hafif hafif bir pullanma var. derim dökülüyor resmen. hem de iki gecedir sürmediğim halde. :))). süper... :dance: çenem haricinde tahriş olan yerim de yok. çeneme iki gece geri kalan yerlere de üç gece üst üste sürdüm. iki gecedir de hiçbir yere sürmüyorum. bu gece de sürmem yarın gece sürerim artık. sonra bir gece sürüp bir gece sürmeyeceğim. hatta şöyle bir programla uygulamayı düşünüyorum:
Pazartesi-Çarşamba-Cuma: süreceğim
Salı-Perşembe-Cumartesi-Pazar: sürmeyeceğim
sanırım en azından başlangıç için bana yeterli olacak. siz ne dersiniz?

kızlar bir de size bir şey daha danışmak istiyorum. bugün banyodan sonra bepanthene merhemin içine evigen ampul karıştırıp bunu yüzüme maske şeklinde uygulamayı düşünüyorum. kalınca bir tabaka şeklinde sürüp yarım saat bekletip sonra temizlemeyi düşünüyorum. sizce nasıl olur?

ben hala kullanıyorum..soyulma yapıyor bende biraz da kızarıklık..gece yatarken kullanıyorum..hergün kullanmayın..2 günde bir falan..nemlendirmeyi unutmayın..

Benim yüzüm soyulmayı bıraktı nedense? Hayır mı değil mi bilemedim şu son 3 gündür her akşam sürdüğüm halde soyulmuyorum... Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim soyulmamasına... Bi de adet dönemim geldi, Acnelyse'e de çok güvendim pasta çikolata ne varsa yedim iki üç sivilcem de çıktı... Bu soyulmamak iii bişey mi normal mi acaba? =S

soyulması tabıkıdaha ıyı cunku cılt kendını yenılıyorr... ama yedıklerımıze yıne de dıkkat etmelıyızz cunkuu acnelyse tam olarak ıcten kurutmmuyor hap gıbı.. cıkmak ıcın hzrlananaları tetıklememek lazım =))

Evet ya kendimi tutamadım =))) Ne zamandır yediklerime deli gibi dikkat ediyorum, Acnelyse var nasılsa çıksın kurutur die düşündüm tıkındım baya =)) Ama neden soyulmuyorum acaba onu anlamadım...

Valla ben suan dökülüyorum görseniz yüzümü heryer pul pul oldu dökülüyo derim
Ben böylesinin daha iyi oldugunu düsünüyorum nemlendiricide sürmüyorum evdeyim diye acıda yok sanslımıyım ne

kızlar sorularımı görmediniz sanırım. bi bakabilir misiniz?

Evigen ampulle sinamekiyi karıstırıp forumda maske yapıyolar sac uzatmak icin
Bence karıstırma sonra isin yoksa bide tüylerle ilgilen bepantheni direk sür.
Hem evigen ampulun ne faydası varmıs ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…