Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sımdı baslasan hazırana kadr buyuk olcude ıstedıgın sonuca ulasmıs olursun ve yazında haftada 1 veya 2 defa surersende bol gunes kremıyle sorun aysayacagını sanmıyorum
krem canm merhem sıvılcelerı arttırbılır
peki acnelyse kullandığımız süre boyunca kozmetik olarak yüzümüze ne uygulayabiliriz ne uygulayamayız? mesela ben çok fazla peeling etkili şey kullanıyorum. l'oreal pure zone'un peelingli yıkama jelini kullanıyorum. sonra banyoda küçük kabak lifi diskiyle ovuyorum yüzümü. her banyodan sonra soyulan maske yapıyorum. sizce acnelyse kullanırken bunları yapmaya devam etsem ne olur?
en iyisini tubakt bilir ama bence acnelyse kullanacagın anda tahris olacagı icin sadece yıkama jelini kullan hem ölü deriyi atarsın hemde temizlersin digerleri biraz fazla gelir gibi..
bu arada contractubex diye de bir jel varmış. onu da çok övüyorlar. şimdi kararsız kaldım ikisi arasında.
yaa niye kimse bir şey yazmıyor ((. ben az önce sürdüm acnelyse'imi ilk kez. çok az miktarda iyice yedirerek sürdüm. ama gece yatarken yüzümü normalde yaptığım gibi yıkayıp tonikleyip gece kremimi sürmeyi düşünüyorum. sizce doğru olur mu? lütfen bilen varsa cevap versin.
bir şey daha sormak istiyorum sana bu ilaç ilk haftalarda tahriş yapacak soyulma pullanma dökülme olacak, peki uzun zaman içerisinde bu tahrişler azalıyor mu, yoksa hep böyle pul pul bir yüzle mi geziyorsun altı ay boyunca.sımdı baslasan hazırana kadr buyuk olcude ıstedıgın sonuca ulasmıs olursun ve yazında haftada 1 veya 2 defa surersende bol gunes kremıyle sorun aysayacagını sanmıyorum
krem canm merhem sıvılcelerı arttırbılır
ilk uyguladığım iki gece sonunda çenem çok kötü oldu. kıpkırmızı ve pul pul. ben de üüncü gece yabi bu gece çeneme sürmedim. bepanthenein de merheminden sürdüm hatta azıcık yatışsın diye. diğer taraflara krem sürdüm ama. yanaklarımda henüz soyulma başlamadı. dediğim gibi sadece çenede. yalnız TUBAKT cildi gün içerisinde nemlendirme, temizleme ve kozmetikle ilgili konularda yardımına ihtiyacım var.
Arkadaşlar okudum bütün topiğinizi sorularınıza cevap veriyorum hemen bende bir buçuk haftadır Acnelyse kullanıyorum... İlk 2 gün bende hiç bi etki olmadı soyulma kuruma fln... Bende ne biçim cildim var bu bile etkilemedi dedim 3. gün de sürdüm yattım... Ve ertesi sabah soyulmaya başladım... Öyle soyulunca da o kabuklar gitsin diye kullandığım Bioderma peeling var evde onunla yıkadım yüzümü işte sanırım o büyük bi yanlış oldu bu GELSOMİNA'nın sorusuna da cevap olur bence Acnelyse ile birlikte öyle cildi tahriş edecek şeyler hiç kullanılmamalı canınız çok yanıyor sonra... Zaten prespektusu okursanız görürsünüz tedavi amaçlı temizyelici jeller ve sabunlarla kullanıldığında ekstra kuruma yapar diye... Mesela ben dekolte bölgeme uyguluyorum orda bi kaç ufak güneş lekesi var diye orada kuruma ve soyulma olmadı sanırım orayı yüz yıkama jelimle yıkamadığım için... Bunun dışında ben sabahları bepanthen kullanmaya korkmuştum sivilce yapabilir diye ama sonunda yüzüm o kadar soyulunca kullandım yatışsın diye... Ve sivilce fln yapmadı kızarıklıkları da azaltıyor... Dışarı çıkarken de şuan 15 koruma faktörlü bir krem kullanıyorum... Her tür sorunuza cevap vermeye çalışırım... Gerçi bende yeni çıktım bu yola ama Acnelyse mucize bir ilaç gibi geldi bana... Sadece bilinçli ve dikkatli kullanmak lazım... Bacağımda bir batık izim var ona da sürüyorum sanki açıldı rengi... =) Hepimize kolay gelsin =)
Arkadaşlar okudum bütün topiğinizi sorularınıza cevap veriyorum hemen bende bir buçuk haftadır Acnelyse kullanıyorum... İlk 2 gün bende hiç bi etki olmadı soyulma kuruma fln... Bende ne biçim cildim var bu bile etkilemedi dedim 3. gün de sürdüm yattım... Ve ertesi sabah soyulmaya başladım... Öyle soyulunca da o kabuklar gitsin diye kullandığım Bioderma peeling var evde onunla yıkadım yüzümü işte sanırım o büyük bi yanlış oldu bu GELSOMİNA'nın sorusuna da cevap olur bence Acnelyse ile birlikte öyle cildi tahriş edecek şeyler hiç kullanılmamalı canınız çok yanıyor sonra... Zaten prespektusu okursanız görürsünüz tedavi amaçlı temizyelici jeller ve sabunlarla kullanıldığında ekstra kuruma yapar diye... Mesela ben dekolte bölgeme uyguluyorum orda bi kaç ufak güneş lekesi var diye orada kuruma ve soyulma olmadı sanırım orayı yüz yıkama jelimle yıkamadığım için... Bunun dışında ben sabahları bepanthen kullanmaya korkmuştum sivilce yapabilir diye ama sonunda yüzüm o kadar soyulunca kullandım yatışsın diye... Ve sivilce fln yapmadı kızarıklıkları da azaltıyor... Dışarı çıkarken de şuan 15 koruma faktörlü bir krem kullanıyorum... Her tür sorunuza cevap vermeye çalışırım... Gerçi bende yeni çıktım bu yola ama Acnelyse mucize bir ilaç gibi geldi bana... Sadece bilinçli ve dikkatli kullanmak lazım... Bacağımda bir batık izim var ona da sürüyorum sanki açıldı rengi... =) Hepimize kolay gelsin =)
bir şey daha sormak istiyorum sana bu ilaç ilk haftalarda tahriş yapacak soyulma pullanma dökülme olacak, peki uzun zaman içerisinde bu tahrişler azalıyor mu, yoksa hep böyle pul pul bir yüzle mi geziyorsun altı ay boyunca.[/QUOTEöncelikler geç cevp verdıgım ıcın özür dılerım kızlar buaralar temızlık yapıyorduk da fazla ugrayamadım.. şimdi hazırım sorularınızaa =)
tahrıs yapması senın elınde canm az az surersen hıcbsy yapmaz..tahrıs yaptıgınıda aynaya yuzunu yan dön boynunla yuzun farkklı renkteysee anlakı ara vermen gerekıyor..2 gun surme derı kendını atsın..yok canm ne 6 ay boyunca pul pulu bı sure onra soyulma sadece banyo cıkısı olur o da hafıf pul pul halde emın ol..olumunekankayizsmile
peki acnelyse kullandığımız süre boyunca kozmetik olarak yüzümüze ne uygulayabiliriz ne uygulayamayız? mesela ben çok fazla peeling etkili şey kullanıyorum. l'oreal pure zone'un peelingli yıkama jelini kullanıyorum. sonra banyoda küçük kabak lifi diskiyle ovuyorum yüzümü. her banyodan sonra soyulan maske yapıyorum. sizce acnelyse kullanırken bunları yapmaya devam etsem ne olur?