- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Cilt tipim yağlı ama temizleme jelleriyle yikayinca yüzüm kuruyo tekrar nemlendiriyorum. Daha çok soyulma yapar mı
Kusura bakma hic girmedim. Ya differin biraz etkiledi lekeleri sondurdu. Vichy nin sivilce kremini aldim sivilcelerim gecti fakat cok lekem var. Zoratenin kullabmak istemiyorum haftaya cuma icin randevu aldim doktora gidicem acnelsy soylcm eger zoratenin kullanin gecmez derse gider kendim alirim eczaneden artiknasıl gıdıyor canım?
eczane zoretaını recetesız vermezKusura bakma hic girmedim. Ya differin biraz etkiledi lekeleri sondurdu. Vichy nin sivilce kremini aldim sivilcelerim gecti fakat cok lekem var. Zoratenin kullabmak istemiyorum haftaya cuma icin randevu aldim doktora gidicem acnelsy soylcm eger zoratenin kullanin gecmez derse gider kendim alirim eczaneden artik
evet uzun sure kullanmalısın sudo cremde ıyı gelıyor kızarıklıga tavsıye ederımBen bepanten ve madacassolu karistirdim iyi bi nemlendirici oluyor. Acnelsy sanirim 3 gun sur iki gun ara ver tekrar sur seklinde yapiliyor. Bende gece surup sabah uyanip bepantenli karisimi surmeyi dusunuyorum. Gunes kremide solante acned 50+ gunes kremini kullaniyorum. Sanirim uzun sure kullanilmasi gerekiyormus kremin
Siz uzun sure kullanip mi sonuc alamadiniz acaba
kaç gun oldu surelıKizlar doktor bana bunu verdi surdum ama acimiyor gerilme de olmadi normal degil sanirim forunda okuduklarimdan anladigim kadariyla boyle olmamasi gerekiyor
1 gunden bır sey beklememelısın bır kac gune bellı olurdün ilk defa sürdüm
sıvılcelerı secırır ama ızlerde baya geıyorDoktora gittim 20 mg zoratenin kullanalim 3 4 ay sonra kimyasal peeling yaptirin dedi. Ama anlamadigim ziratenin izleri geçirmiyor mu ki
ben de tam tersi bir gün sürüp 3 gün ara verdim başlangıç olarak yanlışmı yapmışım acabaöncelıkle cılt tıpın nedır?
ona göre guzel bır yıkama jelı almalısın.
sabah aksam guzel ce yıkamalısın.
akşamları temız cıldıne kremı surup yatıyorsun.3 gun ust ustte sur 2 gun ara ver.cunku kızarma yapıcak.yanıcak.yuzun kızarırsa bepantol surmelısın
ben bunu farklı bir nedenden dolayı kullanmak istiyorum cildim çok kuru bacaklarım tavuk derisi görünümünde bazıları bu kremin iyi geldiğini yazmış olur mu bi faydasıne demek canım cekınmeden sor..
sıvılceler basta artabılır korkma ınan hepsı gecıyor cevreye aldırıs etme..burnunun ustu bıle soyuluyor ve sıyah noktalar azalıyor.bugunde bence sur bsy olmaz ama cok az surmelısın hatta 2 gunde bır surerek alıstır kendını ıkı yanagada 1 mercımek boyutunda az az tahrısı onlersın..soyulmaz abartı sekılde degıl cene ve dudak kısmı bıraz gerılebılır eger ılk defa boyle soyucular kullanıyorsan ama bepnten cok ıyı gelır hcbsyde bellı olmaz.. gun ıcınde nemlendırrsen yuzunu ılac kullandıgın bıle bellı olmaz.. tek yapman gereken az az ve ıkıı gunde bır sur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?