okula gidiyorum :S kızarıklık o kadr da ciddi mi oluyo bepanthane almayı düşündüm nemlendirici yerine kurumada çok sorun olmaz baya yağlı bi cildim var reancutanne kullanmıştım 1.5 sene önce geçmişti ama bu sene tekrarlı özellklede bu aralar çok feci böyl bişeye ihtiyacım var zamanla geçicek elbet ama bıktım yani 17 yaşındayım üniversiteye böyle gitmek istemiyorum şuan bile çok kötüyüm aynaya bakasım yok arkadaşlarım abartmamamı söylüoalr ama işte bn sinir oluyorum kendime güvenim dahi kalmadı dış görünüşü olarak inş işe yarar.Peki nasıl süreyim her yanamı çnkü yanaklarımda baya bi sivilce izi var çenemde de iltahaplı sivilceler sadece lekelere sürsem bile alnım hariç her yere sürmem gerekicek
kızlar bu kremin fiyatı ne kadar pahalı bişey mi? bide doktora yazdırmak gerekiyor mu yoksa direk eczaneden mi alınıyo ? benimde yanaklarımda sivilceden dolayı hem kızarıklık hem nokta nokta delikler oluştu
yok cnm doktor yazsa bile sigorta karşılamıyo kremde çok ucuz 3 tl küsür bide bununla birlikte medacassol ve bepanthan al medacassolu istersen yazdırablirsin onu karşılıyo ama bepanthenide karşılamıyo bende perşembe günü başladım ordan bliyorum yüzüm bugn hafiften soyulmaya başladı bakalım yararını görebilcekmiyim
kızlar bu krem gerçekten çok iyi geldi benim yüzüme bi kaç gün sonra 1.ayımı bitiriyorum ilk 2 hafta herkes noldu senin yüzüne hiç bişi kalmamış dediler belirgin bi fark var ama dün bi kaç tane sivilcem çıktı o da adet oldum ondan sanırım ama sorun yapmıyorum 5 ay daha bıkmadan kullanıcam inş.temelli geçecek yıllardan birsürü ilaç aldım o kadar çok para verdim ki ilaçlara boşunaymış 3 liralık ilaçmış aradığımtavsiye ederim kullananlarda söylemiş 3.günü sabah bi kalktım acayip soyuluyodu yüzüm günün belli saatlerinde yüzüm domates gibi kızarıyodu acayipte yanıyordu duştan çıkınca hele felaket yanıyordum ama şu anda o geçti soyulmada az az onuda kremle hallediyorum.sabırla geçeciğini umarak kullanın birde sakın yüzünüzle oynamayın
ilk gece sürdüğümde ertesi gün acayip kızardım ikinci gecede sürdüm sonra da pul pul soyulmaya başladım ben ya normal mi bu biraz erken soyulmaya başladım sanki
benimde dudak kenarlarım yara geçmiyo bi türlü ama baya gelişme var kabaraıklığı indi yüzümün
Senin cildin birazcık daha hızlı tepki vermiş... Daha hassas sanırım ama sorun yok bence... Gün aşırı devam et bence 1 gece Madecassol sür 1 gece acnelyse...
bi kaç gün bıraksam mı ya acaba alnım ve çenem acayip soyuldu böle dışarı çıkamam pul pul :S
ben hergün sürmeme rağmen kızarıklık yok az soyuluyo :S deniz abla sennlede denk gelemioruz soramadım daha fazlamı sürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?