Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Canım benim ilk sürüyosan sivilce çıkan tüm o bölgelere yay onu iyice... Üst üste 2 gün sür... 3. gece sürme... 4. gece gene sürersin kızarma ve kuruma çok olmazsa... Zaten sivilcelerin azalınca sadece çıkanlara sürersin...

Çok aşırı bi kızarma olmucak hemen... O kızarma dediğim gibi üst üste 3-4 gün sürersen olur... Kızarma da kişiden kişiye değişiyor herhalde...
Ama bendeki kızarma pudrayla kapanan bi kızarmaydı...

kızlar bu kremin fiyatı ne kadar pahalı bişey mi? bide doktora yazdırmak gerekiyor mu yoksa direk eczaneden mi alınıyo ? benimde yanaklarımda sivilceden dolayı hem kızarıklık hem nokta nokta delikler oluştu

kızlar bu kremin fiyatı ne kadar pahalı bişey mi? bide doktora yazdırmak gerekiyor mu yoksa direk eczaneden mi alınıyo ? benimde yanaklarımda sivilceden dolayı hem kızarıklık hem nokta nokta delikler oluştu

yok cnm doktor yazsa bile sigorta karşılamıyo kremde çok ucuz 3 tl küsür bide bununla birlikte medacassol ve bepanthan al medacassolu istersen yazdırablirsin onu karşılıyo ama bepanthenide karşılamıyo bende perşembe günü başladım ordan bliyorum yüzüm bugn hafiften soyulmaya başladı bakalım yararını görebilcekmiyim

teşekkürler en kısa sürede alıp denicem inş bu işe yarar

kızlar bu krem gerçekten çok iyi geldi benim yüzüme bi kaç gün sonra 1.ayımı bitiriyorum ilk 2 hafta herkes noldu senin yüzüne hiç bişi kalmamış dediler belirgin bi fark var ama dün bi kaç tane sivilcem çıktı o da adet oldum ondan sanırım ama sorun yapmıyorum 5 ay daha bıkmadan kullanıcam inş.temelli geçecek yıllardan birsürü ilaç aldım o kadar çok para verdim ki ilaçlara boşunaymış 3 liralık ilaçmış aradığımtavsiye ederim kullananlarda söylemiş 3.günü sabah bi kalktım acayip soyuluyodu yüzüm günün belli saatlerinde yüzüm domates gibi kızarıyodu acayipte yanıyordu duştan çıkınca hele felaket yanıyordum ama şu anda o geçti soyulmada az az onuda kremle hallediyorum.sabırla geçeciğini umarak kullanın birde sakın yüzünüzle oynamayın

tatlım sana inanmak istiorum ya:)inş bendede böle güzel etkileri olur benim sivilceler biraz inatçı ama roaccutandan sonra tekrarladıherşeyi kullandım bide bunu deniyim...

canım inanabilirsin ben çok memnun kaldım şimdi yüzüme sürdüm yatıcam birazdan bıkmadan kullan umarım yaza yüzümde hiçbirşey kalmaz 24 yaşıma geldim ya artık pürüzsüz bi cilt istiyorumm

aldııım bu gece süreyim bari inş geçirir bu krem yau yıllardır yüzüme sürmediğim krem kalmadı huh

vallahi dördüncü günüm ama bende iyi şeyler düşnüyorum.Aradığımı buldum sanırım iyiki bu topik çıkmış karşıma

Oooo maaşallah maaşallah Acnelyse ile pürüzsüz cilde kavuşan kızlar arttıkça artıyor =)))
Yeni başlayan arkadaşlar: her tür sorunuz için burdayım, 1 yıllık tecrübeli, pürüzsüz cilde kavuşmuş Acnelyse kullanıcısı olarak... =)

ilk gece sürdüğümde ertesi gün acayip kızardım ikinci gecede sürdüm sonra da pul pul soyulmaya başladım ben ya normal mi bu biraz erken soyulmaya başladım sanki

benimde dudak kenarlarım yara geçmiyo bi türlü ama baya gelişme var kabaraıklığı indi yüzümün

ilk gece sürdüğümde ertesi gün acayip kızardım ikinci gecede sürdüm sonra da pul pul soyulmaya başladım ben ya normal mi bu biraz erken soyulmaya başladım sanki

Senin cildin birazcık daha hızlı tepki vermiş... Daha hassas sanırım ama sorun yok bence... Gün aşırı devam et bence 1 gece Madecassol sür 1 gece acnelyse...

benimde dudak kenarlarım yara geçmiyo bi türlü ama baya gelişme var kabaraıklığı indi yüzümün

Canım senle zaten sürekli konuşuyoruz ama burdan cevaplıyım madem burdan sordun... Dudak kenarlarına Madecassol sürmeyi ihmal etme bir de çok yaklaştırma dudak kenarlarına Acnelyse'i... =)
Dudaklarınızı da bol bol nemlendirin kurumasın kızlar...

Senin cildin birazcık daha hızlı tepki vermiş... Daha hassas sanırım ama sorun yok bence... Gün aşırı devam et bence 1 gece Madecassol sür 1 gece acnelyse...

bi kaç gün bıraksam mı ya acaba alnım ve çenem acayip soyuldu böle dışarı çıkamam pul pul :S

bi kaç gün bıraksam mı ya acaba alnım ve çenem acayip soyuldu böle dışarı çıkamam pul pul :S

Canım Madecassol Bepanthen fln sür... Ben pahallı ürünler önermekten hoşlanmam ama Normaderm'in Tri-active diye 3 etkili gündüz kremi var... O ciddi anlamda cildin pullanmasını ve kurumasını alıyor denendi onaylandı =) Sabah sürüyorum bütün gün rahatım, yeni sivilce oluşumunda fln da etkili... İlk sürdüğümde eğer Acnelyse'den dolayı tahriş olmuşsa yüzüm hafif bi kızarma yanma oluyor, ama geçiyor 15 dakkaya...

arkadaslar bana da doktor yazmisti burda olumlu yorular gördü (hepsini okiyamadim daha) ama bana sanki gözenekleri büyütüyormus gibi geldi yada benim gözenekler zaten böyleydi ve acnelyse düzenli olarak 1 -1.5 aydan fazla kullandigim olmadigindan gözeneklerimede etki etmemis olabilirmi cok yanma kizariklik yaptigi icinde acnelyse sabir gerektiren bir krem oldugu icin hep birakiyordum simdi yeniden doktora gitmem lazim recete icin tr de recetesiz aliniyor sanirim

ben hergün sürmeme rağmen kızarıklık yok az soyuluyo :S deniz abla sennlede denk gelemioruz soramadım daha fazlamı sürsem

ben hergün sürmeme rağmen kızarıklık yok az soyuluyo :S deniz abla sennlede denk gelemioruz soramadım daha fazlamı sürsem

Evet canım bi kaç gündür msne girmedim... Sınavlarım bitince evde oturmadım pek... =)
Canım sivilcelerine etki ediyorsa az az devam edebilirsin ama sivilcelerinde yeterince sönme azalma yoksa çoğaltabilirsin... Anladığım kadarıyla sen çok az sürüyorsun çünkü... =) Neyse bu akşam konuşabiliriz sanıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…