Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tatlım merak etmenı gerektırecek hıc bır sey yok sakın uzulme,cunku acnelyse ılk ay muthıs kızarıklık yapar ve cılt tam alısmadıgı ıcın yanma hıssı de kacınılmazdır.bu donemlerden ben gectım senı cok ıyı anlıyorum,sakın korkma. sanırım aldıgın krem su bazlı hafıf bır nemlendırıcı,istersen cıldın alısana kadar bepanthene de kullanabılırsın,acnelyseyı surdukten sonra ustune surebılırsın nemlendırıcıyı duzenlı olarak

ay canlarım ya çok teşekkür ederim:) içimi rahatlattınız valla yoksa paranyolar başlamıştı yaktım cildimi falan die :) ama şu acı bi geçse aynı güneş yanığı gibi hem görüntüsü hem acısı bir de çok beyaz tenliyim ben acaba o yüzden de fazla mı yan etkisi oldu bilemedim ki

Valla işte daha 5 hafta oldu benim ama çok mutluyum ben çok iyi oldu cildim... Hala çıkıyor arada ama onları da acnelyse hallediyor... =)))

Bende beyaz tenliyim canım korkma ama çok kızardıysan bence bırak 1-2 günlüğüne fln... Kızarıklığın geçince gün aşırı devam edersin zaten daha sonra cilt alışıyor her gün sürülecek kıvama geliyor... =)))

benim sivilcelerim iltihaplı değildir böyle daha çok kapalı komedon problemim var ve cildim çok yağlı bakalım bu kadar acı çektiğime değicek mi bilmiyorumkismile

ayhhh süper o zaman ben de bi kaç bıraksam iyi olucak diye düşünüyordum yüzümde tüp patlamış gibi dee:) yaramaz çocuklara döndüm valla

kızlar ya bugün de geçmedi benm yüzümdeki kızarıklık ve acı sabah kalktığımda daha iyi gibiydi ama şimdi feci acıyor dün sürmedim ilacı.50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum ama neden böyle oldu bilemedim galiba çok büyük hata ettim ya bunu kullanarak çok korkuyorum

Korkma canım içini ferah tut... Kaç gün kullandın üst üste? Benim ilk kullandığımda 3. günden sonra aşırı kızarma olmuştu ve acıma... Kullandığın yüz yıkama jeli fln salisik asit fln içeriyorsa o zaman daha çok kuruma yapar yada kükürtlü sabun... Panik yapma rahat tut içini Medacasol diye bir yanık kremi var ondan al evde yoksa eğer... onu sür geçer... Geçtikten sonra da gün aşırı yada haftada 2 kere fln kullanabilirsin zamanla alışır cildin... Korkma bişey olmaz...

canım benim üçüncü kullanışımda böyle oldu ilk iki sürüşümde hiçbişey yoktu perşembe günü üçüncü kez sürdüm ve cuma sabah kalktığımda cildim soyuluyordu o akşam da kıpkırmızı oldu yani dün,acıdan uyuyamadım resmen yanık kremi sürdüm ben de bepanten de expial hydro da sürüyorum bugün de sabah kalktığımda daha iyiydi akşama doğru yine kıpkırmızı oldu ve yanıyor

Tamam işte korkma muhtemelen cildimiz aynı tip... Bende beyaz tenliyim ve aynı senin gibi 3. kullanışımdan sonra yanma ve kızarma oldu bende de... İlk 2 gün bende de hiç bir şey olmamıştı hatta millet abartmış bunu diye düşünmüştüm... Ama ben acıdan uyuyamıcak duruma gelmemiştim... Belki korkudan senin sürdüğünden daha az sürmüşümdür... Sabah kalktığında gece salgılanan sebumdan ve kan basıncından dolayı cildin daha dinmiş olur... Sabah kalktığında yüzünü fln yıkadıysan ve o yıkadığın sabun yağlı cilt için olan kurutma yapan bir cins ise yüzün yeniden kızarmıştır tahminimce... Sabah kalktığında daha hassas cilt için olan normal bir cilt yıkama jeliyle fln yıka yüzünü sonra da Medacassol gibi bir krem sür... Öbür güne hiç bir şeyin kalmaz canımcım korkma, üzülme... =)

canım benim çok sağol yaa evet cildimiz aynı tepkileri göstermiş evet ben üçüncü gün bu krem işe yaramıyor diyip biraz fazla sürmüştüm ay nasıl teşekkür etsem bilemedim hemen yarın alıcam o yanık kreminden çok teşekkür ederim tatlım inş düzelir de iyi haberleri veririm sana a.s.

Düzelir canım korkmaaaa =))) Ne demek ayrıca... ınşallah hemen iyi haberini verirsin, gerçi benim şüphem yok yani kötü bir şey olduğunu sanmıyorum benim ilk günler yaşadıklarımı yaşıyorsun sadece, geçicek o yüzden =)

Yazmıştım canım 5 hafta fln oldu... Cildimde bir parlaklık temizlik var, ve sivilcelerimde çok az çıkıyor çıkanları da acnelyse ile 2 günde söndürüyorum... ıyi durumda yani gözeneklerim fln sıkılaştı, eskisi kadar yağlanmıyo cildim... Yani zamanla daha süper olacak inancındayım... =)

yanık acısından dikkatli okuyamamışım canım yaaa:) çok sevindim işe yaramasına hem senin hem de benim ve ilacı kullananların adına:) ben de bu arada anestol sürdüm lokal olarak uyuşturuyor benim gibi cildi feci tepki verenler acıyı dindirmek için bunu kullanabilirler gerçekten çok işe yarıyor kızlar ayrıca yüz gerildiği için hafif bir şişlik de vardı onu da aldı şimdi iyiyim yani:) şu ilk günleri bi atlatsam ah ah sanki yüzüm hiç düzelmiycekmiş gibi geliyor denizdencim senin önerdiğin kremi de yarın mutlaka alıcam

Evet canım Madecassol de işe yarıyor baya... Sen genede Acnelyse'i kullanırken dikkatli ol bu kadar acıyıp korkuttuysa seni... Cildin düzelince 2 günde bir fln kullan zamanla cildinin alıştığını hissediceksin o zaman her gün kullanabilirsin ama çok ince ince sür... =)

tatlım peki birşey daha sorucam ben kusura bakmazsan ben bu ilacı yanı madecassol u günde bir kez mi sürmeliyim?cildim hışır hışır oldu böyle soyuluyor sertleşti yanıyor falan bu cilt düzelir mi emin değilim kalırsam böyle kaza kurbanı gibi kaydirigubbakcemile3

Canım madecassol yanık kremi zaten cildin toparlansın diye söyledim onu... Sürebilirsin onu hiç korkmadan hiç bir yan etkisi olmaz iyi gelir anca... Yağlı fln da değildir o yüzden sivilce fln da yapmaz... Kızarıklıkları alır... =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…