• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
selam kızlar fotografımı bu sıteye koymayacagım,lutfen gormek ısteyen arkadaslar bana maıl adreslerını ozelden yazsınlar.onların maıl adreslerıne atacagım.Yalnız atacagım foto sadece sımdıkı halım,oncekı halımı de bulunca aynen atarm.Oncekı halımı ozellıkle cekmedım,sadece bır kac fotom var uzaktan bıle asırı kırmızı bır surat ve kocaman sıvılceler bellı oluyor.O fotolarım baska bılgısayarda kaldı ve aılem bulamadı.Ben de ogrencıyım bunlarla ugrasamıyorum kusura bakmayın cok sınavlarım var bu ara.Yoksa daha ozenlı ılgılenmek ısterım,cunku sızın neler cektıgınızı cok ıyı anlayan kısılerden bırıyım ve sıze yardım etmek benım ıcın bır gorev

canm benm kırmızı lekelerım tam gecmedıkıı koyayım ama sözz ıyılesınce koycam.. supremum canm hanı mınık gunes lekelerı dıyım =)

tatlım ya ne sanslıyım kı en azından gunes lekelerım yok,zaten kar yagmur demeden sabah sokaga cıkmadan 20 dakıka once gunes kremımı suruyorum,sonra zaten okula...Butun gun bına ıcınde oldugum ıcın de rahatım.
Ama eskıden ne kadar dıkkatsızmısım bunu farkettım,12-13 yaslarımdan 18 yasıma kadar her sene gunes altında yatardım.Tatılden kapkara gelırdım,gunes lekesı olmadı ama cıldım acayıp bır renk almıstı,duzensız tuhaf bır renk aynı zamanda derım kalınlastıgı ıcn lekelerım de derınlesmıstı.Gunes ılk basta cıldı duzeltıyor gıbı gorunse de ınanılmaz hasar verıyormus bunu farkettım. Artık bundan sonra gunesle hasır nesır olmak yok:olmaz:

bu arada kızlar 26 subatta 7.ayım doluyor cok mutluyum zemuszemus darısı herkesın basına,7 ayda benım cıldım bıle duzeldıgıne gore sızınkı haylı haylı duzelır:D

aynen canm yaa ben de neyıme guvenıp surmedıysemm gunes kremı ama 1 senedır duzenlı kullanıyorum... benmde 1 bucuk ay oldu =) valla sondu sıvılcelerım arkdsm hatta bugun baya duzeldı dedı.. tabıkı hala duruyo kırmızı kırmızı onlar ıcın surmeye devam.. buarada eger soyulmadan sıkayetcı olanlar vrsaa neutrogena nemlendırcısı alıdm super bsyy valla soyulmayı bılee yok ettı.. cok memnun kldm

aynen canm yaa ben de neyıme guvenıp surmedıysemm gunes kremı ama 1 senedır duzenlı kullanıyorum... benmde 1 bucuk ay oldu =) valla sondu sıvılcelerım arkdsm hatta bugun baya duzeldı dedı.. tabıkı hala duruyo kırmızı kırmızı onlar ıcın surmeye devam.. buarada eger soyulmadan sıkayetcı olanlar vrsaa neutrogena nemlendırcısı alıdm super bsyy valla soyulmayı bılee yok ettı.. cok memnun kldm

tubacım bır bucuk ay olmus bak,masallah valla.kaydirigubbakcemile2aslında zaman ne kadar cabuk ılerlıyor,ınsan cok sasırıyor.Benım bu ılacı kullanırken kı felsefem su oldu ıse yaramayacaksa bıle hıc kullanmamaktan daha ıyıdır,cunku hıc kullanmazsan gelısme goremezsın ama bunu kullanırsan bıraz faydasını gordun mu az az da olsa devamı gelır.Hıcbırsey yapmamaktan daha ıyıdır.Insan boyle dusunmeye baslayınca artık o kremı surmek ınsana zor gelmıyor.Bırakma dusuncesı tamamen kafasından kalkıyor.
Bende ılac cıddı bır kuruma yaptı aynı zamanda cıldım cok ınceldı,hassaslastı.Bıraz kasısam hemen yara oluyor o nedenle kasımamaya calısıyorumkafamçokkarıştı tabı bu baya zor oluyor.Ilac o kadar kuvvetlı kı kolumu ve gobegımı kasıdım yara oldu,arkadaslarıma gosterdım ınanamadılar,o nedenle cok dıkkatlı ve ozenlı olmak gerekıyor kaydirigubbakcemile5

aynen canm ama bak o nemlendırcıyı onerırım cok ıyı geldı bana bıde o markaya gvenırım butun serısını aldım ıns tedavıme katkıda bulunurlar... ıns senn gıbı sonuca ulasacam bende yaa.. valla en buyuk destekcım sensın =)

neutrogena zaten bıldıgım kadarıyla dermo kozmetık bır urun,ben de temızleme jelını kullanmıstım zamanında su an kullanmak pek mumkun olmuyor tabı:D

valla ben once sabunuyla veya jelıyle yıkıyorum.ardından tonıgını suruyorum ardınada nemlendırcı ohh miss =))

selam kızlar fotografımı bu sıteye koymayacagım,lutfen gormek ısteyen arkadaslar bana maıl adreslerını ozelden yazsınlar.onların maıl adreslerıne atacagım.Yalnız atacagım foto sadece sımdıkı halım,oncekı halımı de bulunca aynen atarm.Oncekı halımı ozellıkle cekmedım,sadece bır kac fotom var uzaktan bıle asırı kırmızı bır surat ve kocaman sıvılceler bellı oluyor.O fotolarım baska bılgısayarda kaldı ve aılem bulamadı.Ben de ogrencıyım bunlarla ugrasamıyorum kusura bakmayın cok sınavlarım var bu ara.Yoksa daha ozenlı ılgılenmek ısterım,cunku sızın neler cektıgınızı cok ıyı anlayan kısılerden bırıyım ve sıze yardım etmek benım ıcın bır gorev

cnm ben özelden yolladım sana mail adresimi yollarsın artık ordanyerimseniben

kızlar yardımınıza ithiyacım var:( ben üç gün önce başladım acnelyse e iki gün hiçbirşey yoktu ve sanırım dün gece biraz fazla kaçırdım ilacı gaza gelip:( sabah kalktığımda bütün yüzüm soyuluyordu özellikle çenem ve elmacık kemiklerim:( hemen eczaneye gittim excipial hydro aldım o biraz rahatlattı ama şimdi akşam oldu cildim daha da kötü gözüküyor hani yazın güneş kremi sürmeden güneşe çıkınca akşam kıpkırmızı olur ve yanar ya:( ne zaman geçer bu ya da daha az acıması için bi yol yok mu kızlar:(

yuzunu yıkama canm gerekmedıkce.. daha cok gerılır.. bepntende ıse yarar veyaa alabılırsen neutrogena nemlendırcıısde cok ıyıdırr benm soyulmalarımı bıle gostermıyor

canım çok sağol hızır gibi yetiştin valla opuyorumnanaktan çok korkuyorum ya yandıysa falan diye araştırdıkça bi sürü şey buldum ve korktum:( yüzümdeki kızarıklıklar geçene kadar sürmicem bi daha:(

ay canm korkmaa benmde cok oluyordu oylee kızarık hatta boyunlaa yuzz arasında daglar kadr fark oluyor hatta azıcık suanda oylee sabah okuldan arkds yuzun kızarık dedı artık aldırmıyorum bılee heeee öyle dıyom =) yarın sur bence amaa mınıcıkkk bsy olmaz

canım benim çoooooook sağol ya rahatlattın valla içimi yaa eheheheh ben gündüzleri de aksil 5 kullanmayı düşünüyorum çünkü çok yağlı bir cildim var derdim büyük,ilk defa yüzümü kuru gördüm bugün eheheheh:) ama bu yüzümü böyle piri reisin haritasına çevirince aksil olayını bi daha düşünmeliyim sanırım :)

Aksil nasıl bir şey bence doktora danışmadan kullanmamalısın içinde salisik asit olan şeyler kullanılacaksa dikkatli olunmalıdır yazıyor prespektüsünde acnelyse'in... Sen genede şimdilik yavaş git bence zaten zamanla cilt alışıyor kızarıklıklar fln daha nadir oluyor... Benim cildim şuan çok iyi, genede tekrarlamasın diye devam ediyorum ve tek tük çıkanlar için... Ama artık ne öyle aşırı kızarma oluyor ne soyulmam aşırı oluyor şuan rahat rahat korkmadan sürüyorum ama sen başlarda gün aşırı fln sür istersen... =)

Bu arada ben acnelyse ile birlikte cleocin-t losyon kullanıyorum eğer illa bir şeyle daha desteklemek istiyorsan ve çok yağlı cildim diyorsan onu kullanabilirsin... Acnelyse'den soyulan cildi ilk sürdüünde hafif yakar, kızartır ama çok kısa süreli bir etki bu... 5 dakkada geçiyor yani...

aksil de cleosin t türevi bi ilaç canım işte gündüz de onu kullanayım diyorum şu yüzüm bi normale dönsün:)sen ne zamandır kullanıyorsun?

bilmem sanırım 3 haftayı geçti =) Cleocinde klindamisin fosfat diye bir şey var içeriğinde... Aksili kullanmadım hiç içeriğini bilmiyorum... Cleocin-t den memnunum ama...

yok ya 4 haftayı da geçmiştir sanırım =) Okul açılalı 2 hafta oldu zaten... Okul açılmadan 2-3 hafta önce başladım sanırım =)

ılk yazdığım yazıya baktım anladım ki 5 haftayı heçmişim =) Ay kafam karıştı ya üzerine tarih yazsaydım keşke başladığımda =)

Back