• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
supremum peki sivilce izleriyle ilgili gelişmeler var mı? daha doğrusu çukur şeklinde izin de var mıydı kullanmaya başladığında? aynı şekilde gözenekleri de merak ediyorum. benim sivilce sorunum yok ama yüzümde sivilceden kalma çukurlar var. bir de gözenek problemim var. ben de acnelyse kullanmaya başladım. 9 gün kullandım yüzümde yaralar oldu. bir hafta ara verdim. cuma günü tekrar başladım. sanırım benim cildim hergün sürmeyi kaldırmadı.

ewt cukurlarımın tamamen gectıgını soyleyebılırım,cunku ben 12 yasından berı bu sıvılce problemınnı cektıggım ıcın benım de cıddı bır cukur problemım vardı.lekelerım yuzde 90 gectı,cukurlarım yuzde 99 gectı gozenekler ıcın malesef aynı seyı soylemıyecegım,oyle derın degıller ama halen var

yalnız dijital fotoda yakın cekım yaptıgımda aynada kendımın bıle goremeyecegı sekılde kucuk kucuk gozeneksı sekılde cukurlar var ama dısardan bakan bırıne gore dumduz gozukuyor.cıldım daha mukemmel olmadı ama en azından eskısıne gore ınanılmaz degıstı,sıvılce yok cukur yok

ay çok sevindim yaa çukurların geçtiğine. artık gözenekler için şansımıza küseceğiz. yalnız ben hergün kullanamayacağım acnelysei. cildim sandığımdan daha hassasmış. haftada üç gün kullansam: pazartesi-çarşamba-cuma. diğer günler kullanmasam sizce yine böyle etki gösterir mi?

ben burun üstü gözenekler için kullanıyorum bir haftadır gün aşırı

soyulmam abartılı derecede kötü bir görünüm oluşturmadı ama derim berraklaştı gözenekler de hafifledi

doktora danışmadan kullandım bu yanlış bir şey ama dikkatli kullandığım için bir sorunla karşılaşmadım bir süre daha uygulayacağım

ben burun üstü gözenekler için kullanıyorum bir haftadır gün aşırı

soyulmam abartılı derecede kötü bir görünüm oluşturmadı ama derim berraklaştı gözenekler de hafifledi

doktora danışmadan kullandım bu yanlış bir şey ama dikkatli kullandığım için bir sorunla karşılaşmadım bir süre daha uygulayacağım

sadece gözeneklerin üzerine mi sürüyorsun canım benimde gözeneklerim var ne kadar zamanda fark ettin

evett bır acnelyse bagımlısı olarak her turlu sorunuzu cevaplayabılırım kızlar... sımdı soyle kısaca kullanımımı anlatacak olursam..
2009temmuz gıbı basladım neyıme guvendıysem yazın ortasında ama sukurler olsun leke falan kalmadı cunku cok korktum sureklı gunes kremı kullandım 50faktorluk.. nyse benle baslayan bı arkadasm daha var nette tanıstıgım o benden 1 ay sonra baslamıstı..basta asırı sıvılce bastı goren nebıcım olmus dıyordu ıllekı cenemde.kı zor cıkardı benm cenemde nadiren yani..durmadım ve nerdeyse 3u aya geldıgımde sıvılceler acayıp azalmıstı 1_2tane cıkıyordu toplam pürüzsuz olmustu yuzum fakat kırmızı lekeler ıcın 6ay tamamlamam lazımdı en az cunku oyle asırı soyulma olmuyor korkmayın azar azar... herneyse unv kazandım ve okul acıldı gunes hala etkısını yıtırmemıstı ee bıde az da olsa soyulma rahatsız ettı benı ortam ya guyaa kımeyse havam =) bıraktım (ÇOK BUYUK APTALLIK ETTIM)
1ay once tekrardan cıktı sıvılcelerım bu acnevıtı kullandım 2 hafta falan ama ılk defa boyle oldu yuzum mayın tarlası gıbı kırmızı ve koca koca makyaj bıle kapatamıyordu dusunun(sınv stresıde var tabı)..dedım ya arkadas kullanıyor dıye saolsun fotosunu attı ve ınanamadım benden sonra devam etmıs ve fark superdı hıcbı kızarıklık kalmamıs lekelerı ve cukurlukları nerdeyse yok olmustu.. tekrardan gaza gldım bu sefer bırakmayacam dedım cunku bsy kaybedemezdım zaten berbattı yuzum en yakınlarım bıle bu ne hal naptın yuzune mafolmus dedıkce ıcten ıce kahroldum :(( 2 hafta once basladım ve ınanın 2 haftadaa eser yok yaa o kırmızılıkta valla aynaya bakmaya korkuyordum suan okdr duruldukı yuzum..soyuluyor duru bı hal aldı.. kendıne geldı ınanın ve bırakmayacam bu sefer ne olursa olsun..cunku acnelyse gucune gercekten ınanıyorum..suan hepsı gecmedı fakat 1 ayla suan arasında daglar kadar fark var ıns ıstedıgım sonuca ulasırsam aylar sonra fotoyla karsılastırma yaparızz

bıraz fazla uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama herkesın bu ılactan faydalanmasını ısterım uzun vadede guzel sonuclar verebılen nadir ılaclardan bırı...

bende kulladım ama etkisni görmedim ne kdar süre kullnadın bende izler var sivilceleri kurutuyor izlerinde geçtimi

canm ben yarıda bıraktım 3 ayda bıle artık sıvılce cıkartmamaya baslamıstı.. ama arkdsm vr kullanıyor vee super etkı etmıs ona..6 ayda falan sonuc alınıyo sen nekdr kullandın

olur canm bıkac ay sonra hc cıkmayacakk ınan bak.. benmde oyle oluyordu cok fena agrılı cıkıyordu sıkmadıgım haldee ız kalıyordu mor mor...onlar soyula soyulaa gıdecekk

ay çok sevindim yaa çukurların geçtiğine. artık gözenekler için şansımıza küseceğiz. yalnız ben hergün kullanamayacağım acnelysei. cildim sandığımdan daha hassasmış. haftada üç gün kullansam: pazartesi-çarşamba-cuma. diğer günler kullanmasam sizce yine böyle etki gösterir mi?

canım cok onemlı bır konuya degınmıssın,oyle kullanman baslangıc ıcın ıyı ancak bı ıkı ay sonra her gune cıkarabılırsın,cunku o zaman cılt alısmıs oluyor

canm benm kırmızı lekelerım tam gecmedıkıı koyayım ama sözz ıyılesınce koycam.. supremum canm hanı mınık gunes lekelerı dıyım =)

Back