Lekeler, Çiller ACNELYSE EXPİGMENT LOCOİD Kullanımı Ve Sonucu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende de gözrnekler vardı ama onlara faydası olmadı burun üzerinde çillerim vardı onları kaybetti genelde lekeleri ve çilleri yok ediyor diye biliyorum cildi sıkılaştırmıyor
teşekkür ederim canım peki sıkılaştırmak için bildiğin bi yöntem varmı krem yada

İlk sayfada yüzümün kremleri kullanmadan önceki hali var ben memnun kaldım bi fırsat bulursam iki hafta daha kullanıcam

İlk sayfada yüzümün kremleri kullanmadan önceki hali var ben memnun kaldım bi fırsat bulursam iki hafta daha kullanıcam
canım evet tüm sayfaları okumuştum aslında.ama uzun zaman olunca unutmuşum.Zaten kafam karışık üzüntüm çok.adımı unutmazsam iyidir.neyse bu arada zaten sizde bir kaç tane varmış.bayağı açılmış.keşke bizim böyle olsa.güneş korumanızı ihmal etmeyiniz bu arada .evde bile...

Sorun ne bilmiyorum ama sıkma canını herşeyin bi çaresi var arayıp bulmak lazım benim 4 5 senedir böyleydi ancak buldum inşAllah sende bulursun canım istediğin gibi olur cildin

Sorun ne bilmiyorum ama sıkma canını herşeyin bi çaresi var arayıp bulmak lazım benim 4 5 senedir böyleydi ancak buldum inşAllah sende bulursun canım istediğin gibi olur cildin
Canım teşekkürler sağ olunuz.iyi dilekleriniz için de tekrar teşekkürler.AMİN...

Arkadaslar çilli bir hatun olarak bu kremleri bende burdan okuyup kullanmistim bundan 2 yıl önce sonucu soyleyeyim; 1 ay boyunca bebek gibi oldu suratim ciller nerdeyse gitti zaten cildiniz soyuldukca resmen cillerinizi söktügünüzü goruyorsunuz ama 1 ay sonrasinda koyulasarak geri geliyorlar. Kesin çözümü yok mudur bu illetin bilmiyorum. Denemedigim kalmadi yıldım vallahi artik :)

Bu konuyla ilgili bildiğiniz avrupa yakasında doktor varmı bulunduğum semtteki doktora gittim buna birşey yapamamyız dedi. ben birde büyük hastahanelere gitmek istiyorum haseke çapa cerrahpaşa gibi ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum giden veya bilen var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
yeni üyeyim ve kullanım hakkında en ufak fikrim olmadığı için ilk bulduğum yere yazıyorum:) k .bakmayın kütfen...
Yaklaşık 3 yıldır lekelerle uğraşıyorum. Bir çok kreme, farklı tedavilere harcama yaptım ama HİÇ sonuç alamadım. Son 1 yıldır araştırdığım en maliyetli tedaviye başlama kararı aldım.
Yaklaşık 3-4 ay önde cosmelan tedavisine başladım. Her yerde yazan uygulama prosedürleri uygulandı ve 3. günden sonra soyulma süreci başladı ve yaklaşık 5 gün yoğun bir şekilde kalın kabuklar halinde soyulmalar yaşandı. 1.ayın sonunda yüzümdeki yoğun kızarıklığa rağmen neredeyse %85 üstünde bir başarı gözlemledik. Takip eden 10 gün içinde cildim neredeyse pürüzsüz ve %95 lekesizdi. Ailem, arkadaşlarımla bu büyük değişimin şokunu yaşıyorduk. Ama fazla sürmedi...
Prosedürün 2.aşamasında devam kremi günde 2.ye düşürüldü. Yanılmıyorsam ikinci ayın sonuna doğru Lekeler gölgeler halinde belirginleşmeye başladı gün ve gün.. Uygulamayı yaptırdığım klinikle görüştüm bu durumu. Net olarak durumu kabullenmese de gidişatın iyi olmadığını anlamama yetti tavırları. Kremin kullanımını yine 3.e çıkardık. Yaklaşık 1 aydır günde 3 kere kremi kullanıyorum. Tedavi başladığından bu yana, güneşe neredeyse hiç çıkmadım, mecbursam şapka kullanıyorum. 3 saatte bir 50 faktör dermatolojik bir güneş kremi sürüyorum. Ve sonuç Michael Jackson gibi yaşamama rağmen, çok kısa süren mutluluğum hüsranla sonuçlanıyor an ve an. Artı harcadığım 5bin, çektiğim acılı süreç ve rezillikleri de cabası. Yaptığım araştırmalara göre (ki bu tedavi öncesinde yurt dışı dahil baya bir araştırmıştım) tedavi sonrasında cilt korunmaz ise bu tür lekede geri dönüşler yaşanabilirmiş ama asıl mevzu da bu; ben henüz 4.ayın içindeyim ve tedavi başarı oranı %50 nin altına düştü, devam kremleri, mesoestetic nemlendirici ve güneş kremleri serisini düzenli olarak kullandım ve korumaksa amaç üst limit yaptım. Şimdi bu dönüş neyin nesi?
Bu platformda benzer bir tedavi gören kişilere ve bu konuda ki yorumlarına ulaşmayı çok istiyorum.

Canım geçmiş olsun.şurayı okuyabilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...isim-kullananlar.872909/page-28#post-45879292...

Bende 2 aydır tedavi sürecindeyim. 6 hafta expigment siknoren ve acnelise karıştırıp kullandım sabahları da tritone kullandım. 6 hafta sonra ecpigmenti kestik skinoren gündüzde kullanmaya başladım şekelerim açıldı. Ama geçmefi doktor cosmelan önerdi ama bunca duyduğumdan sonra yaptırmama kararı aldım. Bu açılma bile beni tatmin etti aslında buna şükür diyorum ve cildi güzel insanlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…