- 9 Eylül 2015
- 576
- 174
Nekadar süre yaptın ilk günlerde koyulsşıyo ama soyulmaya bsşladıkçada açılıyo rengi baya bi silikleşiyoYa bende kullandım ama koyuldu sanki aynen bepanthen de sürdüm bir daha ypsam mıki işlemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nekadar süre yaptın ilk günlerde koyulsşıyo ama soyulmaya bsşladıkçada açılıyo rengi baya bi silikleşiyoYa bende kullandım ama koyuldu sanki aynen bepanthen de sürdüm bir daha ypsam mıki işlemi
Kızlar Merhaba Bu Kremleri İlk Kez Bu Sitede Okudum ve Kullanmaya Karar Verdim Akşamları Yüzümü Temizledikten Sonra İlk Önce Acnelyse yi sürdüm 1 Saat sonra Expigmenti sürdüm ve o şekilde Yattım Sabah yüzümü Yıkadıktan sonra Locoidi sürdüm Dışarı Çıkarken Güneş Kremi Kullandım 2. Gün Yüzüm Çene Bölgemden Soyulmaya başladı Aynı Zamanda Kızardı ve yandı buarada bepanten kullandım bir hafta böyle geçti çene ve burun bölgem sürdükçe soyuluyodu ve yanıyodu o bölgede kullanmayı kestim çillerim ve güneş lekelerim tamamen kayboldu diyebilirim şuan hafif yanak bölgemde var oraya kullanmaya devam ediyorum ordada soyulma başladı ama inanın çok etkili ve tavsiye etmek istedim kullanmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim
Merhaba canım.Zaten kopyaladığınız kısımda nasıl kullanacağınız yazıyor.Ve sitede bununla ilgili daha fazla yazı da var.Bence iyice inceleyiniz Ama illa yazın diyorsanız yüzünüzü uygun bir ürünle temizleyin Yatmadan 1 saat evvel Üzerine acneleyse sürün. 1 saat sonra expigment sürün. yatın.Sabah temizleyin yüzünüzü locoid sürün.15 dk sonra da güneş koruma sürün 50 factör.Sakın ama sakın güneş korumasız evde dahi dolaşmayınız.Bunları yaparken de cilt inceldiğinden pişik kremi gibi kremleri sürünüz.Lekeler geri geliyor mu bilemiyorum.Ben bekleme aşamasındayım.Daha değişik kullanım önerisi olan var ise yazsın.Bende burada yazılanları okuduktan sonra kullanmaya karar verdim ve az önce kremi kullandım ama tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
O konuyu bilemiyorum ama sitede yazılar var inceleyiniz.Kucuk kucuk sivilce cukurum var benimde, Çukurlara iyi gelir mi gecirir mi acaba ? cevap lutfen
Tamam canım.iyi haberler bekliyoruz.Benimde göz altımda olduğu için çok zor oluyor .az kaldı.Çok ürün kullandım.ama sadece biri göz altına oluyor ama o da çok yavaş ilerliyor.sabır kalmadı.tekrar arada expigment sürmeyi düşünüyorum.Bir de geri gelmeyeceğini bilsek ne iyi olacak.Aynen arkadaşın yazdığı gibi şuan ben kullanmıyorum biraz ara verdim ama lekelerim geri gelmedi tam olarakta gittimi derseniz yanak kısmımda bir bölgede hafif kaldı tekrar başlıycam bu akşam kullanmaya sonuçları yazarım yine
Neredeyse bir aydır kullanmıyorum ama geri gelen yer yok şuanda sağ yanak bitti sol yanağımda bir bölge kaldı umarım orasıda gider ve tekrar gelmez expigment tek başınada işe yarıyor bence sma ara ara sürmek lazımTamam canım.iyi haberler bekliyoruz.Benimde göz altımda olduğu için çok zor oluyor .az kaldı.Çok ürün kullandım.ama sadece biri göz altına oluyor ama o da çok yavaş ilerliyor.sabır kalmadı.tekrar arada expigment sürmeyi düşünüyorum.Bir de geri gelmeyeceğini bilsek ne iyi olacak.
Kesinlikle haklısınız .ben de kür gibi diye düşünmekteyim.Benim göz altlarımın geçmesini çabuklaştıracak bir fikriniz var mı acaba...Neredeyse bir aydır kullanmıyorum ama geri gelen yer yok şuanda sağ yanak bitti sol yanağımda bir bölge kaldı umarım orasıda gider ve tekrar gelmez expigment tek başınada işe yarıyor bence sma ara ara sürmek lazım
Canım biyerde okumuştum birkaç gün patatesle silmeyi denesen belki işe yarar bazılarında yaradığını okudumKesinlikle haklısınız .ben de kür gibi diye düşünmekteyim.Benim göz altlarımın geçmesini çabuklaştıracak bir fikriniz var mı acaba...
Çok teşekkürler canım denerim faydası olur ise yazarım.çok sağ ol...Canım biyerde okumuştum birkaç gün patatesle silmeyi denesen belki işe yarar bazılarında yaradığını okudum
Faydası oldumu denedinmi canımmÇok teşekkürler canım denerim faydası olur ise yazarım.çok sağ ol...
Canım her gün yapamadım.büyük üzüntüler yaşıyorum şu an.ama yaptığım günlerde cildimi rahat hissediyorum.Bana göre bu gibi şeyler uzun vadede sonuç veriyor.Şu an doğal gülsuyu aldım Rosense den onu kullanıyorum .(daha önce kullandıklarım hep cildimi yaktı meğerse katkılıymış ben bilmiyordum.Gül suyu diye kullanıyordum.Buradan araştırıp öğrenip aldım.Tavsiye ederim)Faydası oldumu denedinmi canımm
Sağol canım bende gülsuyu kullanırım ondan alıyımCanım her gün yapamadım.büyük üzüntüler yaşıyorum şu an.ama yaptığım günlerde cildimi rahat hissediyorum.Bana göre bu gibi şeyler uzun vadede sonuç veriyor.Şu an doğal gülsuyu aldım Rosense den onu kullanıyorum .(daha önce kullandıklarım hep cildimi yaktı meğerse katkılıymış ben bilmiyordum.Gül suyu diye kullanıyordum.Buradan araştırıp öğrenip aldım.Tavsiye ederim)
Canım hakikatten diğerlerinden farklı. yakmıyor.Sitesinden alırsanız daha uygun.Sağol canım bende gülsuyu kullanırım ondan alıyım
Lekeleriniz ne alemde canım.merak ettim :)Sağol canım bende gülsuyu kullanırım ondan alıyım
Canım hangi kremleri kullandınız yazar mısınız.Kızlar merhaba benimde yüzümde çok fazla leke var hem güneş lekesi hemde doğumdan kalan lekeler.Nasıl geçireceğim bilmiyorum birçok krem kullandım ama nafile sonuç yok.yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba canım bende kullanmak istiyorum kremi aldım ama bir türlü cesaret edemedim benim yüzümde cukarlar var minik mibik gözeneek gibi bu kremi kullansam onada faydası olurmu ? bir de çillerim var onlardada azalma olur mu ?Kızlar Merhaba Bu Kremleri İlk Kez Bu Sitede Okudum ve Kullanmaya Karar Verdim Akşamları Yüzümü Temizledikten Sonra İlk Önce Acnelyse yi sürdüm 1 Saat sonra Expigmenti sürdüm ve o şekilde Yattım Sabah yüzümü Yıkadıktan sonra Locoidi sürdüm Dışarı Çıkarken Güneş Kremi Kullandım 2. Gün Yüzüm Çene Bölgemden Soyulmaya başladı Aynı Zamanda Kızardı ve yandı buarada bepanten kullandım bir hafta böyle geçti çene ve burun bölgem sürdükçe soyuluyodu ve yanıyodu o bölgede kullanmayı kestim çillerim ve güneş lekelerim tamamen kayboldu diyebilirim şuan hafif yanak bölgemde var oraya kullanmaya devam ediyorum ordada soyulma başladı ama inanın çok etkili ve tavsiye etmek istedim kullanmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim
Bende de gözrnekler vardı ama onlara faydası olmadı burun üzerinde çillerim vardı onları kaybetti genelde lekeleri ve çilleri yok ediyor diye biliyorum cildi sıkılaştırmıyorMerhaba canım bende kullanmak istiyorum kremi aldım ama bir türlü cesaret edemedim benim yüzümde cukarlar var minik mibik gözeneek gibi bu kremi kullansam onada faydası olurmu ? bir de çillerim var onlardada azalma olur mu ?