Lekeler, Çiller ACNELYSE EXPİGMENT LOCOİD Kullanımı Ve Sonucu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Yaprak6

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
576
174
Kızlar Merhaba Bu Kremleri İlk Kez Bu Sitede Okudum ve Kullanmaya Karar Verdim Akşamları Yüzümü Temizledikten Sonra İlk Önce Acnelyse yi sürdüm 1 Saat sonra Expigmenti sürdüm ve o şekilde Yattım Sabah yüzümü Yıkadıktan sonra Locoidi sürdüm Dışarı Çıkarken Güneş Kremi Kullandım 2. Gün Yüzüm Çene Bölgemden Soyulmaya başladı Aynı Zamanda Kızardı ve yandı buarada bepanten kullandım bir hafta böyle geçti çene ve burun bölgem sürdükçe soyuluyodu ve yanıyodu o bölgede kullanmayı kestim çillerim ve güneş lekelerim tamamen kayboldu diyebilirim şuan hafif yanak bölgemde var oraya kullanmaya devam ediyorum ordada soyulma başladı ama inanın çok etkili ve tavsiye etmek istedim kullanmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim

Buda kremleri kullanmadan önceki ve şimdiki yanak bölgem

Eklentiler

• image.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 6.668
Buda kremleri kullanmadan önceki ve şimdiki yanak bölgemEki Görüntüle 1689775
Merhaba,
Benim de yıllar hiç bir şekilde geçiremediğim güneş lekelerim var alın, yanak, bıyık ve çene bölgemde ben de bu kremleri aldım ve dün akşam ilk defa kullandım yanma, kızarma vs. henüz bir etki hissetmedim etki etmesi ne kadar sürüyor? Yorumlar umut vericiydi inşallah sonuç alırım cevap rica ediyorum.

Arkaďaşim ne kadar süre kullandın bu kremleri...

3. Günden itibaren soyulma başlıyor şuan ne durumdasın

Soyulma olması iyi bir şey mi
Çok az sürmeme rağmen 3 gündür pul pul derim dökülüyor çok acıyor yüzüm gergin

Soyulma olması iyi bir şey mi
Çok az sürmeme rağmen 3 gündür pul pul derim dökülüyor çok acıyor yüzüm gergin
Yüzünü o şekilde gergin bırakma mutlaka bepanten sür soyulunca alttan gelen cilt taze ve temiz oluyor leke gidene kadar iyi ama fazlası cildi inceltebilir

Merhabalar .Bu başlıkla ilgili başka bir konuya yazdım ama aynen kopyalıyorum buraya.Ben de bu kremlerden aldım.kullanıyordum.azalma var ama soyulma yaşamadım.ancak o kadar çok yorum okudum ki.Bir çok kişi bitti lekeler diyor.bazıları hayır tekrar geri geliyor dedi.bende bıraktım başka kremler aldım.Yüzde 70 kadar açtım.Beklemedeyim bakalım geri gelecek mi.Çünkü uğraş 2 ay sürsün sonra tekrar geri gelsin anlamadım .bunu kullanıp ta lekesi gelmeyen var mı acaba.merak ediyorum.yazsa da herkes faydalansa.

Ben şuanda geceleri yatarken sadece expigmenti kullanıyorum lekelerim tam olarak gitmedi çok silikleşdi ama ben hala farkediyorum bırakınca ne olur bende bilmiyorum

Ya bende kullandım ama koyuldu sanki aynen bepanthen de sürdüm bir daha ypsam mıki işlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…